Chist ovarian

Bună ziua! Acum o lună si jumătate m-am operat laparoscop de un chist ovarian de 5 cm, pe partea dreaptă. Operația a decurs bine. După aproximativ 3 sapt de la operatie, mi-am reluat activitatea sexuală, la început nu am simtit niciun disconfort dar acum, am început sa simt o durere si o senzatie de disconfort în zona în care a fost chistul, în urma contactului sexual. Este normal acest lucru? Vă mulțumesc!
1 comentarii

Buna ziua !
Este normal sau nu, întrebați medicul curant care v-a operat, așa va fi cel mai corect !
Dacă nu ajungeți la acesta și durerile se mențin mai mult de 6 săptămîni după operație, apelați un ginecolog sau și mergeți la Ecografie !
Sănătate va dorim ; după ce faceți totul, dați un feedback sa știm cum s-a rezolvat !
Este normal sau nu, întrebați medicul curant care v-a operat, așa va fi cel mai corect !
Dacă nu ajungeți la acesta și durerile se mențin mai mult de 6 săptămîni după operație, apelați un ginecolog sau și mergeți la Ecografie !
Sănătate va dorim ; după ce faceți totul, dați un feedback sa știm cum s-a rezolvat !

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2interventie chirurgicala...chist ovarian
- 4durere groaznica in parte de jos a abdomenului mai exact in zona ovarelor...
- 2exista tratamente naturiste pt chist ovarian si anexita subacuta?
- 3chisturi ovariene
- 3contraceptive Logest... cat timp e protejata?
- 5Zanocin trebuia luat incepand cu prima zi de menstruatie si nu l-am luat.. Este periculos?
- 0Chist pe ovar
- 2Sarcina si chist ovarian
- 1chisturi ovariene dupa operatia de histerectomie totala
- 3CA-125 mărit e grav?
- 2Infertila sau chisturi?
- 2tumora ovariana
- 7operatie de chist ovarian
- 0Pot face electrostimulare daca am un chist ovarian?
- 0Caut o lamurire
- 0Nu am menstruatie de 3 luni de zile!
- 0Tratament pentru chisturi ovariene cu anticonceptionale Karissa!
- 1Durere crunta de ovare dupa act
- 7Chist ovarian. Este cancer?
Mai multe informații despre: Chistul ovarian durerea dupa actul sexual
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: