cauza infectiei
Buna ziua
in urma faptului ca mi-a cazut o plomba pusa acum 6 luni, am fost la medic (dupa 2 zile de cand imi cazuse plomba)
nu aveam niciun fel de durere, nicio problema,
pe radiografia de acum 6 luni radacina era ok..
m-a intrebat daca am dureri, am spus ca nu am absolut deloc, a considerat ca nu e cazul pt o alta radiografie
mi-a curatat, pilit, luat amprenta pt pivot...toate bune si frumoase..asta se intampla vineri...doar ca eu sambata am inceput sa am dureri f mari...duminca a fost un calvar...am luat coxtral...si luni dupa ce m-am dus la cab am inceput cu antibiotic
urmeaza sa vada dupa 2 zile daca face extractie, pt ca mi-a zis ca la cum se misca, probabil asta e solutia...
ok, fac extractie dar cum de s-a ajuns la asa ceva? care sunt cauzele pobile pt ce mi s-a intamplat?
e primul molar din stanga (nu il mai am pe cel de minte )
nu imi convine sa imi pierd dintii asa...pe "ghinion"
in asemenea situatii se pot face tratamente pentru salvarea dintelui?
as dori f mult o explicatie logica
in urma faptului ca mi-a cazut o plomba pusa acum 6 luni, am fost la medic (dupa 2 zile de cand imi cazuse plomba)
nu aveam niciun fel de durere, nicio problema,
pe radiografia de acum 6 luni radacina era ok..
m-a intrebat daca am dureri, am spus ca nu am absolut deloc, a considerat ca nu e cazul pt o alta radiografie
mi-a curatat, pilit, luat amprenta pt pivot...toate bune si frumoase..asta se intampla vineri...doar ca eu sambata am inceput sa am dureri f mari...duminca a fost un calvar...am luat coxtral...si luni dupa ce m-am dus la cab am inceput cu antibiotic
urmeaza sa vada dupa 2 zile daca face extractie, pt ca mi-a zis ca la cum se misca, probabil asta e solutia...
ok, fac extractie dar cum de s-a ajuns la asa ceva? care sunt cauzele pobile pt ce mi s-a intamplat?
e primul molar din stanga (nu il mai am pe cel de minte )
nu imi convine sa imi pierd dintii asa...pe "ghinion"
in asemenea situatii se pot face tratamente pentru salvarea dintelui?
as dori f mult o explicatie logica
1 comentarii
daca motivul pentru extractie este mobilitatea dintelui, mi se pare putin probabil ca domnul dr sa nu fi observat acest lucru cand v-a luat amprenta pentru pivot. daca dintele se misca atat de mult incat sa fie nevoie de extractie, nu vad de ce sa se incerce sa se faca un pivot pe el...
datele prezentate de dvs nu par intr-adevar sa contureze o explicatie logica. ar fi necesar un consult mai amanuntit, inclusiv o analiza a radiografiilor inainte si dupa interventia pe acest molar...
datele prezentate de dvs nu par intr-adevar sa contureze o explicatie logica. ar fi necesar un consult mai amanuntit, inclusiv o analiza a radiografiilor inainte si dupa interventia pe acest molar...
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Durere la mestecat/rece/cald la coroana provizorie masea
- 1Durere ATM - CT întreg sau doar CT ATM bilateral?
- 6Veruca/Papilom în cerul gurii.
- 2Chist maxilar cu sinuzită
- 3Radiografie dentara
- 0Despre dinți
- 1Puncte alb-galbui pe mucoasa obrazului
- 1Aparat dentar
- 2Molar de minte extracție prin chirurgie.
- 1Cabinet stomatologic pentru proteza totala mobila