Ce se poate face?

01-01-2010
liesa
Nu este medic/terapeut
liesa
Nu ma inteleg cu fata mea.Se comporta foarte urat cu mine ma jigneste ingrozitor, ma face vaca, proasta, fa, tarfa, curva si multe alte cuvinte grele.Este atat de nervoasa ca de multe ori m-a batut si m-a invinetit incat de rusine pe timp de vara ma imbracam cu bluze cu maneca lunga ca sa nu mi se vada vanataile, altadata m-a dat cu capul de perete si de cate ori nu m-a imbrancit.Batuta, jignita ma refugeam pe strada ca sa pot plange in liniste fara ca sa o mai aud cum tipa la mine.Imi este rusine de vecini care o aud cum tipa si ce cuvinte urate imi adreseaza, Toate astea pentru ca o pun sa invete iar ea doreste sa stea pe calculator sa vada nonstop filme sau sa asculte muzica Daca la 2 noaptea ii spun sa inchida calculatorul pentru ca a doua zi eu trebuie sa merg la serviciu iar ea trebuie sa se scoale de dimineata si sa mearga la scoala, atunci incepe sa tipe, sa ma jigneasca ingrozitor iar daca insist sa inchida totusi calculatorul, incepe sa ma injure si imi da cu pumnii in cap sau ma tranteste cu capul de perete.A doua zi ea nu se poate trezi si doarme pana aproape cand vin eu de la servici.si iarasi o luam de la capat, ea este odihnita si poate sa stea toata noaptea pe calculator irosindu-si timpul cu nimicuri.Eu insist sa invete iar ea parca ia foc, spune ca n-are chef, vrea ca ziua sa doarma si noaptea sa stea pe calculator iar eu is disperata ca n-o sa poata termina facultatea si sa-si faca o calificare ca sa aiba din ce trai.Eu nu suport sa tin in casa un trantor, ori ea este extrem de lenesa, doreste numai beneficii fara sa dea nimic in loc, nu-i place munca, nu ma asculta, cum incep sa-i spun ceva. imi zice ca sunt vaca.proasta, fa, tarfa, curva si multe alte, ma injura, ma loveste.Oare cu ce am gresit?nu stiu daca la varsta de 19 ani se mai poate corecta, si atunci ce e de facut?
10 comentarii
0
01-01-2010, ora 13:49
leontina popescu
Nu este medic/terapeut
leontina popescu
Doamne iarta-ma ! ce copil ai la casa? arata-i usa ca altfel te lasa ea pe drumuri, anunta politia poate o apuca frica daca de rusine duce lipsa.Poate e cu satanistii sau...emo, sau drogata...
0
01-01-2010, ora 14:02
leontina popescu
Nu este medic/terapeut
leontina popescu
Liesa, ti-am lasat un mesaj privat.Mergi la...modificati profilul dv...si il poti citi.
0
01-01-2010, ora 14:39
anca cornea
Nu este medic/terapeut
anca cornea
Liesa - ti-am scris un mesaj - Modificati profilul dvs. si il gasesti.
0
02-01-2010, ora 14:59
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Ceea ce povestesti tu liesa, este ingrozitor!!In niciun caz nu te-as sfatui sa ii arati usa, pt ca in felul asta nu iti vei ajuta copilul, ci ii vei face si mai mult rau!In primul rand, acest comportament al ei anormal, se datoreaza unor anumiti factori, fie ei pe plan psihic, fie ca, asa cum s-a spus si mai sus, are ceva probleme cu drogurile/alcool etc.De preferat ar fi sa mergi cu ea la un consult psihiatric, insa nu cred ca ar fi de acord..Dar ai putea sa ii spui ca mergeti la un consilier/specialist, pt a rezolva aceasta problema dintre voi.Tatal ei ce spune despre acest comportament?
0
02-01-2010, ora 15:58
liesa
Nu este medic/terapeut
liesa
As vrea mai intai sa va multumesc pentru sfaturi, poate ma vor ajuta intr-un fel.Nu este vorba de droguri sau alcool, mai degraba cu nervii, de cateva ori a facut niste crize de nervi iar eu am crezut ca a inebunit, totul din casa a trantit, telefonul fix la facut praf, pe ce punea mana, arunca in mine sau aiurea.S-ar putea sa fie si pe plan psihic.Cand era mai mica am fost cu ea la doctor de specialitate, acuma nu mai vrea, poate are nevoie de un tratament.M-ti intrebat ce spune tata-l ei.bineinteles ca nu-i de acord cu comportamentul ei...dar el e departe de noi.
0
03-01-2010, ora 11:45
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Pai din ceea ce spui, sa inteleg ca de mica are ceva probleme de comportament, pt.ca altfel deplasarile la specialist nu isi aveau rostul...Trebuie sa gasesti o cale prin care sa o convingi ca are nevoie sa mearga la un medic, pt ca viitorul ei depinde de starea ei de sanatate.In felul asta, nu isi va putea construi o cariera, nu va putea intemeia o familie si timpul sa stii ca trece, nu sta in loc! Ai putea sa mergi chiar la un medic homeopat.Homeopatul este si un psiholog foarte bun, iar remediile prescrise sunt 100% naturale, ieftine si de efect, chiar daca tratamentul dureaza mai mult.Eu iti pot recomanda un homeopat bun chiar aici pe forum, are si un site personal.Daca esti interesata imi poti spune si iti las id-ul lui sau adresa site-ului, pt ca el nu se afla in Romania si toate consultatiile le face online, fara sa aiba niciun beneficiu material de pe urma acestora!Doar vrea sa ajute oamenii si altfel decat cu medicina alopata!Eu una m-am lasat tratata de el, pt. o afectiune a stomacului, cu toate ca imi pierdusem increderea in homeopatie, acum sa stii ca mi-am recapatat-o! :)
0
03-01-2010, ora 11:49
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Faptul ca tatal ei este departe, afecteaza intr-o oarecare masura, destul de mare chiar, si starea ei psihica!Dar de ce este departe tatal?Sunteti despartiti sau lucreaza in alta tara?
0
04-01-2010, ora 09:57
liesa
Nu este medic/terapeut
liesa
Nu stiu nimic in ce consta un tratament recomandat de un medic homeopat, daca poti sa-mi dai adresa site-ului pentru a ma informa si iti multumesc mult jaquelinne. Da, noi parintii suntem despartiti, dar comunicam prin telefon cand situatia este f critica.Fata a suferit mult din cauza asta, il iubeste enorm pe taica-su, pe mine ma uraste de aia imi si spune cuvinte grele pentru ca stie ca ma dor si ma fac sa sufar.
0
08-01-2010, ora 10:50
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Am sa iti las adresa site-ului intr-un mesaj privat!
0
12-01-2010, ora 08:34
liesa
Nu este medic/terapeut
liesa
multumesc mult pentru adresa site-ului.sper sa ma ajute.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sugarii expuși violenței domestice au o dezvoltare cognitivă mai slabă
  • Violența domestică, o problemă de actualitate: una din patru femei a fost agresată fizic sau sexual de partenerul intim de-a lungul vieții
  • Violența din partea partenerului intim crește riscul de atac de cord și accident vascular cerebral
  • Ajutor pentru mamele care nu reușesc să stabilească legătura emoțională cu nou-născutul
  •