Depresia

18-10-2025
iulis
Nu este medic/terapeut
iulis
Depresia poate fi mai periculoasa decât alte afectiuni tulburari boli psihice. In depresie apar ganduri negative, pot sa apară tentative de suicid sau chiar mai rău. Mergeti la medici psihiatri si luați-vă tratamentul. Nu e de glumit cand ai probleme. Incurajez oamenii sa și mai facă cate un control la cap. Sau macar sa vorbească cu un psiholog.
3 comentarii
0
18-10-2025, ora 15:00
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Sa scrii postarea asta si pe grupul de Facebook Depresie si anxietate grup de prieteni. Le-ai face un mare bine acolo.
0
18-10-2025, ora 16:21
iulis
Nu este medic/terapeut
iulis
Am scris aici din experienta mea. Medicamentele trebuie luate neapărat. ma refer la cei cu depresie si pt cei care nu au un diagnostic inca. Nu am face book.
0
18-10-2025, ora 16:46
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Ok. E o postare foarte buna. Multi nu doresc tratamentul si stau si se chinuie asa cu anii.
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul