ce pot sa fac? ajutati-ma.
.pe 3 aprilie prietenul meu a vrut sa facem sex si eu eram in ultima zi a ciclului menstrual, dar eu vazand ca merge prea departe m-am oprit nedorind sa fac acest pas si sa-mi pierd virginitatea, atingandu-ma putin in zona genitala cu penisul si apasandu-ma, neavand loc nici o penetrare nimic.La cateva zile am avut niste secretii maronii care au avut loc pana la inceperea ciclului care nu a fost ca de obicei, dupa ciclu au incetat, dar acum inainte de a mi se incepe ciclu au reaparut si pe langa aceasta am o secretie fluida alba cu sange. sunt disperata nu stiu ce sa cred.poate sunt racita la ovare si mi se intampla toate astea pt ca luna trecuta m-au durut.ce sa fac? cine ma poate ajuta?am inceput deja sa-mi resping prietenul si nui pot suporta atingerile, ducanduma mereu cu gandul la sex...sunt stresata si stau mereu trista si ingrijorata. oare si stresul asta de 2 luni are o influenta? oare as putea fi insarcinata?
3 comentarii
uitasm sa mentin ca si urina parca a devenit mai deschisa la culoare.rsp va rog
ajutati-ma va rag k sunt fff disperata..nush ce sa mai fac.park si burta e mai mare desi secretiile au incetat...sunt ft stresata, ,
Danutza, daca nu a avut loc nici o penetrare, nu te speria ca nu s-a intimplat nimic. scurgerile acelea maronii pot fi pur si simplu de la ciclu. Oricum, mergi neaparat la un control ginecologic ptr scurgerea aceea, chiar daca nu te-a penetrat, se poate sa-ti fi dat vre-un microb (candida, trichomonas...)
Alte subiecte recente din această secțiune: