chist ovarian

07-11-2008
c.camelia
Nu este medic/terapeut
c.camelia
De cateva luni incerc sa raman insarcinata dar din pacate inca nu am reusit.Am avut dureri in partea stanga a abdomenului, iar in urma unui control ginecologic rezultatul a fost anexita chistica stanga acuta 2, 8 cm. Este posibil ca din cauza chistului sa nu pot ramane insarcinata?Care este probabilitatea de a ramane insarcinata chiar daca chistul nu dispare in urma tratamentului?Multumesc...
4 comentarii
0
08-11-2008, ora 10:47
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Anexita, o boala inflamatorie pelvina, este una dintre cauzele infertilitatii la femei. Poti ramane insarcinata mai greu, poti frecvent avea o sarcina extrauterina sau poti sa nu ramai deloc insarcinata.Tratamentul care ti-a fost prescris trebuie urmat intocmai, cum a prescris medicul si cat timp ti-a spus el, cu antibiotice cu spectru larg si fara intrerupere, chiar daca te simti bine si simptomele au disparut, astfel anexita va recidiva.In paralel evita frigul si umezeala, imbraca-te adecvat, cu haine care sa-ti tina cald la abdomen, bazin si spate, incaltamintea sa fie calduroasa.Deci ai rabdare si trateaza-te corect si daca dupa cateva luni dupa terapie tot nu ramai insarcinata du-ti partenerul sa faca o spermograma.
0
08-11-2008, ora 20:31
se_ma_k
Nu este medic/terapeut
se_ma_k
Chisturile ovariene apar ca urmare unor dereglari hormonale de lunga durata. Este bine sa urmati un tratament naturist pentru echilibrare hormonala si veti scapa si de durerile la ciclu dupa care veti putea ramane si insarcinata. Este recomandabil Uleiul de primula in combinatie cu un antioxidant si un produs de relaxare (anti-stres).
0
09-11-2008, ora 17:39
c.camelia
Nu este medic/terapeut
c.camelia
Va multumesc pt informatiile date
0
13-11-2008, ora 12:01
petronela-sonia
Nu este medic/terapeut
petronela-sonia
Adresati-va specialistului: anexita se trateaza cu succes
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: