ce as putea sa mai iau?
buna ziua. sa va spun povestea mea..am fost in urma cu o luna la ginecolog pt k aveam dureri mari mai ales in partea dreapta si mi se lasa pe picior..in urma consultarii m-a diagnosticat cu chist pe ovarul drept.mi-a dat antibiotic :Nistratina, Gynozol, Flamexin si anticonceptionale: Melleva 35 si mi-a zis sa iau anticonceptionalele din a 5-a zi. Dupa o luna n-am mai avut nimic, insa acum durerile au reaparut si asta din vina mea (cred eu) pt k nu am avut grija de mine si am stat jos cu fundul pe pamant, pe ciment si cred eu k asta ar fi cauza si cred ca as fi racit. N-as mai vrea sa fac alta vizita la doctor, nu prea am bani si m-am gandit k dv m-ati putea ajuta... am am din nou dureri, mai mult in partea dreapta, mi se lasa pe picior..si transpir f.rau de la dureri..spuneti-mi ce sa fac, ce sa iau? cu anticonceptionalele mai continui si acum pt k dna doctor mi-a zis sa le iau 6 luni de zile...ast raspuns!va multumesc!
1 comentarii
Daca mergi la medicul de familie iti poate da o reteta compensata cu un antibiotic si comprimate vaginale [ Macmiror se compenseaza ] si nu te va costa atat de mult.Pana luni ia pentru durere No-spa forte cate o pastila la nevoie [ maxim 3 cp /zi ].
Alte subiecte recente din această secțiune: