Cheag de sange dupa o extractie dentara
Buna ziua!
Am si eu o problema, am fost la dentist si mi s-a efectuat o extractie de masea (ceva cu 37) si dupa extractie mi sa pus un pansamet pe care mi sa spus sa-l tin circa 30 minute, dupa ce am dat jos pansamenu in locul gauri care ar fi trebuit sa ramana, am o chesti gelatinoasa si din care iese sange...
Va rog insistent sa-mi spuna si mie cineva daca este normal sau ce este de facut.
Va multumesc!
Am si eu o problema, am fost la dentist si mi s-a efectuat o extractie de masea (ceva cu 37) si dupa extractie mi sa pus un pansamet pe care mi sa spus sa-l tin circa 30 minute, dupa ce am dat jos pansamenu in locul gauri care ar fi trebuit sa ramana, am o chesti gelatinoasa si din care iese sange...
Va rog insistent sa-mi spuna si mie cineva daca este normal sau ce este de facut.
Va multumesc!
3 comentarii
bineinteles ca asa trebuie sa arate locul dupa extractia maselei, se formeaza un cheag de sange, care trebuie lasat acolo si nu inlaturat.
Merci Frumos pt raspuns.Si cam cat trebuie sa stau cu chiagul asta, care noaptea se face ff mare si trebuie sa il rup, nu de alta dar cred ca am inghitit cam 1litru de sange pana acum :(..si nu sa inventat un medicament care sa faca vindecarea mai repede.
buna ziua! compresele trebuiau tinute 2 ore si nu 30 minute...daca mai curge sange luati legatura cu medicul...nu este in regula.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10infectie molar de minte??help:-ss
- 73Extractie de masea de minte + alte 3 masele
- 1dupa extractie inca mai am obrazul umflat
- 3Extractie masea
- 1Dureri dupa extragerea unei masele de minte
- 7O posibila infectie dupa extractie!
- 22 extractii deodata: masea de minte + premolar
- 0extractie resturi masea
- 3extractie dentara
- 2extractie molari minte inclusi - probleme
- 5daca scot masele, pozitia dintilor se va mai schimba, maxilarul se retrage?
- 5colt din radacina molar de minte ramasa dupa extractie
- 0Cheagul de după extracţie
- 1intrebare
- 3Extracție măsea de minte
- 2Abces dentar dupa extractie?
- 2Extractie molar 48
- 2Gelasponul de la extracția măselei de minte poate cădea?
- 2Extracție molar de minte
Mai multe informații despre: Extractia dentara cheagul de sange
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: