Ce sa fac?senzatie de urinare
Buna seara!Am o problema... ma trezesc cu dureri groznice de spate in zona rinichiilor si cu dureri de urinare dar la mine nu e doar atat, tot timpul imi vine sa urinez...si am luat 2-3 zile antibiotice, mi-a trecut...la o perioada iar mi-au reaparut(durerile si senzatia de urinare), am luat iar antibiotice 2-3 zile si au disparut.la mine nu se manifesta cu usturimi in timpul urinarii, de ce?.am pisica, are vreo legatura?
Sa duc in tratament pana la capat, adica cat mi-a fost recomandata la farmacie?(o sapt )Eu de obicei am incetat, cand senzatia si durerea a incetat! Credeti ca trebuie sa beau mai multe lichide(si asta mi-a fost recomandat)?
Sa duc in tratament pana la capat, adica cat mi-a fost recomandata la farmacie?(o sapt )Eu de obicei am incetat, cand senzatia si durerea a incetat! Credeti ca trebuie sa beau mai multe lichide(si asta mi-a fost recomandat)?
1 comentarii
Sa mergeti la medicul de familie care daca nu va va rezolva problema, va va trimite la un medic urolog.
Va trebui sa faceti o ecografie sa vedeti daca aveti nisip la rinichi si niste analize ale urinei.
Antibioticele se iau cu nizoral sa nu faceti candida vaginala.
Cu pace,
Clara
Va trebui sa faceti o ecografie sa vedeti daca aveti nisip la rinichi si niste analize ale urinei.
Antibioticele se iau cu nizoral sa nu faceti candida vaginala.
Cu pace,
Clara
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Colica Renala ???
- 2Klesibella pneumonie
- 125 eritrocite/ul in urina in loc de 18... este o afectiune grava ?
- 1Infectie rinichi Indicație nefrectomie
- 1Glucoza și corpi cetonici în urina copilului
- 1Durere din cauza unui stent ureteral
- 1Rinichi unic chirurgical
- 3Peretii vezicii ingrosati iar urocultura buna
- 1Usturime varful penisului ?
- 0Angiomiolipom, chist cortical