Ciclu nu vine
Buna seara,
Vreau să întreb un medic daca este posibil sa îmi răspundă, iau tratament psihiatric și am fost și la endocrinologie, și în luna octombrie și noiembrie am luat Utrogestan 200 mg 10 zile pt a îmi veni ciclul.In luna octombrie mi-a venit foarte puțin dar în noiembrie cu tot cu pastile nu mi-a mai venit deloc de 6 zile.Oare ce să fac?.Am multe kg peste 100 datorita tratamentului psihiatric, dar mai rău e că acum îi tot vine să mănânc pt că nu îmi vine ciclul, ceea ce nu e bine deloc.Vreau sa precizez că mai tot timpul am fost pe Utrogestan anul acesta pt că altfel nu îmi venea ciclu, dar ce fac acum că nu vine și cu pastilele.Dna Dr endocrinolog mi-a spus sa iau și Glucophage și Verospiron dar nu le-am luat datorita reacțiilor adverse care le au sau Saxenda pt a stopa pofta de mâncare dar iar e scumpă și mi-e teama de reacții adverse pt că am citit deja multe păreri de tot felul.Oare ce să fac?
Va rog să mă îmi dați un sfat daca puteți.
Mi-e teama sa nu mă îngraș sau să am o pofta de necontrolat de mâncare dar și să vomit într-una de la pastile sau inejectii deja e prea mult.
Multumesc!
O seara buna va doresc!
Aștept răspunsul dvs.
P.S. nu vreau sa mai vomit deoarece am tot vomitat anul acesta de la problemele psihiatrice.
Vreau să întreb un medic daca este posibil sa îmi răspundă, iau tratament psihiatric și am fost și la endocrinologie, și în luna octombrie și noiembrie am luat Utrogestan 200 mg 10 zile pt a îmi veni ciclul.In luna octombrie mi-a venit foarte puțin dar în noiembrie cu tot cu pastile nu mi-a mai venit deloc de 6 zile.Oare ce să fac?.Am multe kg peste 100 datorita tratamentului psihiatric, dar mai rău e că acum îi tot vine să mănânc pt că nu îmi vine ciclul, ceea ce nu e bine deloc.Vreau sa precizez că mai tot timpul am fost pe Utrogestan anul acesta pt că altfel nu îmi venea ciclu, dar ce fac acum că nu vine și cu pastilele.Dna Dr endocrinolog mi-a spus sa iau și Glucophage și Verospiron dar nu le-am luat datorita reacțiilor adverse care le au sau Saxenda pt a stopa pofta de mâncare dar iar e scumpă și mi-e teama de reacții adverse pt că am citit deja multe păreri de tot felul.Oare ce să fac?
Va rog să mă îmi dați un sfat daca puteți.
Mi-e teama sa nu mă îngraș sau să am o pofta de necontrolat de mâncare dar și să vomit într-una de la pastile sau inejectii deja e prea mult.
Multumesc!
O seara buna va doresc!
Aștept răspunsul dvs.
P.S. nu vreau sa mai vomit deoarece am tot vomitat anul acesta de la problemele psihiatrice.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 59pot sa fiu insarcinata?
- 3intarzierea menstruatiei si postinor
- 4POSTINOR si intarzierea menstratiei
- 6Urgent.. sunt sanse sa raman insarcinata?
- 19Dubii, sarcina...?
- 0intirzierea ciclului menstrual
- 3coşmaruri profunde de la tratament
- 1Posibil gravida?
- 2Mi-a intarziat
- 0dismenoree si sindrom premenstrual
- 6Menstruatie intarziata, test negativ.
- 1Intârziere menstruatie
- 0Întârzierea menstruației
- 0Simptome de sarcina sau anexita?
- 0Intarziere de 10 zile azi si test negativ.
- 9Se poate lua Cebrium in continuu?
- 3Concerta si Risperidona
- 1Menstruatie întârziată
- 0Întârziere menstruatie
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei medicamente psihiatrice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: