Clinica sau sanatoriu de stat sau privata unde se face cu adevarat psihoterapie

25-07-2020
mesadria
Nu este medic/terapeut
mesadria
Caut clinica sau sanatoriu de stat sau privata unde se face cu adevarat psihoterapie si terapie ocupationala pt schizofrenie paranoida.Am o fica de 37 ani care este in episod psihotic de 3 ani si desi i s-a schimbat mereu tratamentul starea ei nu s-a imbunatatit de loc.
3 comentarii
1
02-08-2020, ora 14:57
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Psihiatrie, Sibiu
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Dacă este în episod psihosociale nu ajuta psihoterapia
1
02-08-2020, ora 19:55
mesadria
Nu este medic/terapeut
mesadria
De 3 ani de zile este aproape in aceiasi stare.Are impresia ca este urmarita inclusiv in baie (face baie in costum de baie).Crede ca in toata casa sunt camere care o supravecheaza.Nu suporta sa auda nimic nici la radio nici la TV caci se vorbeste despre ea si este injurata si jignita.Nu citeste absolut nimic, iar reclamele de pe strada i se adeseaza in mod direct injurios.Nu poate face nimic sta si incearca sa doarma toata ziua.Nu iese din casa cind sunt vecini sau intra inapoi in casa cind aude cel mai mic zgomot..
Are 37 de ani si de la 22 se chinuie.A fost internata de mai multe ori in spital in ultimii 10 ani dar am constatat ca mai rau se simte in spital isi revine cit de cit acasa.Este pensionata medical cu schizofrenie paranoida si are si handicap accentuat.
A luat tot timul tratamentul prescris si cu tot cu tratament a facut recaderi Acum ia Zyprexa, Zoloft, si Depakine iar Rivotril la nevoie (cam 1si jumate pe zi) A urmat tratament cu Abylifi, Seroqel, Invega si chiar Leponex.Ia tot fost schimbat tratamentl fara a se obtine rezultate cit de cit.
Imi este tare mila de tineretile ei pierdute si m-as bucura daca ar putea macar sa citeasca ceva (este absolventa de Filologie si un an de zile a fost profesoara de lb.romana).Ii placea tare mult si de aceea m-ar interesa daca nu exista undeva un loc in care pe linga tratamentul medicamentos sa se faca si psihoterapie si terapie ocupationala.
Va multumesc frumos, eu sunt mama ei
1
17-08-2020, ora 12:01
Cristi1999
Nu este medic/terapeut
Cristi1999
Este spitalul privat de boli nervoase de la Predeal
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul