Concentratie PRP si kit-uri folosite?
Buna ziua
Imi poate spune si mie cineva daca conteaza ce kit-uri se folosesc pentru obtinerea plasmei inbogatine cu trombocite(PRP)? Unele kit-uri dau o concentratie mai buna a plasmei? Daca da, de ce?
Tot vad pe internet PRP in concentratie intre x si x iar o doamna doctor imi spune ca nu exista nici o concentratie a plasmei si ca centrifugarea separa plasma si cate trombocite am in sange atatea voi avea in plasma ca doar nu se pot ele inmultii. Am ramas tare confuz la acest aspect si acum nu mai itneleg de ce se spune ca exista plasme de 4x concentratie si exista de 8 x concentratie.
Imi poate spune si mie cumva cum sta treaba cu PRP-ul acesta si la ce ar trebui sa fim atenti daca suntem nevoiti sa recurgem la aceste infiltratii?
Multumesc!
Imi poate spune si mie cineva daca conteaza ce kit-uri se folosesc pentru obtinerea plasmei inbogatine cu trombocite(PRP)? Unele kit-uri dau o concentratie mai buna a plasmei? Daca da, de ce?
Tot vad pe internet PRP in concentratie intre x si x iar o doamna doctor imi spune ca nu exista nici o concentratie a plasmei si ca centrifugarea separa plasma si cate trombocite am in sange atatea voi avea in plasma ca doar nu se pot ele inmultii. Am ramas tare confuz la acest aspect si acum nu mai itneleg de ce se spune ca exista plasme de 4x concentratie si exista de 8 x concentratie.
Imi poate spune si mie cumva cum sta treaba cu PRP-ul acesta si la ce ar trebui sa fim atenti daca suntem nevoiti sa recurgem la aceste infiltratii?
Multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 17Durere intensa dupa acid hialuronic
- 3Procedura
- 0Operatie de menisc
- 1Infiltratii genunchi
- 1Durere umar stang
- 1Operatie Menisc intern
- 1Recomandare infiltratii cu plasma
- 0Dupa infiltratia intraarticulara cu diprophos la cat timp ma pot vaccina anticovid?
- 1Acid hialuronic pentru genunchi
- 1Menisc - trebuie sa existe o periada între infiltratii si operatie?
- 1Infiltratii cu celule STEM - coxartroza
- 1Dureri si “jenari” dupa injectare cu acid hialuronic
- 2Infiltratie cu Diprophos în umar după rezultat rmn
Mai multe informații despre: Infiltratiile intraarticulare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: