Depresia
Depresia poate fi mai periculoasa decât alte afectiuni tulburari boli psihice. In depresie apar ganduri negative, pot sa apară tentative de suicid sau chiar mai rău. Mergeti la medici psihiatri si luați-vă tratamentul. Nu e de glumit cand ai probleme. Incurajez oamenii sa și mai facă cate un control la cap. Sau macar sa vorbească cu un psiholog.
5 comentarii
Sa scrii postarea asta si pe grupul de Facebook Depresie si anxietate grup de prieteni. Le-ai face un mare bine acolo.
Am scris aici din experienta mea. Medicamentele trebuie luate neapărat. ma refer la cei cu depresie si pt cei care nu au un diagnostic inca. Nu am face book.
Ok. E o postare foarte buna. Multi nu doresc tratamentul si stau si se chinuie asa cu anii.
Buna Clara! Tu ai incercat cumva neurofeedback sau acupunctura in paralel cu tratamentul psihiatric ? Sau cunosti persoane care au incercat si au avut rezultate ?
Multumesc mult !
Multumesc mult !
Nu, nu am incercat. Dar au incercat altii care au intrat pe forum.
Pentru neurofeedback sunt necesare in jur de 300 de sedinte. O sedinta e intre 250 si 300 lei, trebuie luat si tratamentul in paralel si nu te vindeci de nimic. E o mare teapa.
Nu am auzit decat de tratarea depresiei cu medicamente care dau rezultate. Alte metode cam dau gres. Nu iti cheltui banii aiurea.
Pentru neurofeedback sunt necesare in jur de 300 de sedinte. O sedinta e intre 250 si 300 lei, trebuie luat si tratamentul in paralel si nu te vindeci de nimic. E o mare teapa.
Nu am auzit decat de tratarea depresiei cu medicamente care dau rezultate. Alte metode cam dau gres. Nu iti cheltui banii aiurea.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Diabet + Depresie=Schizofrenie?
- 63cum sa fac sa lucrez si eu?
- 10singuratatea si depresia
- 3nu imi mai dau seama pe ce lume sunt
- 66tulburare afectiva bipolara V (tratament nemedicamentos)
- 3depresie?!
- 3dupa nunta viata a devenit un cosmar
- 6La varsta de 15 ani tatal ei a incercat sa o violeze... Acum are depresie?
- 9Nu vreau sa ajung o leguma! :(
- 369Depresie, Anxietate, TOC, TAB, Schizofrenie:Gestionare, Terapii, Suplimente-Solutii ajutatoare
- 10Tulburare anxios depresiva
- 8depresie instalata si parca nu-si mai revine
- 3mutism la adulti in depresie
- 19Anxietate sociala depresie
- 5Depresie și anxietate-tratamente clasice și naturiste
- 10adeverinta medicala
- 12Cateva nelamuriri si intrebari
- 6Depresie
- 34Depresia si Masturbarea
- 3Soția mea are depresie și mi-a spus ca vrea sa se sinucida
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: