Citire radiografie pumn
Buna ziua,
Am o fetita de 12 ani si inaltime 1.73m (eu am 1.85 si sotul meu 1.94). De trei ani mergem la endocrinolog, analizele hormonale ii sunt bune, a facut radiografie de pumn si as vrea sa stiu carui medic sa ma adresez in speranta ca citind aceasta radiografie imi poate spune cu aproximatie cam cat mai creste in inaltime.
Va rog mult, daca cineva cunoaste un ortoped sau radiolog dispus ca faca aceasta citire (am inteles ca exista un atlas din care se iau anumiti parametrii) sa mi-l recomande si mie.
Cu multumiri,
Ina
Am o fetita de 12 ani si inaltime 1.73m (eu am 1.85 si sotul meu 1.94). De trei ani mergem la endocrinolog, analizele hormonale ii sunt bune, a facut radiografie de pumn si as vrea sa stiu carui medic sa ma adresez in speranta ca citind aceasta radiografie imi poate spune cu aproximatie cam cat mai creste in inaltime.
Va rog mult, daca cineva cunoaste un ortoped sau radiolog dispus ca faca aceasta citire (am inteles ca exista un atlas din care se iau anumiti parametrii) sa mi-l recomande si mie.
Cu multumiri,
Ina
1 comentarii
Buna seara!
Nu trebuie sa-i opriti cresterea sub nici o forma, nici hormonal si nici chirurgical.
Cresterea se va opri odata cu instalarea ciclului menstrual.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Nu trebuie sa-i opriti cresterea sub nici o forma, nici hormonal si nici chirurgical.
Cresterea se va opri odata cu instalarea ciclului menstrual.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Menisctomie interna bilaterala
- 1Leziuni menisc grad 2, netratate
- 1Dureri toate articulatiile muschi slabiti
- 1Intrebari fisura tibie
- 6Durere denunchi, șold, glezne, rigiditate
- 9Fractura Calcaneu
- 1Fractură cominutiva calcaneu
- 2Sclerodermie difuza Scl70