chist ovarian
In urma cu8 luni fetita mea de 16ani a acuzat dureri in partea dreapta, m-am prezentat la medicul de familie acesta i-a depistat un chist de ovar de 7.5 cm.Am ajuns cu ea la institutul Parhon la endocrinologie, medicul de acolo i-a prescris un tratament cu duphaston ptr provocarea ciclului, dupa 2 zile ciclul a venit, i s-a prescris tratament cu contraceptive rigevidon ptr 4 luni, repetand ecografiile acesta a scazut la ultima ecografie nu mai exista, dar are si ovare polichistice i s-a administrat un tratament pentru 3 luni cu siofor, dupa acest tratament ciclul menstrual nu a mai venit, am mers din nou cu ea la medic. ecografie din nou chistul aparut acum de 4.5 cm.i s-a prescris din nou acelasi tratament.Va rog din suflet un sfat as dori de la dumneavoastra, ce parere aveti de acest tratament, cu multumiri.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11chist ovarian stang de 10 cm
- 10Cum pot ramane insarcinata?
- 5chist -vaginal-. rog un raspuns.
- 4As dori sa schimb karissa cu yasmin.Pot sa incep sa iau yasmin din a 8-a zi?
- 3ca 125
- 0Climax, Modificari fizice, psihice hormonale la menopauza, chist ovarian la 58 ani
- 3Chist ovarian
- 8operatie clasica de inlaturare a unor chisturi ovariene endometriotice si a catorva fibroame
- 1Nu stiu sa interpretez rezultatul biopsiei
- 4operata de chist ovarian, trompe infundate... infertilitate
- 3Fire resorbabile multifilament
- 1chist ovarian
- 0chist ovarian mucinos
- 7Chisturi ovarieni
- 0Un răspuns va rog!?
- 0Ecografie intravaginala si analize de fertilitate; Chist ovarian si lichid liber in sacul Douglas
- 0Metroragie disfunctionala
- 0Chist ovarian drept de 13mm
- 9Chist ovarian. Este cancer?
- 2Chisturi ovariene
Mai multe informații despre: Chistul ovarian
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: