Chist sau umflatura pe gingie

05-05-2020
Mitu88
Nu este medic/terapeut
Mitu88
Buna ziua,
De vreo cateva luni am pe gingie o umflatura cat un bob de mazare gen chist care este tare nu are puroi si nici nu ma doare. Este situat pe partea dreapta in spatele gingiei cum se termina, sunt zile in care nu il simt decat daca dau cu limba. Poate fii cancer ? Tin sa menționez ca fumez.
1 comentarii
0
12-05-2020, ora 19:10
Dr. Dragomir (Parnia) Alina
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Dragomir (Parnia) Alina
Buna ziua, sunt multe ' poate', dar diagnosticul pus de dumeavoastra pe fond de panica nu este potrivit. Trebuie sa ajungeti cat de curand la un medic stomatolog, de preferat chirurgie dento-alveolara sau maxilo-faciala si va va spune pasii. va fi nevoie cel putin de radiografie ( poate CT ), poate niste analize de sange si se decid pasii. Poate fi vorba de o reactie de la o infectie din canalele unei masele sau o zona traumatizata de muscatura. Asa ca nu amanati din diverse motive si mergeti la medic.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Alte subiecte care v-ar putea interesa:

Mai multe informații despre: umflatura gingie

Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: