Ceai de hibiscus
Daca iau tratament cu Xeplion injectie și un antidepresiv Fevarin, pot bea ceai de hibiscus?
Scrie într-o carte a unui doctor că recomanda și e extrem de sănătos, acum nu știu dacă îl pot consuma și eu luând acel tratament..?Interactioneaza?Face rău?Sau îl pot bea.
Vă întreb asta fiindcă știu că ceaiul de sunătoare e total interzis în cazul meu.
Dar ceaiul de hibiscus?
Mulțumesc!
Scrie într-o carte a unui doctor că recomanda și e extrem de sănătos, acum nu știu dacă îl pot consuma și eu luând acel tratament..?Interactioneaza?Face rău?Sau îl pot bea.
Vă întreb asta fiindcă știu că ceaiul de sunătoare e total interzis în cazul meu.
Dar ceaiul de hibiscus?
Mulțumesc!
2 comentarii
Da, poti bea. Toc ul tau, perfectionismul, se manifesta fiindca mereu vii cu intrebari, esti prea atent la detalii care nu cinteaza. Daca era vreo contraindicatie scria pe prospect sau iti zicea medicul. Nu mai veni cu idei si alte intrebari fara rost
Contraindicații sunt doar pentru cei care au intoleranță la această plantă, iar asta nu poți să știi decât consumând-o și urmărind reacțiile organismului. E bine să respecți doza din prospect.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 3Exercitii fizice
- 4Eu chiar sunt Antihristul! Lumea asta este o simulare! Pleroma vine!
- 31Somn hiperfragmentat
- 15S-a vindecat cineva prin credinta?
- 2Psiho traumele cronice se pot trata vindeca?
- 0Imi doresc o prietena
- 5Pronoia? Delir paranoid?
- 7Tehnică bombă pentru a elimina tristețea că nu suntem iubiți de fete
- 2Cofeina atacuri de panica
- 7Sufăr de schizofrenie paranoida și am crize ca o sa fiu torturata