Metode de diagnostic boli psihice
O boala psihica poate fi confirmata de detectorul de minciuni? Sa zicem ca cineva o persoana a făcut ceva rau dar nu ceva grav. Presupunand ca si a însușit un bun material care nu era al lui de exemplu a găsit un card cu bani sau ceva de genul ăsta. Poate fi util detectorul de minciuni sa se observe dacă da vina pe boală sau se face? Ce alte metode se pot folosi in acest caz? Stiu ca la IML sau la spitalul de psihiatrie se pot face expertize in domeniul acesta. Alte metode care ar fi? Multumesc.
5 comentarii
Este un caz foarte mediatizat cel in care un om care avea masini scumpe, a facut un accident acum câțiva ani si l au gasit in alta tara. Uletrior a fost declarat ca sufera de o boala psihică.
Chiar daca esti bolnav si faci ceva ilegal, te da statul in judecata. Trebuie sa dovedesti ca esti bolnav cu acte de la medici si internare recenta, nu cu detectorul de minciuni si apoi te duci la control judiciar un an, doi pana cand ti se da aprobarea sa faci tu un alt proces prin care sa ti se ridice controlul judiciar.
Daca ai de gand sa furi un card, mai bine stai in banca ta. Ori te linistesti singur ori mai adauga dr. la tratament. E semn ca esti decompensat.
Daca ai de gand sa furi un card, mai bine stai in banca ta. Ori te linistesti singur ori mai adauga dr. la tratament. E semn ca esti decompensat.
Eu personal sunt un om destul de cuminte nu este vorba despre mine. Rog mult sa nu ma invinuiti. Tin cont de legi in general mie imi place sa respect institutiile tarii. Stiu doar ca se fac expertize de catre doctori si ei isi dau seama daca omul este vinovat sau nu. Pentru bolnavi care comit infracțiuni mi am adus aminte ca îi baga la Masuri de Siguranta.
Trebuie sa fii in episod psihotic ca sa scapi. Daca esti in episod psihotic faci infractiunea si te ridica salvarea si politia si te interneaza. Ei isi dau seama daca pacientul e in episod.
Daca nu esti in episod faci inchisoare. Stiu o persoana cu tulburare bipolara care a omorat pe cineva nefiind in episod si face inchisoare.
Daca nu esti in episod faci inchisoare. Stiu o persoana cu tulburare bipolara care a omorat pe cineva nefiind in episod si face inchisoare.
Ok acum am înțeles. Doamne fereste de fapte atat de rele. Sa nu incerce nimeni sa faca asa ceva pentru ca se plătește scump.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Caut psihiatru, Prahova, Bucuresti, care stie ce este tulburarea disforica premenstruala.
- 0Prioritate pentru sanatate
- 6Halucinatii auditive si deziluzii
- 14Cum sa las fumatul?
- 11Doborâtă de boala psihică
- 0Depresie
- 3Depresie
- 4Cum as putea sa o ajut ?
- 0Pentru cei cu pensie gradul 3
- 2Noapte buna, , , Fares
Mai multe informații despre: Detectorul de minciuni