Comportament agresiv, obsesiv, complexat
Pe baza consumullui de alcool comportament agresiv, impulsiv sentiment de inferioritate complexat
3 comentarii
Draga vash, nu am inteles care este intrebarea ta.
Un membru al familiei are comportament agresiv, impulsiv, sentiment de inferioritate si se simte complexat dupa ce consuma alcool.Vreau un sfat!
Draga Vash, in aceasta problema sunt foarte imprtante varsta membrului familiei tale (daca e tanar sau mai in varsta), daca el isi constientizeaza starea/problema, daca doreste sa fie ajutat si de asemenea cum se comporta in situatiile cand nu consuma alcool.
Pentru a putea ajuta pe cineva este foarte important ca acea persoana sa-si doreasca ajutorul, pentru ca altfel te lupti cu morile de vant. Daca persoana respectiva este mai in varsta, este mai dificil de lucrat cu ea, pentru ca o data cu varsta se rigidizeaza si gandirea si nu mai este atat de deschisa la solutii noi.
Da-ne mai multe detalii te rog, ca sa-mi pot exprima o opinie cat mai adecvata la situatia voastra.
Numai bine!
Pentru a putea ajuta pe cineva este foarte important ca acea persoana sa-si doreasca ajutorul, pentru ca altfel te lupti cu morile de vant. Daca persoana respectiva este mai in varsta, este mai dificil de lucrat cu ea, pentru ca o data cu varsta se rigidizeaza si gandirea si nu mai este atat de deschisa la solutii noi.
Da-ne mai multe detalii te rog, ca sa-mi pot exprima o opinie cat mai adecvata la situatia voastra.
Numai bine!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5310Grup de suport pentru TOC-CAP 15
- 10Iarba vs. tutun vs. alcool
- 7Am impresia ca nu mai am nici o scapare
- 23Antidepresivele si alcoolul
- 3Cum sa scap de tulburarea obsesiv compulsiva?
- 1Pete de la alcool.
- 2Exces alcool
- 5sunt sotie de alcoolic
- 4antialcoolici.. sfaturi/solutii antialcoolism
- 10Stare generala proasta inexplicabila
- 8tratament TOC si anxietate
- 57Loc de intalnire pentru alcoollisti autentici, cu vechime si grade multe la activ!
- 1nu vrea sa renunte la alcool dar nici de dragul fetite
- 10Toc-ul se poate vindeca?Cine va reuși vreodată să vindece toc-ul??
- 1Cărți care ajuta la vindecarea de TOC?
- 2Care e cauza TOC-ului?
- 2TOC
- 7Nou tratament.Lamotrigina +antidepresiv ptr TOC destul de serios?+Rispolept și Anxiar
- 8Tulburare obsesiv compulsiva - folosire excesiva de sapun
- 1TOC simptome!!!
Mai multe informații despre: Tulburarea obsesiv-compulsiva Alcoolul comportamentul agresiv
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: