Halucinatii auditive si deziluzii

15-12-2025
slowlydepersonalization
Nu este medic/terapeut
slowlydepersonalization
Salut! o data la ceva timp aud o melodie parca vine de peste tot si e foarte deranjant pt ca nu mi dau seama daca e in realitate sau nu, patesc asta si pe olanzepina si pateam si inainte sa o iau dar ce ma deranjeaza cel mai tare sunt deziluzile TV, vreau sa ma uit si eu la un film linistit cateodata si nu pot pt ca devine deranjant pe la jumate, parca incearca sa mi modifice realitatea! incerc sa mi fac curaj si zic de fiecare data: da, acum o sa ma uit pana la capat si aproape niciodata nu reusesc iar cand reusesc raman cu traume si vorbesc de animatii sau filme +13 ani de pe netflix! Mii frica de oameni, stau inchis in casa toata ziua. Daca acum patesc asta, la 23 de ani, pai ce ma fac la 40 de ani cand parintii mei nu or mai fii, tot sper sa mi ies din bula in care traiesc, normal ca fumez, nu sunt capabil sa invat, nu sunt capabil sa fiu tata, nu sunt capabil sa muncesc, nu sunt capabil sa am o iubita..asta ma doare dar ce sa fac cu o iubita, o tin in casa ca mie mii frica de vecini, mai ca mi as plange si de mila, ma doare capu numa cand ma gandesc la asigurari de sanatate, taxe, reponsabilitati pe care ar trebui sa le am! Sunt complet pierdut! A mai fost cineva intr o situatie asemanatoare si si a revenit pe linia de plutire? Poate mi ar trebui un antidepresiv dar mii frica de prea multe medicamente, deja iau 30mg de olanzepina pe zi. O sa mi pierd personalitatea? o sa ajung o leguma de la boala + medicamente? sa cer un antidepresiv?
2 comentarii
0
15-12-2025, ora 20:47
identity
Nu este medic/terapeut
identity
Nu sunt in masura sa ti dau un sfat bun la problemele tale. In schimb am găsit aici pe site un subiect cu o lista de medicamente antidepresive.

https://www.romedic.ro/forum/lista-medicamentelor-antidepresive-din-romania-134130
0
15-12-2025, ora 21:51
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Nu e recomandat cand ai halucinatii sa iei ad.
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul