contact sexual imediat dupa ciclu

Am avut contact sexual neprotejat in timpul ciclului ( cam ultima zi), exista riscul sa raman insarcinata?Va rog dati-mi un raspuns!
6 comentarii

Da este posibil sa ramai, asteapta cel putin 2 saptamani si fa-ti un test de sarcina!Numai bine

garantat nu ai cum sa ramai, nu dispera.ovulatia are loc abia in a 10-a zi a ciclului, asa ca nu ai cum sa fi.si nu te sfatuec sa faci un test dupa 2 sapt cum zice roxyca pt ca te-ar insela asa repede, testul se face dupa ce iti intarzie menstra.

SEXUL in timpul menstruatiei este cumva o problema pentru organism? poti ramane insarcinata dc nu te protejezi?
va multumesc anticipat
va multumesc anticipat

as avea si eu o intrebare, am facut si noi sex neprotejat, si a ejaculat in vagin, eram in a 4a zii de menstruatie, si am ciclu regulat, la 28 de zile si tine cam 4-5 zile menstruatia...in ziua a 5a, am avut doar niste picaturi maronii, ca de obicei, doar ca in plus si o durere sub burta.deci am motive de ingrijorare?va multumesc.

belar..nu ai cum sa ramai..mai citeste pe net sa vezi..dar daca ai ciclu regulat nu ai cum sa ramai...si daca nu ai cand o faci pe ciclu tot nu se poate, fi linistita.

bella...nu te ingrijora..daca ai ciclu regulat pana la a 7 zi poti sa faci neprotejat.si al meu e regulat si 5 zile fac neprotejat si e totul in regula, 7 zile dupa si 7 inainte se poate doar daca e ciclul regulat, si sa mai fi si mai sigura scrie pe google calculator de fetilitate si iti faci sa vezi and esti fertila si sti a atunci sa ai grija...

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1menstruatie cu aspect zat de cafea
- 3ganglioni axilari umflati in timpul ciclului menstrual
- 7Dupa o viata sexuala de 2 luni, n-am sangerat niciodata :( de ce?
- 2este periculos sexul in timpul menstruatiei?
- 4modificare menstruatie
- 2oare ar fi bine sa faca un nou test de sarcina... ceva mai performant?
- 5ce inseamna pt femei sa fi bun la pat?
- 4sexul in timpul menstruatiei
- 6sper ca e mica problema mea.. o fi vreo infectie sau vreo sarcina?
- 4pastila de a 2-a zi, menstruatia la timp ii vine?
- 4tratament candida si menstruatia
- 6de 13 zile am o sıngerare asemanatoare menstruatiei şi cu cheaguri f.mici de sınge
- 0sterilet si menstruatie
- 2menstruatie ciudata
- 6Daca am ovare polichistice voi avea probleme in ceea ce priveste conceperea unui copil?
- 6Menstruatie in timpul sarcinii. Posibil?
- 4menstruatie dubioasa?
- 2menstruatie apoasa.. o fi vreo infectie?
- 1Menstruatie
Mai multe informații despre: Menstruatia sexul sexul in timpul menstruatiei
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: