Copil 6 ani tuse iritativa
Buna seara!am o fetita de 6 ani ai 3 luni, caruia i s-au descoperit polipi, din ce a spus dr orl-ist nu trebuie operati dar ei se inflameaza mereu probabil si datorata rinitei alergice pe care o are.de 3 luni are o tuse in urma unei raceli, pe care am tratat-o la indicatia medicului de familie cu erdomed 14 zile de 3 ori pe zi, apoi cu fluimucil 10 ml de 2 ori pe zi timp de 10 zile..pt deafundarea nasului am folosit diverse solutii si pe baza de apa de mare si vobrocil si altele, nu prea ne mai ajuta, si tusea persista in continuare, tuse seaca.ce putem face?ce mai putem lua sa treaca aceasta tuse?multumesc anticipat!
2 comentarii
Determinați alergenii din casa unde locuiți. Ganditi- vă la ultima modificare făcută în casă (poate o noua plantă, un odorizant, un animăluț de companie, o jucărie de pluș, ceva luat în lunile când a apărut problema copilului.) Spălați ce se poate spala, restul aruncați sau vindeți).
In mare cam stiu la ce face alergie(praf, clor, solutii de sters pe jos...ar mai fi cate ceva)dar leam descoperit...si elimin pe prcurs ce le descopar.aceasta rinita nu o are de 3 luni ci de vreo 2-3 ani...pe mine tusea asta insistenta ma deranjeaza.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2in fiecare primavara/toamna, am o tuse seaca si deasa, fara febra, fara dureri in gat
- 5umflatura nedureroasa in zona pubiana + de o luna tusesc sec
- 5tuse seaca, durere in gat, febra, raguseala = raceala ?
- 4Tuse seaca
- 7tuse seaca iritativa
- 1tusa seaca si nas infundat
- 5ticuri la copil de 7 ani
- 6Faringolaringita subacuta.. trebuie sa iau antibiotic?
- 1tuse seaca apoi devine productiva
- 1tuse seaca, respiratie grea, balonare
- 4Laringita cronica infectoalrgica adult de 62 de ani
- 2tusa seaca noapte ce imi trerupe respiratia
- 5tusa seaca uscata, febra, raceala
- 3Alegie la Fromilid cu eliberare prelungita?
- 1Posibil ceva grav?
- 1Tuse seaca doar cand stau la birou
- 10Azitromicina?
- 2Tuse seaca copil 4 ani
- 1Tuse seaca, constrictie retrosternala.sunt sub tratament cu cordarone.
- 1Tuse seaca
Mai multe informații despre: tusea seaca tusea iritativa
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: