control orl ok auz si stare ok iese aer pe ureche

17-01-2011
andi22
Nu este medic/terapeut
andi22
Buna ziua! acum 8 zile am fost lovit peste urechea dreapta si FARA sa ma simt rau sau sa ma doara capul am inceput sa aud rau in sensul ca eram tare sensibil la frecventele joase si nu distingeam bine din ce directie vine sunetul si auzeam putin mai slab cu acea ureche. la 1-2 zile mai tarziu am fost la ORL si mi-a spus ca, nu mai stiu exact termenul pe care l-a folosit insa mi-a explicat apoi ca e putin inflamat timpanul. L-am intrebat pe doctor daca sigur nu-i spart sau ceva si a spus ca nu si ca ar fi fost urmari mai nasoale oricum daca imi era spart. Mi-a dat ceva picaturi pt inflamatie si a spus ca daca cumva mai am prob cu auzul peste o sapt sa revin. in cateva zile auzul si-a revenit la cum era inainte, cu castile la urechi aud in mod egal sunetul. Nu mai am nici o problema cu auzul si nu m-am simtit deloc rau pe toata perioada insa azi cand mi-am suflat nasul ca m-a luat o raceala mi-a iesit aer pe acea ureche. Nu stiu ce sa zic pt ca ma simt si aud foarte bine si la ORL am insistat cu intrebarea daca sigur nu s-a fisurat si a spus ca e doar inflamat.
1 comentarii
0
18-01-2011, ora 07:54
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
este fisur afoarte mica si nu se vede la consult cu ochiul liber
tre sa mergi in clinica ORL unde o sa te consulte la microscop
Adaugă un comentariu / răspuns