Cauterizare cornete
Buna ziua,
Revin si eu cu o intrebare legata de operatia pe care am facut-o astazi de cauterizare a cornetelor nazale prin radiofrecventa. Am plecat deja acasa, momentan inca simt nasul infundat dar nu asta este ingrijorarea mea. Docotorul l-a externare mi-a spus sa nu ma sperii daca vad 1-2 picaturi de sange insa daca incerc sa ma pansez usor cu un servetel in nas mereu ies usoare urme de sange sau daca suflu usor nasul lichidul care este asa o culoare usor rosie, probabil de la sange. Este normal sa se intample asa si la 6-7 ore dupa operatie ? multumesc frumos
Revin si eu cu o intrebare legata de operatia pe care am facut-o astazi de cauterizare a cornetelor nazale prin radiofrecventa. Am plecat deja acasa, momentan inca simt nasul infundat dar nu asta este ingrijorarea mea. Docotorul l-a externare mi-a spus sa nu ma sperii daca vad 1-2 picaturi de sange insa daca incerc sa ma pansez usor cu un servetel in nas mereu ies usoare urme de sange sau daca suflu usor nasul lichidul care este asa o culoare usor rosie, probabil de la sange. Este normal sa se intample asa si la 6-7 ore dupa operatie ? multumesc frumos
1 comentarii
Bună ziua! Da, este normal. După operație există un grad de inflamație locală și se rup unele vase mai mici, cauzând sângerări ușoare. Nu vă îngrijorați, inflamația se va remite în câteva zile. O zi liniștită!
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Raceala si probleme de respiratie
- 1Nu scap de tuse
- 1Respiratie zgomotoasa dupa ce iau benzodiazepine
- 2Interpretare ct
- 0Interstitiu pulmonar accentuat infrahilar bilateral
- 1Intepaturi piept, raceala, bronsita
- 2Inspiratie scurta
- 0Durere toracica persistentă de mai bine de 1 lună și tuse
- 1Radiografie pulmonara
- 4Bronhoscopie