Ce pot face ! Ajutați-mă - Cum pot să scap de flocoanele din câmpul vizual

09-10-2019
Nicu221
Nu este medic/terapeut
Nicu221
Cum pot să scap de flocoanele din câmpul vizual ! Am fost la oftalmolog, a zis că nu sunt probleme de vedere, iar pt flocoane să iau o lingură de afine crude, dimineața pe stomacul gol. Poate să fie și de la creier ? Apropo am suferit de dureri de cap și de atacuri de panică severe și încă mai am o amețeală, unele furnicături, sau dureri de cap. Dar ce pot face cu flocoanele ? Am 22 de ani și până acum nu am avut probleme grave de sănătate. Orice sfat m-ar ajuta. Vă mulțumesc !
3 comentarii
1
29-10-2019, ora 15:37
Dr. Ciubotariu Bogdan-Iliuță
Pneumologie, Iași
Dr. Ciubotariu Bogdan-Iliuță
Bună ziua! Mergeți la consult la neurologie, dacă oftalmologul a exclus o patologie oculară. Dacă mai aveți întrebări vă răspund cu drag! O zi liniștită!
0
29-10-2019, ora 20:12
Nicu221
Nu este medic/terapeut
Nicu221
Medicul oftalmolog a zis că e in flocon și mi-a recomandat o cură cu afine. La neurolog chiar acum un an am făcut un RMN cerebral care a ieșit foarte bine !
E posibil să fii apărut ceva grav în decurs de un an ? Aceste flocoane au apărut într-o perioadă stresantă pt mine, în trecut m-am confruntat cu atacuri de panică declanșate de un șoc emoțional puternic. Poate să fie și asta ?
0
04-11-2019, ora 15:42
Dr. Ciubotariu Bogdan-Iliuță
Pneumologie, Iași
Dr. Ciubotariu Bogdan-Iliuță
Bună ziua! Ce vărstă aveți? Ar fi recomandat să repetați RMN-ul cerebral, având în vedere aceste modificări. Dacă mai aveți întrebări vă răspund cu drag! O zi liniștită!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Laserul YAG - tratament eficient pentru miodezopsii
  •