Ce boala rara am la mandibula?
De 7 ani am doua abccese de o parte si de alta a mandibulei, care in timp au crescut.la inceput au fost foarte mici si moi, dar acum au crescut si ma impiedica sa vorbesc clar, sa, respir pe gura..V a rog sa mi spune ti ce boala este si daca este grava asa cum mi a spus un medic orl :sa caut un profesor stomatolog "fiind un caz de studiu pentru studentiVamultumescsi astept raspuns
1 comentarii
tumefactiile pe care le descrieti nu sunt abcese. un abces presupune mai mult decat sa fii umflata, presupune durere, inrosirea mucoasei si tegumentelor, febra si evolutie destul de rapida.
afectiunea de care suferiti necesita o examinare atenta, un diagnostic corect si tratament de specialitate, la un medic de chirurgie oro-maxilo-faciala ( chirurgie OMF). mergeti la spitalul de stomatologie: bucuresti, calea plevnei nr 19.
afectiunea de care suferiti necesita o examinare atenta, un diagnostic corect si tratament de specialitate, la un medic de chirurgie oro-maxilo-faciala ( chirurgie OMF). mergeti la spitalul de stomatologie: bucuresti, calea plevnei nr 19.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Durere la mestecat/rece/cald la coroana provizorie masea
- 1Durere ATM - CT întreg sau doar CT ATM bilateral?
- 6Veruca/Papilom în cerul gurii.
- 2Chist maxilar cu sinuzită
- 3Radiografie dentara
- 0Despre dinți
- 1Puncte alb-galbui pe mucoasa obrazului
- 1Aparat dentar
- 2Molar de minte extracție prin chirurgie.
- 1Cabinet stomatologic pentru proteza totala mobila