Colectii lichidiene in sinusuri
Buna ziua ! Sunt din Bacau, am 49 de ani. Am dureri in zona fruntii si a ochilor, nu am miros, gust. Am facut CT sinusuri nativ, rezultatul fiind : ' in celulele etmoidale, sinusurile maxilare, frontale si sfenoidale, se observa mai multe colectii lichidiene '. Concluzie : ' colectii lichidiene in sinusurile anterioare si posterioare ale fetei. '
Care este cel mai bun tratament pentru aceasta problema, pastile sau interventie chirurgicala ? Iar daca ar fi chirurgical, cu laser sau clasic, s-ar putea face la dumneavoastra ? si cat ar dura recuperarea ?
Va multumesc !
Care este cel mai bun tratament pentru aceasta problema, pastile sau interventie chirurgicala ? Iar daca ar fi chirurgical, cu laser sau clasic, s-ar putea face la dumneavoastra ? si cat ar dura recuperarea ?
Va multumesc !
1 comentarii
cu tratamentul ati intarziat
este o neglijente majora.. posibil infectii dentare care au dat aceste complicatii
corect este internare in clinica ORL..s acolo lasati medicii sa faca ce stiu mai bine
este o neglijente majora.. posibil infectii dentare care au dat aceste complicatii
corect este internare in clinica ORL..s acolo lasati medicii sa faca ce stiu mai bine
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 3Sangerari nazale de vreo 2 zile cand suflu nasul
- 1Limba alba uscata
- 1Pata Rosie pe cerul gurii
- 0Sept perforat
- 1Surzire neurosenzoriala brusca
- 1Ajutor! Adenopatii multiple!
- 2Tinitus după o răceală de 4 zile
- 1Hiperpneumatizarea celulelor mastoidiene
- 4Posibilă rinită atrofică sau inceput de perforatie sept nazal?
- 3Ameteli si presiune in urechi.