coloana
am facut o radiografie la coloana, rezultatul este : nu se evidentiaza modificari in ax frontal vertebral toraco-lombar.rectitudine de profil vertebral toracal.mici osteofite marginale de tractiune vertebral toracal.amprente discale lombare. as vrea sa stiu ce inseamna, doctorul de familie mi-a recomandat fizioterapie, as vrea sa stiu ce am la coloana , uneori am dureri dintr-un puct pe coloana pana pe laterale, durerea a inceput dupa ce am nascut, am facut epidurala in coloana, tin minte ca m-a intepat de doua ori, eu credeam ca de la acea anestezie, doctorita mi-a spus ca din cauza greutatii in timpul sarcinii, ce am ???
1 comentarii
Aveti spondiloza toracala si discopatie lombara. Durerea dintr-un puncte spre lateral, in functie de etajul la care se manifesta, poate fi o nevralgie intercostala cauzata de spondiloza. Greutatea sarcinii a contribuit la precipitarea aparitiei simptomelor care altfel s-ar fi manifestat mai tarziu dar, oricum, s-ar fi manifestat. Mergeti, asa cum vi s-a recomandat la fizioterapie. Este una dintre cele mai bune terapii conservatoare si nu influenteaza cu nimic faptul (daca mai este cazul!) ca alaptati.
Multa sanatate!
Multa sanatate!
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Migrene 4, 30 dimineata
- 0Cat se ia Molekin Imuno?
- 3Protocol donare sânge 2008
- 9Transpirație excesiva in timpul atacurilor de panica
- 2Tratament pentru sedentarism
- 1Beta hcg- pot avea incredere?
- 0Lista analizelor de sange care trebuie sa se faca anual
- 2Rivotril de 0.5 mg pentru insomnie
- 1Transpir foarte mult si miros neplăcut aproape tot timpul