ciocuri la calcai

04-06-2008
linalina
Nu este medic/terapeut
linalina
au aparut din copilarie dar nu erau asa de proeminente. acum se pare ca s-au marit si ma si dor cabnd port anumiti pantofi. exista vreo cale de a scpa de ele, dr de familie mi-a dat trimitere pt chirurgie ca alta cale nu e. as mai vrea si alte pareri. multumesc
4 comentarii
0
04-06-2008, ora 00:00
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Buna seara! Va voi dezamagi spunandu-va ca aceste "ciocuri" nu exista, ele reprezentand o falsa problema. Aceste "ciocuri" sau "pinteni" nu dor deloc, iar problema este una pur mecanica, legata de tractiunea suferita de aponevroza plantara si, ulterior, degenerarea ei.
Nu trebuie sa apelati la chirurgie pentru asta, pentru ca nicaieri in lume nu se mai extrag acesti "pinteni", consecintele fiind periculoase si, mai ales, este o operatie inutila...
Din pacate nu va pot sfatui sa faceti ceva concret din simplul motiv ca acesti "pinteni" pot ascunde de fapt peste 20 de afectiuni diferite, fiecare avand un tratament profund diferit.
Singura solutie este sa va consult, bineinteles daca va inspir incredere.
Cu deosebita stima,
Dr. M.U.
0
04-06-2008, ora 00:00
linalina
Nu este medic/terapeut
linalina
Multumesc pentru promptitudinea cu care mi-ati raspuns. Nici eu nu inclin spre chirurgie dar ceva trebuie facut pentru ac vara sint inestetice( adica doar vara le mai vad si altii). cu consultatia e mai dificil pentru ca eu nu sint din Bucuresti dar v-ars ruga sa-mi lasati adresa cabinetului in caz ca la vara as ajunge pe acolo.
0
04-06-2008, ora 00:00
linalina
Nu este medic/terapeut
linalina
si daca tot ati fost atat de amabil poate imi mai raspundeti la o nedumerire, desi cred ca pentru asta e nevoie de o consultatie; acum vreo 2 ani m-am lovit la picior, m-amimpiedicat de scaun, am avut o rana obisnuita care s-a vindecat in timp dar inca mai este urma si mi se pare ca locul e putin tare; nu simt dureri in zona respectiva. si bineinteles ca mi-a ramas semn. ar trebui sa merg sa fac o radiografie?
0
05-06-2008, ora 00:00
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Pentru ca nu imi pot face publice datele, este de ajuns sa dati click pe "footsurgeon" si veti descoperi datele mele de contact.
Este greu de spus ce s-a intamplat in acel loc, poate fi o reactie periostala sau altceva. In principiu totul incepe cu un examen clinic atent, radiografia fiind secundara.
Cu deosebita stima,
Dr.M.U.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.