Ceva ptr concentrare/atenție?

Salutare Nu știu ce supliment să iau pentru cogniție/concentrare/atentie.Mă puteți ajuta? Sunt cam disperat fiindcă am probleme de genul cu concentrarea)memoria/cognitia și mă cam afectează foarte mult.
Mă interesează strict ce v-a ajutat pe voi și pe ce chiar se merita sa dai banul.
Ce soluții există?
va rog: din suflet:(
Mă interesează strict ce v-a ajutat pe voi și pe ce chiar se merita sa dai banul.
Ce soluții există?
va rog: din suflet:(
2 comentarii

Menționez că iau deja tratament cu Rispolept Consta și fluoxetina ptr toc și schizo.Ajutati-ma va rog frumos!:(

Buna seara,
Ceea ce descrieti este specific tulburarii pe care o aveti si respectiv medicatiei pe care o luati.
Orice stimulent va intra in conflict cu medicatia si va poate declansa un episod psihotic. De aceea se recomanda in mod uzual evitarea oricaror stimulente: cafea, bauturi energizante etc.
Puteti incerca insa alte variante de imbunatatire a performantelor cognitive; exista carti care cuprind nenumarate exercitii pentru aceasta, exista multe aplicatii pentru platformele android, facute de profesionisti, care ajuta la acelasi lucru.
Pentru a nu fi considerate reclame va rog sa imi trimiteti un mesaj in privat pentru a va recomanda cateva astfel de solutii.
Ceea ce descrieti este specific tulburarii pe care o aveti si respectiv medicatiei pe care o luati.
Orice stimulent va intra in conflict cu medicatia si va poate declansa un episod psihotic. De aceea se recomanda in mod uzual evitarea oricaror stimulente: cafea, bauturi energizante etc.
Puteti incerca insa alte variante de imbunatatire a performantelor cognitive; exista carti care cuprind nenumarate exercitii pentru aceasta, exista multe aplicatii pentru platformele android, facute de profesionisti, care ajuta la acelasi lucru.
Pentru a nu fi considerate reclame va rog sa imi trimiteti un mesaj in privat pentru a va recomanda cateva astfel de solutii.
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice.
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10Sufar de depresie, ce sa fac?
- 2lipsa de rabdare si a puterii de concentrare
- 5o problema care-mi da peste cap toate planurile de viitor...
- 3am senzatia ca imi "strange" ceva crierul, uit foarte repede anumite chestii
- 4Tiroida?
- 8nod in gat
- 25dureri de picioare + cervicala
- 11Caut raspuns unui cumul de simptome..
- 6Probleme cu starea psihologica
- 0Lecitina
- 0Probleme de concentrare, memorie si incoerenta in vorbire.
- 2Cum pot sa imi cresc capacitatea de concentrare si invatare ?
- 1Tulburări de memorie şi concetrare
- 1Stare oboseala si probleme concentrare
- 6Creierul meu e afectat
- 13Acutil sau Korill?
- 2Un neurolog m-ar putea ajuta?
- 11Ameteala, Vedere incetosata, Probleme concentrare si atentie, Epuizat, Depresie, Anxietate
Mai multe informații despre: dificultatea de concentrare
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: