compozitie proteza sold
Buna ziua,
ma intereseaza ceva informtii despre compozitia protezelor de sold, in sensul compatibilitatii cu un eventual RMN. Si de asemenea, intreb daca este posibil ca din cauza compozitiei protezei de sold sa faci un fel de 'alergie' si sa te trezesti cu pete rosii, tari ca niste noduri pe picioare?
Intreb, intrucat o ruda operata la sold acum cca 3 luni de coxartroza (nu am cunostinta despre compozitia acestei proteze) s-a trezit de ceva vreme cu pete rosii, dupa cum mentionam mai sus, iar medicul de familie si medicul dermatolog nu au putut preciza un diagnostic clar. Analizele de sange nu au scos nimic suspect la iveala. cu unguentul diprogenta reuseste sa amelioreze un pic marimea, mancarimea acestor pete (dupa mai multe aplicari apare mancarimea si se usuca), dar ele tot apar si dispar.
Va rog frumos daca ma puteti ajuta cu un raspuns. Va multumesc.
ma intereseaza ceva informtii despre compozitia protezelor de sold, in sensul compatibilitatii cu un eventual RMN. Si de asemenea, intreb daca este posibil ca din cauza compozitiei protezei de sold sa faci un fel de 'alergie' si sa te trezesti cu pete rosii, tari ca niste noduri pe picioare?
Intreb, intrucat o ruda operata la sold acum cca 3 luni de coxartroza (nu am cunostinta despre compozitia acestei proteze) s-a trezit de ceva vreme cu pete rosii, dupa cum mentionam mai sus, iar medicul de familie si medicul dermatolog nu au putut preciza un diagnostic clar. Analizele de sange nu au scos nimic suspect la iveala. cu unguentul diprogenta reuseste sa amelioreze un pic marimea, mancarimea acestor pete (dupa mai multe aplicari apare mancarimea si se usuca), dar ele tot apar si dispar.
Va rog frumos daca ma puteti ajuta cu un raspuns. Va multumesc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4protezele de sold - mai multe informatii
- 12nod in sold
- 4proteza sold
- 6revizia protezei de sold
- 5osteoarticulare pot sa fac bai in ape termale?
- 40sarcom de parti moi
- 0proteza sold stang
- 6Am 47 de ani si o coxartroza la soldul drept
- 9Proteza sold
- 0Decontare proteza de sold
- 4de doua luni ma doare soldul
- 2Osteoporoza-Proteza sold
- 12Operatie protezare sold.
- 1Am dureri in soldul drept pe coapsa
- 0Caz de edem cap os femur, interpretare RMN
- 5Sezatie de caldura/arsura sold
- 1Coxarrtroza bilaterala - alt remediu in afara protezarii?
- 0Recomandare proteze de sold
- 1Intrebare proteză luxație de șold congenitală, bilaterală
Mai multe informații despre: Soldul proteza de sold
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: