Confuzie
In urma cu exact un an de zile am resimtit o serie de dureri in zona abdominala, cadranul dreapta jos, ceea ce m-a determinat sa fac un control la chirurgie, banuind ca este vorba despre o inflamare a apendicelui. In urma examenelor medicale s-a descoperit ca, de fapt, aveam microcalculi renali, acestia fiind "responsabili" de durerile respective.
La anumite intervale de timp durerea revine si in permanenta simt o stare de confuzie, in sensul ca nu stiu daca sunt de vina tot acei microcalculi sau daca este o criza de apendicita. Imi poate spune cineva cum se poate diagnostica apendicita? Care sunt primele simptome care ar trebui sa ma ingrijoreze?
Multumesc
La anumite intervale de timp durerea revine si in permanenta simt o stare de confuzie, in sensul ca nu stiu daca sunt de vina tot acei microcalculi sau daca este o criza de apendicita. Imi poate spune cineva cum se poate diagnostica apendicita? Care sunt primele simptome care ar trebui sa ma ingrijoreze?
Multumesc
1 comentarii
test simplu pentru depistare apendicită. staţi pe spate cu genunchii ridicaţi şi puneţi pe cineva să vă apase în dreapta jos în timp ce dvs ridicaţi piciorul drept, dacă doare mai tare înseamnă că e apendicită. nu e 100 % valid acest test, dar vă poate ajuta.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Migrene 4, 30 dimineata
- 0Cat se ia Molekin Imuno?
- 3Protocol donare sânge 2008
- 9Transpirație excesiva in timpul atacurilor de panica
- 2Tratament pentru sedentarism
- 1Beta hcg- pot avea incredere?
- 0Lista analizelor de sange care trebuie sa se faca anual
- 2Rivotril de 0.5 mg pentru insomnie
- 1Transpir foarte mult si miros neplăcut aproape tot timpul
- 3Vibratii resimtite in corp