Ceva in gat

03-02-2011
AndreeaApril
Nu este medic/terapeut
AndreeaApril
Am fost foarte racita.. de prin 24 dec. am avut si palpitatii, stare de sufocare, si m'am cam speriat asa ca am fost sa'mi fac analizele. La sange totul a iesit ok, la fel si la inima. Am luat aspenter, ceva de gat si apoi modafen. (cand am inceput sa iau modafen am renuntat la aspenter) palpitatiile au disparut, la fel si starea de sufocare. Nasul nu'mi mai curge foarte tare, mai am doar putina febra musculara si ma doare in gat. Dar nu la amigdale, si putin mai jos. Parca ma doare nodul acela care ajuta la inghitit. (senzatia de parca mi'ar fi ramas o pastila in gat). Cam aici: http://i.imgur.com/DrHnI.jpg Sa fie de la raceala? Daca am facut analizele de sange si mi'au iesit toate bine.
4 comentarii
0
12-02-2011, ora 20:23
Olgutzas
Nu este medic/terapeut
Olgutzas
ti-am raspuns si la primul mesaj postat, mergi la generalist, s-ar putea sa ai amigdalita chiar dc nu te dor amigdalele, analizele de sange nu iti arata dc ai amigdalita sau altceva de genul asta. Daca ai infectie in gat trebuie luat antibiotic.
0
12-02-2011, ora 21:52
Olgutzas
Nu este medic/terapeut
Olgutzas
ar trebui sa iti faci niste analize si pt reumatism: ASLO si VSH, se poate face f usor reumatism cand faci ceea ce ai facut tu...
0
10-03-2011, ora 17:55
AndreeaApril
Nu este medic/terapeut
AndreeaApril
Am avut o infectie in gat si mi se umflase ganglionii, de aceea aveam senzatia de ceva in gat. Am luat tratamentul prescris de medic si acum e ok :)
0
15-03-2011, ora 07:39
kyr
Nu este medic/terapeut
kyr
OMULET INFLAMAT-Legat de gat am o mare nedumerire si anume:m-am trezit intr-o dimineata cu "omuletul foarte inflamat si alungit fapt ce ma sufoca.Alarmat am sunat la urgenta (mai exact sotia ca eu nu puteam vorbii ptr ca ma sufocam).M-au luat cu salvarea la spital, mi-au facut un cortizon intravenos, mi-au spus ca am facut alergie la fumul de tigare(sunt nefumator) si m-au trimis acasa.Am discutat telefonic cu un medic alergolog care mi-a spus ca trebuie a fac un test de alergii dar acesta se face dupa 30 zile de la data in care mi s-a facut cortizonul.Mi-a recomandat un tratament si mi-a interzis pana la test sa consum lactate, peste, icre si condimente.Nu stiu daca am voie oua dar am mancat oua.Nu inteleg de ce unii medici spun ca am facut alergie la fumul de tigara iar altul spune ca nu-i adevarat ca am facut alergie la un aliment.Am sesizat ca mereu cand sunt intr-un mediu in care este fum de tigara am o stare de disconfort si ma deranjeaza gatul.Ce sa fac? Ce-mi recomandati?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Palpitatii - primul ajutor
  • Sarcina și răceala
  • Palpitațiile
  • Riscul de atac cerebral la copii ar putea crește în timpul unei răceli
  • MIT: Vitamina C previne răceala
  • MIT: Usturoiul previne și vindecă răceala
  • De ce apar palpitatiile?
  • MIT: Dacă ieși afară cu părul ud răcești
  • Riscul de sufocare la bebeluș (asfixia)
  •