sarcina sau dereglare din cauza schimbarii climatice

buna ziua,
in luna iulie m-am mutat in Africa / Angola, in august pe 06 mi-a venit ciclul mestrual normal, am intretinut relatii sexuale neprotejate cu gandul sa raman insarcinata.
mi-am facut 4 teste de sarcina la diferenta de o saptamana si toate au iesit negative.
simptome ce am avut pe parcursu a fost greata( acum nu mai am) strare de somnolenta, oboseala.
de ieri 03. octombrie am inceput sa am durere de ovare.
intrebarea mea ar fi exista posibilitatea din cauza climatului sa am dereglarea mestruatiei.? posibilitatea sa raman insarcinata ? dar testele au iesit negative... o sa ma duc si la doctor peste o saptamana dar pana atunci as dori sa primesc niste raspunsuri.
in luna iulie m-am mutat in Africa / Angola, in august pe 06 mi-a venit ciclul mestrual normal, am intretinut relatii sexuale neprotejate cu gandul sa raman insarcinata.
mi-am facut 4 teste de sarcina la diferenta de o saptamana si toate au iesit negative.
simptome ce am avut pe parcursu a fost greata( acum nu mai am) strare de somnolenta, oboseala.
de ieri 03. octombrie am inceput sa am durere de ovare.
intrebarea mea ar fi exista posibilitatea din cauza climatului sa am dereglarea mestruatiei.? posibilitatea sa raman insarcinata ? dar testele au iesit negative... o sa ma duc si la doctor peste o saptamana dar pana atunci as dori sa primesc niste raspunsuri.
2 comentarii

Dereglare din cauza climei nu exista insa exista dereglare menstruala pe fond de stres.
Durerile de ovare nu prevestesc o sarcina in niciun caz, ci doar probleme de ordin ginecologic. Anexita, chist ovarian ori venirea menstruatiei.
Durerile de ovare nu prevestesc o sarcina in niciun caz, ci doar probleme de ordin ginecologic. Anexita, chist ovarian ori venirea menstruatiei.

mmultumesc pentru raspuns si eu ma gandeam ca posibil sa fie chist ovarian. venirea mestruatiei nu este pentru ca orice fefemeie cunoaste durerea de ovare care prevesteste venirea mestruatiei. anexita, nu pentru ca am avut acum 6 ani si stiu ce este aia durere de ovare cand ai anexita.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3credeti ca pot fii insarcinata si cand pot sa imi fac un test de sarcina?
- 2pot avea un bebet?
- 4intarziere menstr.dupa pauza pilule=dereglare sau sarcina ?
- 6o mica nelamurire: menstruatie dereglata sau sarcina?
- 2sunt sau nu insarcinata?
- 3lichidul preejaculator si sarcina
- 4Nu stiu ce sa mai cred?!
- 2e posibil sa raman gravida?
- 4posibila sarcina?
- 2Posibila sarcina?
- 8Sex in timpul menstruatiei... sunt insarcinata?
- 9pot ramane insarcinata?
- 5Sex anal neprotejat si sarcina
- 3Lichid preejaculator... sarcina?
- 5sunt gravida?
- 4Ovarita chistica?
- 5Sunt gravida in conditiile acestea?Nu mai pot dormii...
- 2Posibila sarcina?
- 1Posibilitatea de a fi insarcinata
- 3E posibil sa fiu insarcinata?
Mai multe informații despre: dereglarea menstruatiei sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: