Coaxil?...ce stiti despre acest medicament

148 comentarii 1 2 345 Înainte ›
0
02-04-2011, ora 13:58
gabriela12
Nu este medic/terapeut
gabriela12
habar nu am de ce se intampla ca dintr o data sa ajnungi altfel decat erai...la mine cred ca e o prblema si faptul ca s ff fricoasa(de boala in general)mai ales ca pana la 35 de ani n am avut nico problema.frica cea mai mare este ca sa nu o iau razna(cred ca toti o avem frica)si sa nu dam in altele...ca asa as suporta sa zicem starea asta...
THEMASTER de ce zic ca nu s ok...pt ca la mine nu se vede nicio imbunatatire la anxietate.dureri de cap, ceafa si presiune le am cum le aveam de vreo 3 luni cu pauze de 1 zi 2..asa ca de asta s asa ea sus.eu in toata perioada asta am afcut acm ce faceam si inainte dar fara tragere, placere.viata mea sociala nu prea s a modificat decat intr o mica masura si asta pt ca mi am dat seama ca nu tb sa ma las ca mi fac mai rau.dar cred ca stiu si unde am gresit.am asteptat sa treaca de la sine si cred ca asta m a costat..tu mi ai spus cum sta treaba cu anxietatea la tine dar nu inteleg de ce pofta de mancare...alte strai ai???adica dureri, somatizari ceva???

Pulberedestele..tu esti mai, , vechi, , in bransa..sunt normale decaderile in timpul tratamentului???? si te mai rog sa mi spui daca anxietatea da depresie sau invers????...


multumesc oricum..
0
03-04-2011, ora 16:38
TheMaster
Nu este medic/terapeut
TheMaster
Gabriela, nu faci cu placere ce faceai pentru ca Anxietatea din pacate da si Anhedonie ca si Depresia, adica u mai simti placere in ce faci.
La mine deocamdata nu exista somatizari si dureri, insa ce amai importanta stare este Anhedonia, deci nu ma mai bucura mai nimic ca lumea, sunt demotivat mai ales azi, deci m-am sculat si sunt asa nepasator, nu ma bucura nici aia, nici aia, optimismul este blocat, evident ca e reala faza, motive reale de bine chiar nu erau, pana acum la mine optimismul era sustinut de Iluzii, nu de realitate.
Cum adica ai asteptat sa treaca de la sine ?! Ce ar fi trebuit sa faci dupa parerea ta ? In mod normal cu un mediu bun ar cam trebui sa treaca incet de la sine nu ? Ca si asa daca ai luat medicatie ce ai facut, tot nu esti bine.
Atunci unde ai gresit ?

Pofta de mancare vine pe fond Anxios la mine, desi de fapt am impresia ca se intampla altceva si anume dat fiind ca ceva s-a intamplat si nu ma am emotii de bucurie din mai nici o sursa, se incearca compensare cu ceva, se cauta placere, asa ca se foreaza dupa ea in singurul lucru care o ofera si anume o masa buna, asa e la mine pentru ca eu fiind Hedonist de fel (Adica omul pentru care placerea este scopul in viata), nu pot sta fara bunadispozitie mult ca iau foc.
Si eu am teama de boli mai ales de DIabet si Ingrasare, nu nemotivate insa, am fost gras si mama are Diabet.
Asa ca.tot ce trebuie sa ni se intample, este sa nu ne prinda de ce ne este teama, sa ne ocoleasca pe noi bolile.

La mine de exemplu Anxietatea dadea simptome depresive, invers mai putin, deci cand e Depresia puternica teama dispare complet pentru ca nu iti mai pasa de nimic.
Asa ca mai degraba Anxietatea ar da Depresie mai ales ca in Anxietate iti pasa de una de alta, esti iritata, nervoasa din cauza ca nu poti sa scapi de ce-ti e teama, iar asta strica puternic tonusul, nu ai chef de nimic, esti in alerta, iti e cald, bate inima mai accelerat.
Iritabilitatea in Anxietate apare pe fondul disperarii ca nu poti rezolva problema !!! Stii ca nu ai ce sa faci, iar asta iti da niste nervi de nu se poate. Daca ai putea rezolva, nu ai mai avea deloc nervi, ai rezolva si gata.
De exemplu eu acum o luna simteam ca vine pofta aia necontrolata de mancare, stiam ca mancasem si ieri f mult si daca mancam si azi era nenorocire, pana la masa eram asa de iritat de nu se poate, eram disperat ca stiam ca nu pot evita masa aia, asa s-a si intamplat.NU am putut sa ma abtin, am comis-o. Cum s-a copt painea, cum PAC am mancat de am spart.
Recaderile sunt normale in Anxietate si Depresie, doar ca in timp recaderile trebuie sa fie din ce in ce mai mici si mai rare daca esti pe drumul cel bun.
0
04-04-2011, ora 10:42
gabriela12
Nu este medic/terapeut
gabriela12
Themaster.mda faptul ca nu ai dureri e ok...dar pe mine ma termina presiunea din cap si ceafa si duerrea de cap...iar de 2 zile cand ma pun in pat noaptea o ia inima la trap si o agitatie in corp de o simt si noaptea daca ma trezesc ceea ce pana acu nu prea am avut.si vreau sa zic ac nu fac excese de niciun fel

de ce zic ca nu am gestionat bine problema???trebuia sa caut un super specialist care sa stie cum sa adopte un tratament fie el ori psihoterapeutic sau psihiatric, sa nu mi fac atatea preocese de constiinta ca iau pastile(asta m a daramat) si sa nu stau de 3 luni cu somatizari si dureri care nu mi au facut niciun bine...dar unde gasesti un asemenea dr???
0
04-04-2011, ora 11:05
TheMaster
Nu este medic/terapeut
TheMaster
Inima ca o ia la trap si agitatie am avut si eu chiar pana saptamana trecuta, atunci e clar ca Teama te-a cuprins, nu ai mai avut, dar acum ai pentru ca nu e stabila deloc treaba, ba se manifesta intr-un fel, ba in altul, e aiurea rau.
Chiar asa, unde sa gasesti asa medic ?! Nu prea ai unde, iar teama de medicamente trebuia sa dispara daca ele erau eficiente mai ales ca erau Anxiolitice mai toate, automat ai fi simtit ca ca nu mai iti e teama si gata independent de vointa ta, insa nu s-a intamplat asta.
Pentru Anxietate in mod normal se dedea Bendodiazepine pe termen scurt si Antidepresiv pe tremen mai lung, un medic bun cam asa facea, acum s-ar putea sa ai efecte neplacute si de la sevrajul de la Benzo.
La tine dat fiind ca ai mediu bun, aveai probabil sanse sa te vindeci cu un tratament bun dat de un medic ca lumea, un tratament la care tu raspundeai.
0
04-04-2011, ora 11:09
pulberedestele
Nu este medic/terapeut
pulberedestele
The Master,
un tratament corespunzator, condus de un bun specialist, pe o durata suficienta de timp, va asigura vindecarea Grabrielei ca si a ta.
E bine de consultat un cadru didactic universitar, dintr-un centru universitar, pentru inceput...
0
04-04-2011, ora 14:36
TheMaster
Nu este medic/terapeut
TheMaster
Pe Gabriela poate, insa pe mine cine ma fereste de efecte secundare ? Sincer sa fiu as dori sa functionez normal, fara nimic in plus, nu cred ca e ceva anormal asta, asa trebuie sa functionam in general.
De ce majoritatea ce se trateaza nu sunt ca inainte ?! Ceva se intampla.
0
04-04-2011, ora 15:24
pulberedestele
Nu este medic/terapeut
pulberedestele
Sunt asa din cauza bolii, nu a tratamentului...
0
04-04-2011, ora 18:56
TheMaster
Nu este medic/terapeut
TheMaster
Pai la aia ma refer, de ce naiba nu se duce naiba boala aia daca tot tooot ia tratament, ce rost are sa iau daca tot nu sunt om ca toti oamenii, s-ar merita sa iei pentru un timp de maxim 3-6 luni, apoi sa redevii ca inainte complet vindecat, s-ar mai tolera efectele secundare in acest caz, dar asa sa ma carpesc pana mor...nu e o veselie, sa mai depind si de medici, sa mai dau si bani.
Tu nu vezi ca deja ai tendinta sa iei la orice chestie pastile ?! Cel putin 3-4 iei, cum apare ceva POC ii dai in cap cu din astea, foarte bine daca te simti bine asa si esti dispus sa iei a la long din ce in ce mai multe, nu am nimic contra, dar mi-e greu sa cred ca si cu ele esti stabil ca un om sanatos si te simti mereu in regula, plus ca iar mi-e greu sa cred ca nu ai efecte secundare.
Eu am acces oricand la orice medicament din asta, pot achizitiona cand as dori fara absolut nici o problema si fara sa ma duc la vreun medic sa iau reteta, adica ma duc la care doresc sa sa-mi recomande daca e, de fapt am reteta de Zoloft, Wellbutrin, Xanax, Lexotan, Spitomin, Rivotril, Seroxat, mi-ar fi asa usor sa cobor pana jos sa iau, mai ales ca suna frumos nu ? Am 4 farmacii in zona care ma servesc cu placere. Cum nu mi-e bine sa iau astea si sa ma simt bine, ce frumos ar fi daca era chiar asa.
0
05-04-2011, ora 08:00
pulberedestele
Nu este medic/terapeut
pulberedestele
Rasounsurile se vad tarziu, necesita ajustarea dozelor, e un proces complex, trebuie sa existe finetea aceaa de psihiatru care stie cat si cum sa dea si care stapaneste bine psihofarmacologia.E adevarat, si am mai spus asta, exista vindecari cu defect, poate persista o usoara depresie cronica, o distimie etcPlanuri de viitor aveti?
Eu tocmai ce-am aflat ca s-a incheiat un grant care insemna echpa mobila si complexa pentru copilul cu dizabilitati, in particular fie spus, autist.Am aflat la sfarsitul grantuilui...De unde sa mai iau bani acum pentru o echipa mobila?Tare sunt necajit!
Da, ce sa zic, am incercat mai multe scheme terapeutice si mai multi medici.Am ales ce era mai ieftin si mai bun pentru mine, pentru consultatie, iar pentru medicamente nu exista probleme, le iau pe G15, gratuit, altfel ar costa cam 10 milioane de lei, si chiar nu mi-as permite...
Cu stima,
0
05-04-2011, ora 16:12
gabriela12
Nu este medic/terapeut
gabriela12
Pulberedestele asa e...trebuie gasit un dr foarte bune...dar unde???ca s pe cale de disparitie...

eu de 3 nopti simt tensiunea aia din cap si noaptea...plus tremurul ala al corpului si nu mi place,.asa m am saturat de nu mai pot...la servici multa treaba, acaas la fle...dar sincer mi e drag ca le duc la capat
0
05-04-2011, ora 22:24
TheMaster
Nu este medic/terapeut
TheMaster
Ce planuri sa am de viitor Pulberedestele ? Nici unul, doar sa-mi traiesc viata in pace si liniste, atat. Tu prea te implici in multe, mai stai si tu linistit, vezi si tu de viata ta si mai lasa-i pe altii, nu de tot, dar nu sa-ti dedici viata ptr asta, oricum nu-i faci bine niciodata, nu esti Dumnezeu, vezi si de servici, dar mai si catoreste, plimba-te, distreaza-te, joaca-te la calculator, etc, mai du-te si tu cu vreo gagica.
Si tocmai vine intrebarea, de ce nu se vindeca complet Depresia in urma unui tratament si asa greu de coordonat ?!
Care este spilul ?

Vorba ta Gabi, unde naiba un medic bun si cu rabdare ? Nici aia de la particular nu sunt cine stie ce, de fapt ei sunt tot aia din spitale, prima data te asculta 45-60 min, apoi te expediaza in 5 minute la controlul lunar sau la ala de 3 luni.
Nu stiu ce sa zic cu simptomele tale, sunt naspa rau, bine ca macar duci treburile la capat desi asta s-ar putea sa te suprasolicite si sa genereze Anxietate, ai grija ! Stiai ca suprasolicitarea poate duce la Anxietate uneori ? S-ar putea ca tocmai de ce esti tu multumita sa alimenteze starile tale, poti face o proba, ia-ti concediu 1 saptamana sa te doare la bicepsi de tot si toate relaxeaza-te, distreaza-te, sa vedem, mai ai asa stari ?!
Merita incercat dupa parerea mea, daca merge ?
0
07-04-2011, ora 10:29
pulberedestele
Nu este medic/terapeut
pulberedestele
Da, varianta unui concediu suna foarte bine, mai bine concediu intr-un loc frumos si linistit, decat o internare pentru ca organismul s-a epuizat.Ai dreptate The Master...
Uite, acum lucrez la un program cu bani de la norvegieni, si m-a dat peste cap o chestie, adica echipa de management(privata) si-a luat banii, noi am muncit pe rupte(fara bani), si acum nu mai au bani sa ii dea pentru ceea ce s-a depus ca proiecte in cadrul programului.
Sistemul asta birocratic parca merge de la sine, e capusat bine de tot si e suficient sa te implici cu o initiativa buna, ca imediat sistemul te da la o parte, pentru ca nu e nevoie de oameni care sa faca un lucru bun si transparent, pe care sa il duca pana la capat.Eu zic mereu ca e un sistem care se misca de la sine si lucreaza dupa niste reguli proaste, orb si surd la tot si la toate.
In medicina curativa, eu lucrez in profilaxie, lucrurile sunt si mai rele, esti nevoit sa apelezi la medicina privata, desi esti asigurat in cea de stat, costurile pentru consultatii si tratament sunt uneori foarte mari, deplasarea intr-un centru universitar iti mai scoate ceva bani din buzunar si te trezesti ca dintr-un salariu de bugetar(1293 de lei), mai mult de 10-20% ii aloci lunar pentru partea medicala.
Poate ca daca n-as fi avut depresie majora as fi vazut altfel lucrurile?Poate ca le autointretin?Cine mai stie in aceasta lume nebuna, nebuna, nebuna...Cert este ca acest cerc vicios: anxietate, ganduri pesimiste care intretin anxietatea, depresie, mediu care intretine depresia, nu se iese deloc usor, asta fiind motivul pentru care, in cazul meu, tratamentul este salvator.Sunteti constienti ca in fiecare clipa, sistemul, mediul, sau orice eveniment din familie, psihotraumatizant, poate schimba fragilul echilibru psihic?Asta in conditiile in care toate acestea nu pot fi evitate!!!!
0
07-04-2011, ora 13:24
TheMaster
Nu este medic/terapeut
TheMaster
Normal ca autointretii totul, daca te da sistemul la o parte lasa-i naiba, autointretii starea ta ca pui prea mult suflet in ce faci ca si cum ti-ar face bine, te lupti cu morile de vant, stii asta, dar o dai tot inainte din pacate, eu cand am vazut ca nu merge si nu merge, i-am lasat pe tot si mi-am vazut de treaba mea, altfel eram internet de mult. Am preferat asa decat sa iau tratamente peste tratamente.
Adica cum, sa ma distrug eu pentru altii ? Ia mai da-i in colo. Pana la urma fiecare cu destinul lui, ce-s eu Dumnezeu sa vad de toti ?
In cazul tau un loc de munca unde sa nu mai pui asa suflet ti-ar prinde bine, sa-ti placa cat de cat activitatea pe care o faci si sa faci treaba linistit fara implicari din astea care nu fac decat sa-ti accentueze problema.
Sigur ca sunt constient ca mediul si toate strica echilibrul psihic, cum sa nu ?
Tocmai de aia incerc sa evit, mai ales ca si am aceasta posibilitate. Nu ma comanda nimeni, nu sunt la cheremul nimanui, am liniste acasa, am niste parinti cu care ma inteleg bine, deocamdata am ce-mi trebuie, am casa mea, stres din afara nu prea am, deocamdata inca simt o tendinta de a manca, iar asta e problema, inca nu s-a echilibrat treaba cum trebuie de la lasarea Rivotril, daca nu mananc am o starea putin naspa care ma impinge sa fac asta, iar in acelas timp apare si teama ca din clipa in clipa pot sa mananc aiurea, daca mananc, pe moment ma simt ceva mai linistit, apoi apare teama iar pentru ca stiu ce ravagii face mancatul aiurea. Daca trece asta, am scapat, e usor din ce in ce mai bine, dar parca nu mai am rabdare.
E un fundal fin agitat care cere cumva relaxare, de aia exista tendinta de a manca bun.
0
07-04-2011, ora 15:19
gabriela12
Nu este medic/terapeut
gabriela12
asa tot timpul gasesti ceva sa te supere.dar alti au mari pb si le duc fara sa fie afectati, cum naiba???noi ce avem sa fim asa sensibilicosi??
0
07-04-2011, ora 16:39
TheMaster
Nu este medic/terapeut
TheMaster
Nu suporta comparatie Gabriela, nici unul nu suntem la fel chiar daca aratam la fel.
De exemplu ai doua scaune da ? Arata la fel si ca culoare si ca tot, unul suporta o greutate de 15 Kg, altul de 70 Kg, conteaza structura, deci cum este facut si din ce material.
Asa si noi.
La noi sunt doua variante:
Varianta 1: fie pur si simplu genetic am fost proiectati asa si deci avem un prag de sensibilitate mai jos setat, adica cedam mai usor la ceva ce altul nu are treaba, in acest caz trebuie sa facem cumva sa nu atingem acea limita care sa ne puna jos. Sau tot genetic suntem defecti din start, asa ca orice am face, tot nu ne e bine.
Varinata 2: in copilarie pana la 7 ani nu am fost in regula in relatia parinti-noi, asa ca au luat fiinta niste mecanisme de aparare care foloseau pe moment, insa apoi n-au mai fost retrase, asa ca am devenit dati peste cap dupa aia, totul a mers pe acel teren defectuos si deci suntem masinarii defecte, mai ales in cazul ca mereu ai gasi ceva sa te supere.
Varianta 2 poate fi valabila chiar daca in aparenta nu suntem constienti de neinregulile din copilarie ! Adica nu merge "aaa io am fost bine, n-am avut treaba", nu neaparat.
La varianta 2 se spune ca se poate umbla prin constientizarea acelor mecanisme, se presupune ca daca ajungem constienti de alea, se vor sterge din Inconstient. Cu asta se ocupa psihanaliza si anume sa descopere impreuna cu tine (pacientul) ce se ascunde in spate si care-s mecanisme-le alea care te-a adus in stadiul sa ai aceste stari aparent ciudate.
De aia eu sunt de parere ca nu e bine sa ascundem totul sub pres, ci sa aflam cat mai multe despre noi insine, altfel vindecarea e departe rau.

Sa-ti dau un exemplu "mic":
Eu in vara mancasem odata ce am dorit si la o ora de la masa aveam Glicemia 222 adica enorma, se presupune ca la o ora este varful adica cand urca cel mai sus dupa o masa, nu are voie sa treaca de 154.
Bon. cum se presupune ca sportul ar ajuta si la normalizarea Glicemiei, in momentul ala m-a luat asa o dezamagire gen "aaa pai eu ma duc la sala atata, postesc zile intregi cu salate, am greutatea ideala si urca aia atata???"
A doua zi m-am dus la sala si pe baza acestei dezamagiri deja nu mai mergea treaba pe slogan "ce rost mai are?", efectiv nu mai aveam putere, Inconstientul taiase motivatia avand la baza aceasta dezamagire.
Abia ieri am constientizat asta si am spus "daaaa...ia ca nu mai masor io nici o Glicemie, fac sport ca sa mentin greutatea si muschii ci cu asta basta, in rest nu mai conteaza", pai iti spun ca a mers mai bine, s-a sters regula aia "urca Glicemia sus, nu mai ai de ce sa te chinui ca te chinui degeaba".
S-a sters regula aia si a reaparut cea buna si anume "ba da, te duci la sala pentru ca asa ai reusit sa arati cat de cat bine, dar si silueta sa ti-o pastrezi, asa ca iti dau putere ca sa lupti pentru astea".
Acum ai inteels ce inseamna mecanism de aparare ? E, si pe baza unor astfel de reguli idioate, te da peste cap.
Fara constientizare, nu mai faceam pana la urma nici o sala, regula aia bloca asta.
0
07-04-2011, ora 21:50
gabriela12
Nu este medic/terapeut
gabriela12
the master...buna logica ta...spune mi te rog(daca vrei)tu ai fost sportiv??sau faci sport asa ca sa te mentii?.ca eu cand sunt mai, , lovita, , nu concep de exemplu sa alerg. ca nu pot fizic
0
07-04-2011, ora 22:57
TheMaster
Nu este medic/terapeut
TheMaster
Eu fac sport de 4 ani si anume sala.
Fac sport pentru ca doresc sa am un fizic placut si sa nu ma ingras, mai ales ca-mi place sa mananc bun, iar eu nu-s genul sa rabd, mai bine mananc dar ard ce mananc decat sa nu mananc si sa stau.
Cand merg pe strada vreau si eu sa arat a barbat, nu a nimic.
Bicicleta si alergarea ajuta foarte mult la slabire si la circulatie, intareste Inima, efortul muscular ajute sa mentii musculatura, e foarte sanatos si pentru psihic, e una cand mergi pe strada cu burta si otova sau slabanog, alta e cand te simti bazat. M-a ajutat mult pe mine mai ales psihic.
De aia nu concep tratamente din astea, mi-ar strica TOT, toti colegii mei au spus "fratee alea nu-s pentru cineva care vrea sanatate, stai deoparte cat poti", au dreptate.
Ideea de sport + mancare ecologica si sanatoasa + mancare tot ecologica si de rasfat (paine, Gogosi, ciocolata, etc) imi da o senzatie de bine psihic.
Ideea de a lua tratament si a sta in pat sau in casa, a tine regim si a-mi da metabolismul peste cap de la medicamente, imi da ideea de inferioritate, ar apare compexe-le, nu m-as simti intreg.
0
08-04-2011, ora 10:21
gabriela12
Nu este medic/terapeut
gabriela12
THEMASTER am inteles cum e cu sportul...e foarte sanatos sa faci sport si daca ti si palce e si mai bine...asa s si eu cu pastilele,...nu vreau sa ma domine ele dar pb ca nu i asa grava situatia daca rezistam.eu daca as gasi un dr priceput sincer nu m ar deranja sa iau pt o perioada...sper totusi sa mi fie din ce in ce mai bine pt ca parca simt, , miros, , de bine...DOAMNE AJUTA
0
08-04-2011, ora 10:49
TheMaster
Nu este medic/terapeut
TheMaster
Daca ai gasi un medic bun, dar si eu sunt satul de acest "daca", ca deja am ajuns sa ma bazez doar pe concret, pana la "daca" am luptat cum am putut eu si gata, ce o fi o fi pana la urma.
Iar daca iti e mai bine, ma bucur, incet incet asa ar trebui sa si fie, mai iei medicament acuma ?
Tu de ce nu poti face sport ? Ce simti daca faci ?
0
08-04-2011, ora 11:31
gabriela12
Nu este medic/terapeut
gabriela12
Themaster eu inca iau coaxil...sport nu fac ca mi e...lene.., , , am facut sport cand eram mica dar acum.nu...am incercat si sala si fitness dar sincer nu i de mine...mie imi plac masajul si inotul(balaceala)
0
08-04-2011, ora 16:26
TheMaster
Nu este medic/terapeut
TheMaster
E de inteles daca nu e de tine sportul, NOROCUL tau e ca nu esti cu mancatul, altfel...era nenorocire.
Daca luand Coaxil simti ca iti e mai bine, este perfect, inseamna ca in timp a inceput sa-si faca efectul, de fapt ptr Anxietate se da pe termen lung Antidepresiv asa cum iei tu acuma.
0
08-04-2011, ora 21:24
gabriela12
Nu este medic/terapeut
gabriela12
The master nu s cu mancatul dar acum au inceput sa se vada probabile efectele magneziului, calciului, vitamineleor...ca m am ingrasat la loc (slabisem vreo 7 kg)...n am pus toate kg dar sigur le voi pune...pt mine asta inseamna un pas spre bine ca luni intregi nu prea am mancat, acum parca mananc ca inainte de aceasta problema..cpaxilul??/cred ca si face si el efectul, mai ales ca d vreo 2 zile sunt chiar bine...nu ami decat putin acele tremuraturi, presiuni ca ceafa si asta mai ales cand ma pun seara la nanii...si dorm si ami bine...de pe la 11 pana la 7 si un pic..oare se duce cate un pic starea aia urata??
0
09-04-2011, ora 13:55
pulberedestele
Nu este medic/terapeut
pulberedestele
Inseamna ca starea de depresie incepe sa se atenueze, probabil va disparea cu desavarsire, ati inceput sa luati in greutate, kilogramele pierdute, asta insemnand ca v-ati reluat ciclul normal, somnul e ok, daca ati fi fost in spital, medicul ar fi zis...ACASA!Asa ca va externez eu, acuma, pe forum, dar va rog sa mai scrieti...O colega de-ale mele a luat si ea 9 luni Coaxil, dupa care n-a mai fost nevoie de medicamente!Va felicit ca ati iesit din asta si va doresc sa uitati cat mai repede!
0
09-04-2011, ora 14:02
pulberedestele
Nu este medic/terapeut
pulberedestele
The Master, am trecut prin niste faze comice, cu niste oameni politici foarte importanti, inainte de asta imi erau prieteni, apoi totul s-a schimbat, unul prefect, altul director de cancelarie, ne-am intalnit la Ziua Mondiala a Sanatatii, pe un hol, si eu am intins mana din prietenie sa relationam, iar ei au trecut ca fulgerul!Am ramas cu mana intinsa...Inca o lectie de viata, si cei doi nici n-au venit la celebrarea Zilei...Ar mai fi multe, dar cred ca implicarea mea nu va mai fi atat de mare, m-am convins de lumea in care traim, politica sau doar sociala!Multumesc pentru sfaturi, oricum!
0
09-04-2011, ora 15:05
TheMaster
Nu este medic/terapeut
TheMaster
Gabi, ma bucur ca aud ca esti mai bine, probabil ca si Coaxil si-a facut efect, insa si lipsa vitamine si minerala pot sa da somatizari din alea sa stii !
O sa iei Kg ce le-ai avut, apoi vei ramane asa daca mananci ca inainte si nu mai mult, daca cumva s-a dat metabolismul peste cap, s-ar putea sa iei in prima faza mai multe Kg pana ce isi revine din leneveala, vom vedea, tu insa ne tii la curent cu cum te simti.

Pulberedestele

Bine ca ai invatat ca omul odata ajuns sus, nu te mai baga in seama apoi, asta se cam stie.
Implicarea sa fie mai mica, insa cum scapi de Depresia pe care o ai ?
0
13-04-2011, ora 21:25
gabriela12
Nu este medic/terapeut
gabriela12
Themaster...sunt cat de cat ok... cu toate ca de vreo 2 zile nu prea ma laud, ma zapaceste presiunea asta din cap si agitatia dar in mare sunt ok.de mancat mananc cam cum mancam si inainte asa ac sper sa ma mentin la fel

Pulberedestele.azi am vb cu dr si i am explicat ca mai am durerile astea fizice si ea a zis...hai sa scoatem 1 coaxil si sa bagam un serlift...ce medicament e asta????hai ca trebuei sa stii...si de ce crezi ca dr a facut miscarea asta???...sper sa mi raspunzi repede...multam
0
13-04-2011, ora 23:57
TheMaster
Nu este medic/terapeut
TheMaster
Deci esti cat de cat okey, asta e bine.
Serlift este alt Antidepresiv ce se da ptr Depresie si Anxietate ca si Coaxil, doctora ta a scos Coaxil banuind ca de la el ar putea sa apara durerile fizice, si a bagat altceva in loc care sa aiba acelas efect principal, atata tot, e un medicament ca oricare altul.
A facut miscarea asta pentru ca oricum nu stie ce se potriveste si ce nu la organismul tau, tatoneaza pana ce gaseste ce merge cel mai bine la tine, asa se cam si face pana la urma, poate mie nu-mi da dureri de cap, tie iti da, iar ce-ti da tie, nu-mi da mie. E f greu sa se nimereasca din prima exact ce ti se potriveste.
0
14-04-2011, ora 08:22
pulberedestele
Nu este medic/terapeut
pulberedestele
Da, e sertralina, eu v-as recomanda sa luati din farmacie preparatul original, Zoloft, chiar daca el costa mai mult fata de cel romanesc.Doza se creste treptat, sub supravegherea medicului.
0
14-04-2011, ora 09:33
gabriela12
Nu este medic/terapeut
gabriela12
neata dupa o noapte super agitata.m a speriat faptul ca mi aschimbat tratamentul si azi noapte am avut o inspmnie si de acolo niste ganduri si scenarii despre viitor super sumbre

The Master.durerile fizice le aveam si inainte de coaxil, adevarat ca nu mai sunt la aceasi intensitate dar sunt...oricum eu am luat schimbarae ca pe ceva rau

Pulberedestele..pai nu mi adat zoloft mi a scris exact SERLIFT...1 pe zi de 50 mg, azi am luat prima doza.ce stii de serliftul asta ca tampita ce sunt am citit prospectul si m a, , terminat, , cred ca si de asta starea asta.este tot antidepresiv dar este tare???da reactii??da dependenta???


cred ca v am zapacit dar eu astept raspuns


The master cum esti???
Pulberedestele iti doresc multa sananate
0
14-04-2011, ora 09:38
gabriela12
Nu este medic/terapeut
gabriela12
Pulberedestele..serliftul este tare??o sa dea dependenta??este mare doza de 50 mg???, , , , , , de ce imi fac atatea procese de constiinta ca iau aceste pastile/??sa fie tot de la anxietate sau..

sincer sunt foare debusolata..
Adaugă un comentariu / răspuns
148 comentarii 1 2 345 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul