Copil 6 ani tuse iritativa

11-01-2018
alinacotiga
Nu este medic/terapeut
alinacotiga
Buna seara!am o fetita de 6 ani ai 3 luni, caruia i s-au descoperit polipi, din ce a spus dr orl-ist nu trebuie operati dar ei se inflameaza mereu probabil si datorata rinitei alergice pe care o are.de 3 luni are o tuse in urma unei raceli, pe care am tratat-o la indicatia medicului de familie cu erdomed 14 zile de 3 ori pe zi, apoi cu fluimucil 10 ml de 2 ori pe zi timp de 10 zile..pt deafundarea nasului am folosit diverse solutii si pe baza de apa de mare si vobrocil si altele, nu prea ne mai ajuta, si tusea persista in continuare, tuse seaca.ce putem face?ce mai putem lua sa treaca aceasta tuse?multumesc anticipat!
2 comentarii
0
11-01-2018, ora 19:11
Utilizator_194048
Nu este medic/terapeut
Utilizator_194048
Determinați alergenii din casa unde locuiți. Ganditi- vă la ultima modificare făcută în casă (poate o noua plantă, un odorizant, un animăluț de companie, o jucărie de pluș, ceva luat în lunile când a apărut problema copilului.) Spălați ce se poate spala, restul aruncați sau vindeți).
0
11-01-2018, ora 21:26
alinacotiga
Nu este medic/terapeut
alinacotiga
In mare cam stiu la ce face alergie(praf, clor, solutii de sters pe jos...ar mai fi cate ceva)dar leam descoperit...si elimin pe prcurs ce le descopar.aceasta rinita nu o are de 3 luni ci de vreo 2-3 ani...pe mine tusea asta insistenta ma deranjeaza.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: