Coloana vertebrala
Buna ziua! Am 16 ani si de ceva timp, din ce in ce mai des, coloana vertebrala imi trosneste si apoi apare o durere lombara. Sunt foarte ingrijorata, deoarece avand doar 16 ani mi se pare putin cam devreme pentru probleme e acest gen. As dori sa aflu parere dumneavoastra privind aceasta problema! Va multumesc!
2 comentarii
Trebuie sa mergi cu mama la medicul de familie si sa arati locul unde te doare, faci o radiografie a acelei zone si apoi te vede un pediatru. Probabil este o usoara deviere a coloanei datorita unei atitudini posturale gresite in perioada cresterii.
Buna ziua,
Am si eu niste trosnituri din cand in cand, fara dureri, dar ma nelinisteste.Si noaptea cand ma intorc de pe o parte pe cealalta mai patesc.Am avut cifo scolioza dar am tinut-o sub control cu fizioterapie si gimnastica medicala.Mentionez ca am o greutate de 72 kg si inaltime de 172.Am momente cand ma misc in pat cu teama sa nu imi trosneasca din nou.
Va rog sa imi spuneti de la ce considerati ca pot fi aceste simptome si daca ar trebui sa fac RMN sau alte investigatii.M-a consultat medic neurolog (cunostinta de familie) si mi-a spus ca nu am nimic.
Multumesc.
Am si eu niste trosnituri din cand in cand, fara dureri, dar ma nelinisteste.Si noaptea cand ma intorc de pe o parte pe cealalta mai patesc.Am avut cifo scolioza dar am tinut-o sub control cu fizioterapie si gimnastica medicala.Mentionez ca am o greutate de 72 kg si inaltime de 172.Am momente cand ma misc in pat cu teama sa nu imi trosneasca din nou.
Va rog sa imi spuneti de la ce considerati ca pot fi aceste simptome si daca ar trebui sa fac RMN sau alte investigatii.M-a consultat medic neurolog (cunostinta de familie) si mi-a spus ca nu am nimic.
Multumesc.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Colica Renala ???
- 2Klesibella pneumonie
- 125 eritrocite/ul in urina in loc de 18... este o afectiune grava ?
- 1Infectie rinichi Indicație nefrectomie
- 1Glucoza și corpi cetonici în urina copilului
- 1Durere din cauza unui stent ureteral
- 1Rinichi unic chirurgical
- 3Peretii vezicii ingrosati iar urocultura buna
- 1Usturime varful penisului ?
- 0Angiomiolipom, chist cortical