Comportament agresiv, obsesiv, complexat

Pe baza consumullui de alcool comportament agresiv, impulsiv sentiment de inferioritate complexat
3 comentarii

Draga vash, nu am inteles care este intrebarea ta.

Un membru al familiei are comportament agresiv, impulsiv, sentiment de inferioritate si se simte complexat dupa ce consuma alcool.Vreau un sfat!

Draga Vash, in aceasta problema sunt foarte imprtante varsta membrului familiei tale (daca e tanar sau mai in varsta), daca el isi constientizeaza starea/problema, daca doreste sa fie ajutat si de asemenea cum se comporta in situatiile cand nu consuma alcool.
Pentru a putea ajuta pe cineva este foarte important ca acea persoana sa-si doreasca ajutorul, pentru ca altfel te lupti cu morile de vant. Daca persoana respectiva este mai in varsta, este mai dificil de lucrat cu ea, pentru ca o data cu varsta se rigidizeaza si gandirea si nu mai este atat de deschisa la solutii noi.
Da-ne mai multe detalii te rog, ca sa-mi pot exprima o opinie cat mai adecvata la situatia voastra.
Numai bine!
Pentru a putea ajuta pe cineva este foarte important ca acea persoana sa-si doreasca ajutorul, pentru ca altfel te lupti cu morile de vant. Daca persoana respectiva este mai in varsta, este mai dificil de lucrat cu ea, pentru ca o data cu varsta se rigidizeaza si gandirea si nu mai este atat de deschisa la solutii noi.
Da-ne mai multe detalii te rog, ca sa-mi pot exprima o opinie cat mai adecvata la situatia voastra.
Numai bine!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3tulburarea obsesiva
- 6tulburare obsesiva si depresie majora
- 6Neliniste, Nervozitate
- 113Tulburare obsesiv-compulsiva - partea a VI-a
- 202Tulburare obsesiv-compulsiva - Partea IX-a
- 17Este o problema medicala? Este TOC?
- 6avem o mare problema: ALCOOLUL
- 10Anxietate, TOC, fobie sociala? Va rog, ajutati-ma!
- 1Solutii pentru un alcoolic bolnav psihic
- 11de mai bine de 5 ani sufar de TOC
- 6OCD foarte dureros si deranjant.
- 1Ati luat vreun naturist bun care v-a ajutat in anxietate/depresie/TOC?
- 5Ma voi vindeca de TOC vreodata?Se vindeca TOC?
- 3Ce ma ajuta pentru ameliorarea/incetarea obsesiilor si compulsiilor?(TOC)
- 0Fenomen senzorial si tulburare obsesiv compulsiva
- 2Anxietate, depresie si ticuri obsesive cu debut in copilarie
- 8Tulburare obsesiv convulsiva ?
- 5Am nevoie de un sfat - Am niște gânduri oribile fără voia mea
- 5Am nevoie de un sfat cred ca sufăr de depresie
- 2Merita făcută psihoterapie pentru TOC?
Mai multe informații despre: Tulburarea obsesiv-compulsiva Alcoolul comportamentul agresiv
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: