Ciclu menstrual

13-11-2018
ioanapopa
Nu este medic/terapeut
ioanapopa
Buna seara! am 19 ani și pana in luna februarie a acestui an am avut un ciclu menstrual regulat și dureri menstruale suportabile. in luna februarie aveam simptoamele premenstruale obișnuite. am avut o secretie maronie și asta a fost tot, in schimb starea era aceeași ca și la ciclu (dureri zona abdominala, balonare, etc). dupa luna februarie am avut menstruație abundentă însoțită de dureri insuportabile și stări de voma. luam pastile contra durerii dar nu se ameliora starea. de asemena, in unele luni mi-a întârziat considerabil. totodata, înainte de menstruație simt o usturime și mâncărime in zona vaginală.
Menționez ca am același partner sexual de un an și ca actul mereu a fost protejat. cu toate acestea, in timpul actului simt disconfort puternic in zona ovarelor. as dori sa stiu ce pot face in aceasta situatie și ce tratament as putea lua. va mulțumesc anticipat!
2 comentarii
0
14-11-2018, ora 10:05
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Buna ziua,

pentru a depista correct cauza este important sa va consulte un medic si in urma unor investigatii si posibil analize sa va puna un diagnostic; fara sa va vada un medic recomandarea unui tratament poate fi incorecta si nu este de recomandat

O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International Romania
0
14-11-2018, ora 16:30
En_dal25
Nu este medic/terapeut
En_dal25
Buna, mi-a intarziat ciclul menstrual 7 zile (care la mine asa ceva e neobisnuit).Am 25 de ani si mereu am avut ciclu regulat (la 28-30 de zile si care tinea 5-6zile).Am facut test de sarcina dar a iesit negativ, credeti ca totusi este vorba de o sarcina si ar trebui sa repet testul mai tarziu?simptome ar fi balonare, urinare frecventa (care ar putea fi si din cauza ca beau multa apa) si foarte putina durere abdominala care persista poate mai putin de un minut, mai scurt asi spune discomfort.Mentionez ca nu ne protejam de un an deoarece dorim sa avem un bebelus...sau credeti ca ar trebui sa consult un medic?sau ar putea fi vorba de altceva?multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Ciclul de două ori pe lună
  •