Cipralex și spitomin

Buna ziua, iau cipralex și spitomin de aproximativ o lună și o săptămână, de curând doza mi-a fost mărită la 15 mg de la 10..și mi-a fost scoasă o pastila de spitomin din cele 3 pe zi pe care le luam..somatizările mi-au cam trecut în proporție de 80 la sută...nu mai am accele amețeli groaznice..palpitațiile le-am potolit cu propranolol, plus inca cele 100 + reacții nașpa ale anxietății, ideea e că am scăpat de somatizări însă de anxietatea psihica cu teama etc nu prea, plus că depresia e tot acolo..întrebarea mea este pt cei ce au folosit acest tratament in cat timp și-a atins scopul?clar funcționează cat de cat și la mine...însă nu prea mai am răbdare cu depresia și anxietatea psihica cel puțin dimineață..sunt praf și pulbere până îmi revin puțin pe la 11
Mulțumesc
Mulțumesc
10 comentarii

Buna seara.
Am auzit de persoane la care tratamentul si-a facut efect complet si in 3-4 luni.
Daca v-a ajutat atat aveti rabdare si tineti-va de el. Nu il intrerupeti!
Am auzit de persoane la care tratamentul si-a facut efect complet si in 3-4 luni.
Daca v-a ajutat atat aveti rabdare si tineti-va de el. Nu il intrerupeti!

Nu am in plan sa îl întrerup, mai ales că mi-a luat din somatizările alea cumplite...acum nu știu dacă și spitominul a ajutat probabil că da, un 50/50 sa zicem..doar că am devenit nerăbdător cu starea aia de dimineață..e oribila

La ce ora luati Spitominul si Cipralexul dimineata?

Spitominul la 8-9...5mg de cipralex pe la 14-15...spitomin iar pe la 20 seara..și cipralexul încă 10mg până să dorm

Intrebati dr. daca puteti sa luati si Cipralexul dimineata.

Am incercat...nu pot mă obosește mai rău...de asta am la 15 si 22

Atunci trebuie sa mai aveti putina rabdare. Vor trece.
Am impresia ca dv. ati inceput tratamentul si destul de tarziu fata de debutul sindromului anxios depresiv...
Mai aveti putina rabdare si dati timp medicatiei sa lucreze.
Aceste pastile nu sunt ca Paracetamolul sa va treaca raceala de pe o zi pe alta.
Functioneaza in timp.
Am impresia ca dv. ati inceput tratamentul si destul de tarziu fata de debutul sindromului anxios depresiv...
Mai aveti putina rabdare si dati timp medicatiei sa lucreze.
Aceste pastile nu sunt ca Paracetamolul sa va treaca raceala de pe o zi pe alta.
Functioneaza in timp.

Sunt veteran in boala asta din pacate..Iau pastile de anxietate de aproape 20 de ani...în ultimii 10 cam neîntrerupt..la mine psihoterapia e nimic..doar vorbe în vant..in mod normal anxietatea vine prima apoi somatizările..sau împreună.la mine întotdeauna a fost de dos, somatizări fara teama, gânduri.practic că un om normal cu simptome de diferite boli, vreo 3 ani m-am chinuit așa până când au lovit atacurile de panica și anxietatea a crescut la cote maxime mă ținut în casa 3 luni mai mult la pat.am avut 20 de ani tratament cu zoloft...dar na cat sa mai meargă și el..și-a făcut treabă atâta timp..am schimbat cu cipralex prin decembrie..am o lună și ceva..doar că până în episodul asta eu nu am avut depresie niciodată..urâtă mai e

Sa mergeti lunar la psihiatru. Poate va mai adapteaza schema de tratament.

Discutam săptămânal pe. WhatsApp...el zice sa astept

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Cat mai trebuie sa fac tratament?
- 4Xanax - vreau sa nu-l mai iau! Cum sa fac?
- 13ajutor combatere depresie
- 12Sindrom anxios depresiv
- 22Valdoxan-urgenta!
- 6de ani buni ma tratez impotriva atacurilor de panica, anxietate, acum manie
- 6repercursiuni folosire Cipralex
- 3cum scap de anxiar
- 2Antidepresive si alcool
- 2Dependenta alventa
- 1Serodeps - ma doare in partea stanga sub san
- 0Algocalmin impreuna cu antidepresive?
- 4Tratament Sertalina/Solian cu spirulina
- 10Paroxetina (Paxetin, Seroxat, Arketis)
- 6Reducere doza/renuntare la Cipralex
- 2Anafranil fără recomandarea medicului
- 1Priapism de la sertralină
- 5Folosirea antidepresivelor
- 1A reușit cineva să scape de alventa/ venlafaxina?
- 3În depresie
Mai multe informații despre: Antidepresivele medicamente antidepresive anxioliticele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: