operatie de chist ovarian
in urma cu 2 luni, am fost operata de chist ovarian sting, operatie clasa,
desi a trecut atit de mult timp, inca am dureri, mai ales in zona inghinala, in partea dreapta
va rog sa imi spuneti daca sunt normale durerile
desi a trecut atit de mult timp, inca am dureri, mai ales in zona inghinala, in partea dreapta
va rog sa imi spuneti daca sunt normale durerile
7 comentarii
De multe ori chisturile se refac. Mergeti la ginecolog si faceti ecografie transvaginala sa vedeti de ce va doare.
ovarul sting a fost extirpat, este posibil sa apara un chist si pe ovarul drept?
Da. Faceti ecografie transvaginala sa verificati cauza durerii, inclusiv daca s-a format alt chist pe ovarul ramas.
Buna ziua, cel mai bine mergeti la medic pentru un consult si pentru a vedea care ete cauza durerii. Chist poate aparea si pe ovarul drept asa ca nu e cazul sa mai pierdeti timpul. Va spun din experienta si eu am fost operata de chist ovarian si apoi mi-a aparut un alt chist pe celalalt ovar. Am rezolvat prin laparoscopie, norocul meu ca am mers la timp si nu s-a agravat. Durerile nu sunt normale, sfatul meu este sa faceti ceva.
Bună am fost operata de piosalpinx mi a scos trompa dreapta iar acum am un chist pe ovarul stâng de 3 cm am luat anticoncepționale dar deocamdată le am întrerupt ca nu sunt în tara și acum înăuntru observ ca e umpic de umflat ciclu de m a ținut sa 2 zile nush ce as putea avea dar îmi e f frica as vrea un răspuns ms
Trebuie mers la ginecolog, consult clinic + ecografie transvaginala ca sa vada ce aveti.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3chist de ovar torsionat
- 71ciuperca inghinala
- 4formatiune in zona inghinala
- 9apendicita
- 10Cum pot ramane insarcinata?
- 40Neoplasm ovarian - Va rog parerea unui medic
- 5hirsutism, ciclu nergulat, acnee, par uscat si foarte cret si posibil mici chisturi pe ovare
- 6Menstruatie putina... E posibil sa fie din cauza anticonceptionalelor?
- 7durere inghinala si in spate
- 3Chist ovarian
- 8Poliadenopatie generalizata rog parere avizata
- 0durere inghinala
- 1Pete maronii
- 7problema inghinala
- 7Chisturile ovariene se pot face si de la raceli repetate?
- 1Dostinex !!!!!!!
- 1ganglioni sau hernie inghinala
- 0Probleme in zona inghinala
- 1Chist ovarian
Mai multe informații despre: Chistul ovarian Zona inghinala ovarectomia extirparea ovarului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: