Consiliere psihologica
Bună ziua,
Numele meu este Cristina, am 22 de ani şi nu sunt angajata. Atribui acest lucru problemelor mele de anxietate şi depresie şi caut să urmez un program de psihoterapie. Am urmat unul timp de cateva luni anul trecut şi situaţia mea se îmbunătăţise considerabil, dar am fost nevoit să renunţ şi am alunecat din nou într-un cerc al depresiei şi anxietăţii.
Caut o fundaţie/psiholog care oferă şedinţe gratuite sau compensate, situaţia mea financiară nu este prea bună, ne având sprijinul părinţilor.
Mulţumesc şi o zi buna
Numele meu este Cristina, am 22 de ani şi nu sunt angajata. Atribui acest lucru problemelor mele de anxietate şi depresie şi caut să urmez un program de psihoterapie. Am urmat unul timp de cateva luni anul trecut şi situaţia mea se îmbunătăţise considerabil, dar am fost nevoit să renunţ şi am alunecat din nou într-un cerc al depresiei şi anxietăţii.
Caut o fundaţie/psiholog care oferă şedinţe gratuite sau compensate, situaţia mea financiară nu este prea bună, ne având sprijinul părinţilor.
Mulţumesc şi o zi buna
1 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9Suport pentru depresie anxietate sociala
- 10Va rog frumos niste parerii DIagnostic Depresiv-anxios
- 2Anxietate, depresie
- 6Cum sa scapi de Anxietate, starile depresive ?
- 1Naturiste/ceaiuri pentru anxietate si depresie?
- 3Atacuri de panica, anxietate, depresie
- 17Cum sa scapi de depresie/anxietate?
- 10Anxietate, atacuri de panica, depresie
- 7Depresie sau anxietate?Sau ambele combinate?Afecteaza sanatatea?
- 28Depresie, anxietate
- 3Anxietate si depresie severa
- 33Depresie sau altceva?
- 4Orice fac tot rau imi este, pareri ?
- 5Depresie anxioasa
- 2Depresie anxietate help
- 12Depresie probabil recurenta
- 8Ameteala, Vedere incetosata, Probleme concentrare si atentie, Depresie, Anxios
- 0Cum se manifestă depresia agitată ?
- 12Păreri pro sau contra-quetiapina în depresie și anxietate
- 3Spravato este eficient in starile de depresie si anxietate?
Mai multe informații despre: depresie si anxietate
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: