ce este reumatismul artro-inflamator?

am 20 de ani, 1m 60, 53 kg in urma cu 2 ani am facut un test biorezonanta, unde mi sa spus ca as suferi de o boala a oaselor reumatism artro-inlamator, care nu stiu exact ce inseamna.aveam probleme cu oasele ma mai dureau dar nu am dat mare importanta.in uram cu un am am inceput sa observ ca la toate incheieturile imi aparuse niste deformari ale oaselor, la maini mai putin dar la picioare la incheietura degetului mare cu laba piciorului, "ousorul" piciorului e foarte dezvoltat la fel sub rotula genunchiului la inceputul tibiei a ajuns aproape la marimea unui ou de porumbel.ma dor oasele, amortesc daca stau cateva ore in picioare simt niste dureri ingrozitoare.ce se intampla ce ar trebui sa fac? tin sa precizez ca si mama si tatal meu au reumatism!va multumesc
6 comentarii

Buna ziua!
Nu exista in medicina un diagnostic de """"reumatism artro-inlamator"""", cat despre testul mentionat de D-voastra, prefer sa nu ma pronunt la adresa lui, pentru a nu starni adversitati din partea practicienilor.
Putem vorbi despre boli reumatologice de tip inflamator-autoimun, care afecteaza printre altele si articulatiile. In general oasele nu dor, insa articulatiile dor, mai ales la suprasolicitarea fizica si sportiva.
Nu prea am inteles la ce nivel anatomic strict se afla problemele D-voastra, nu am inteles statusul ocupational si sportiv, antecedentele traumatice, inflamatorii-reumatologice, metabolice, etc etc etc.
Asteptam precizari relevante.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Nu exista in medicina un diagnostic de """"reumatism artro-inlamator"""", cat despre testul mentionat de D-voastra, prefer sa nu ma pronunt la adresa lui, pentru a nu starni adversitati din partea practicienilor.
Putem vorbi despre boli reumatologice de tip inflamator-autoimun, care afecteaza printre altele si articulatiile. In general oasele nu dor, insa articulatiile dor, mai ales la suprasolicitarea fizica si sportiva.
Nu prea am inteles la ce nivel anatomic strict se afla problemele D-voastra, nu am inteles statusul ocupational si sportiv, antecedentele traumatice, inflamatorii-reumatologice, metabolice, etc etc etc.
Asteptam precizari relevante.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior

http://www.facebook.com/profile.php?id=100000946343556#!/photo.php?fbid=1693203573447set=a.1614062114960.2079283.1338519449theater aici am pus o poza cu incheietrura mainii si asa veti putea vedea mai bn.problema e ca aceste articulatii continua sa se dezvolte in afara faptului ca ma dor au si un aspect foarte urat si ma dor daca stau prea mult timp intr-o pozitie.de ex cand stau la masa daca nu mai misc picioarele ma dor.nu fac nici un tip de sport as putea sa spun ca sunt sedentara, doar cateva treburi in casa ce mai fac, nu merg pe jos...nu stiu daca este vreun remediu sa ce as putea sa fac sa imi treaca sau macar sa nu mai avanseze.va multumesc

nu am avut antecedente.pana acu un am am locuit in romania acu locuiesc in italia si de cand am ajuns aici am observat ca evolueaza din ce in ce mai repede

pare sa fie artrita reumatoida. Mergi la reumatolog sa faci niste analize si sa iei repede un tratament care sa stopeze evolutia bolii.

Da, poate fi vorba despre o artrita de tip inflamator (autoimun).
Cel mai important este examenul clinic, pentru ca analizele sunt, cel mai adesea, strict normale, insa aceasta normalitate nu exclude prezenta bolii.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Cel mai important este examenul clinic, pentru ca analizele sunt, cel mai adesea, strict normale, insa aceasta normalitate nu exclude prezenta bolii.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior

multumesc mult pentru sfaturile si lamuririle dv

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 14mancarimi puternice
- 7durere degetul mare de la piciorul drept
- 5tija 25 cm la picior
- 22platfus si noduri la picioare
- 36laba piciorului umflata
- 5dureri la degete de aproape o luna
- 11imi trosneste piciorul in interiorul piciorului...
- 10Entorsa ligamente
- 39dureri de picioare la copii
- 14dureri de picioare
- 5Probleme cu incheieturile.. semn de reumatism?
- 0Nevralgie intercostala Vs. Reumatism cardiac
- 1Sarea de Bazna, un remediu pentru dureri reumatismale şi nu numai
- 0Picioare, articulatii obosite.
- 0Ganglion la baza piciorului drept, la un copil de 13 ani
- 7Reactie dupa histerectomie sau reumatism?
- 4durere de picioare groaznica, de aproape 2 ani
- 3Boli ale oaselor, muschilor si articulatiilor
- 4Amorteala piciorului stang
Mai multe informații despre: Piciorul oasele reumatismul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: