Ce boala rara am la mandibula?

24-03-2010
iftimi olga
Nu este medic/terapeut
iftimi olga
De 7 ani am doua abccese de o parte si de alta a mandibulei, care in timp au crescut.la inceput au fost foarte mici si moi, dar acum au crescut si ma impiedica sa vorbesc clar, sa, respir pe gura..V a rog sa mi spune ti ce boala este si daca este grava asa cum mi a spus un medic orl :sa caut un profesor stomatolog "fiind un caz de studiu pentru studentiVamultumescsi astept raspuns
1 comentarii
0
24-03-2010, ora 21:24
Dr. Nitu Andreea-Diana
Chirurgie dento-alveolara, Bucuresti
Dr. Nitu Andreea-Diana
tumefactiile pe care le descrieti nu sunt abcese. un abces presupune mai mult decat sa fii umflata, presupune durere, inrosirea mucoasei si tegumentelor, febra si evolutie destul de rapida.
afectiunea de care suferiti necesita o examinare atenta, un diagnostic corect si tratament de specialitate, la un medic de chirurgie oro-maxilo-faciala ( chirurgie OMF). mergeti la spitalul de stomatologie: bucuresti, calea plevnei nr 19.
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul