operatie de chist ovarian

13-05-2016
anabella27
Nu este medic/terapeut
anabella27
in urma cu 2 luni, am fost operata de chist ovarian sting, operatie clasa,
desi a trecut atit de mult timp, inca am dureri, mai ales in zona inghinala, in partea dreapta
va rog sa imi spuneti daca sunt normale durerile
7 comentarii
0
13-05-2016, ora 13:07
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
De multe ori chisturile se refac. Mergeti la ginecolog si faceti ecografie transvaginala sa vedeti de ce va doare.
0
13-05-2016, ora 13:11
anabella27
Nu este medic/terapeut
anabella27
ovarul sting a fost extirpat, este posibil sa apara un chist si pe ovarul drept?
0
14-05-2016, ora 20:56
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Da. Faceti ecografie transvaginala sa verificati cauza durerii, inclusiv daca s-a format alt chist pe ovarul ramas.
0
14-05-2016, ora 21:01
anabella27
Nu este medic/terapeut
anabella27
Va multuesc foarte mult
0
14-06-2016, ora 17:55
Marianne30
Nu este medic/terapeut
Marianne30
Buna ziua, cel mai bine mergeti la medic pentru un consult si pentru a vedea care ete cauza durerii. Chist poate aparea si pe ovarul drept asa ca nu e cazul sa mai pierdeti timpul. Va spun din experienta si eu am fost operata de chist ovarian si apoi mi-a aparut un alt chist pe celalalt ovar. Am rezolvat prin laparoscopie, norocul meu ca am mers la timp si nu s-a agravat. Durerile nu sunt normale, sfatul meu este sa faceti ceva.
0
14-06-2016, ora 20:05
Anaidaas
Nu este medic/terapeut
Anaidaas
Bună am fost operata de piosalpinx mi a scos trompa dreapta iar acum am un chist pe ovarul stâng de 3 cm am luat anticoncepționale dar deocamdată le am întrerupt ca nu sunt în tara și acum înăuntru observ ca e umpic de umflat ciclu de m a ținut sa 2 zile nush ce as putea avea dar îmi e f frica as vrea un răspuns ms
0
14-06-2016, ora 21:43
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Trebuie mers la ginecolog, consult clinic + ecografie transvaginala ca sa vada ce aveti.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Ovarectomia bilaterală premenopauzală - un studiu evidențiază riscurile pe termen lung
  •