ciclul menstrual mai devreme
buna! am si eu o intrebare, cum pot face ca sa-mi vina mai repede menstruatia?
6 comentarii
Nu te juca cu asta ca te dereglezi hormonal.
Daca ai o problema si ai ciclul neregulat, poti merge la un dr endocrinolog sa iti dea sa faci analize de dozari hormonale.
Nu lua nici un tratament hormonal fara sa stii exact care sunt valorile pe care le ai tu.
Daca ai o problema si ai ciclul neregulat, poti merge la un dr endocrinolog sa iti dea sa faci analize de dozari hormonale.
Nu lua nici un tratament hormonal fara sa stii exact care sunt valorile pe care le ai tu.
nu am ciclul menstrual regulat, ba chiar deloc si am avut luna aceasta contacte sexuale neprotejate, partenerul a ejaculat in exterior, problema e ca perioada aceasta trebuie sa-mi vina ciclul, dar imi intirizie, si simt doar o substanta albicioasa si umeda ce se elimina din vagin...am facut un test de sarcina si era negativ...de ce oare imi intizie?
nu cred ca am facut-o cumva, adica nu stiu, cert e faptul ca am avut o raceala de asta de durata mai lunga, si poate am racit cumva la ovare, nici nu stiu...este vre-un doctor pe aici poate sa ma ajute cu un sfat va rog
"Raceala" la ovare inseamna de fapt o infectie.
Daca o sa ai si mancarimi, deoarece aceasta infectie evolueaza in timp, poate inseamna ca este o candidoza, iar atunci va trebui sa mergi la ginecolog pentru analize si tratament.
Ar trebui sa faci o analiza de secretie vaginal cu antibiograma, ca sa stii ce este si cu ce se trateaza.
Si prietenul tau va trebui sa faca tratament, altfel te reinfectezi.
Daca o sa ai si mancarimi, deoarece aceasta infectie evolueaza in timp, poate inseamna ca este o candidoza, iar atunci va trebui sa mergi la ginecolog pentru analize si tratament.
Ar trebui sa faci o analiza de secretie vaginal cu antibiograma, ca sa stii ce este si cu ce se trateaza.
Si prietenul tau va trebui sa faca tratament, altfel te reinfectezi.
Pentru o analiza, facuta corect, nu trebuie sa te speli in vagin si sa nu ai contact sexual cu 72 de ore inainte de recoltare si sa treaca cel putin 10 zile de la ultimul antibiotic, in caz ca ai luat.
Altfel, poate iesi rezultatul fals negativ.
Altfel, poate iesi rezultatul fals negativ.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 558Intarzierea menstruatiei!
- 4menstruatie in timpul administrarii anticonceptionalelor
- 3si sangerare si menstruatie?
- 7Umflatura intre vagin si piciorul drept
- 3zile de menstruatie
- 3intarziere ciclu mestrual
- 3Menstruatia intarziata
- 8anticonceptionale
- 7am si eu o nelamurire: sunt insarcinata?
- 6au trecut peste 2 saptamani si nu mi-a venit menstruatia
- 0menstruatie vascoasa
- 10prima data anticonceptionale
- 4menstruatie dubioasa?
- 0Menstruatia...
- 3Menstruatie la plaja
- 3pilula de a doua zi si menstruatia
- 0Problema anticonceptionale Belara
- 0Sangerari vaginale
- 4Intirzierea menstruației după contactul sexual
- 2Sangerarea continua la 13 zile de la inceputul menstruatiei
Mai multe informații despre: Menstruatia