Ce parere aveti despre Phenibut ?
Buna ziua! Rog un psihiatru sa mi spuna ce parere are despre phenibut si daca sunt suplimentele sigure
Cele cu GABA chiar nu functioneaza, se stie ca acidul nu trece de bariera protectoare a creierului
Ma gandesc ca phenibut ajunge in creier
Stiu ca are si reactii adverse, dar nu cred ca este toxic daca nu se face supradozaj
Totusi as vrea sa stiu o sursa sigura, un producator caci suplimente sunt multe si imi este teama sa nu fie false
Cele cu GABA chiar nu functioneaza, se stie ca acidul nu trece de bariera protectoare a creierului
Ma gandesc ca phenibut ajunge in creier
Stiu ca are si reactii adverse, dar nu cred ca este toxic daca nu se face supradozaj
Totusi as vrea sa stiu o sursa sigura, un producator caci suplimente sunt multe si imi este teama sa nu fie false
1 comentarii
Phenibut-ul este un anxiolitic incipient, mai slabut ( dar mult mai scump), il iau sportivii ca supliment pt un somn mai bun, ca sa nu apeleze la psihiatri, retete si medicamente consacrate ! Daca ai acces la anxiar sau altele din clasa asta n-are rost sa dai 100 de lei pe un supliment mai slab !
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Caut psihiatru, Prahova, Bucuresti, care stie ce este tulburarea disforica premenstruala.
- 0Prioritate pentru sanatate
- 6Halucinatii auditive si deziluzii
- 5Metode de diagnostic boli psihice
- 14Cum sa las fumatul?
- 11Doborâtă de boala psihică
- 0Depresie
- 3Depresie
- 4Cum as putea sa o ajut ?
- 0Pentru cei cu pensie gradul 3