Chist ovarian
Buna ziua,
Am fost la un control ginecologic intrucat aveam mari dureri de ovare. Medicul ginecolog mi-a facut o ecogradie si mi-a spus diagnosticul 'parauterin stang imadine transsonica cu perete subtire propriu avascular 53 mm diametru'.
Nu mi-a dat nici o explicatie medicul insa nici eu nu l-am intrebat ce semnifica diagnosticul, ori ca am fost dulversata de diagnostic ori ca nu am inteles diagnosticul. Mi-a dat tratament cu anticonceptionale cerazette timp de 3 luni si apoi sa vin sa fac un nou ecograf. Am varsta de 30 de ani, nu am copii.
As vrea sa stiu ce inseamna acest diagnostic si daca acest tratament da rezultate sau trebuie sa ma operez.
Multumesc frumos pt ajutor.
Am fost la un control ginecologic intrucat aveam mari dureri de ovare. Medicul ginecolog mi-a facut o ecogradie si mi-a spus diagnosticul 'parauterin stang imadine transsonica cu perete subtire propriu avascular 53 mm diametru'.
Nu mi-a dat nici o explicatie medicul insa nici eu nu l-am intrebat ce semnifica diagnosticul, ori ca am fost dulversata de diagnostic ori ca nu am inteles diagnosticul. Mi-a dat tratament cu anticonceptionale cerazette timp de 3 luni si apoi sa vin sa fac un nou ecograf. Am varsta de 30 de ani, nu am copii.
As vrea sa stiu ce inseamna acest diagnostic si daca acest tratament da rezultate sau trebuie sa ma operez.
Multumesc frumos pt ajutor.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5chisturi ovariene, sex fara preservativ... sunt insarcinata?
- 6chist dermoid - mi-a spus ca trebuie operat
- 3anticonceptionale dupa operatie de chist ovarian?
- 6Menstruatie putina... E posibil sa fie din cauza anticonceptionalelor?
- 2herpes genital, chist ovarian, novyette
- 0buna ziua
- 4chist ovarian si ovar foarte mare
- 0chist ovarian
- 2operatie chist ovarian
- 2Infertila sau chisturi?
- 1chisturile se pot torsiona dupa ce nasti?
- 0Rigevidon 4 pastile pe zi
- 0Chist ovarian si ovulatie
- 0Ecografie intravaginala si analize de fertilitate; Chist ovarian si lichid liber in sacul Douglas
- 1Chist ovaroan
- 0Suspect endometrioza
- 0Posibil chist ovarian
- 1Chist ovarian
- 6Operatie fibrom si chist endometriozic-intarziere menstruatie
- 9Chist ovarian. Este cancer?
Mai multe informații despre: Chistul ovarian
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: