coroane dentare

10-09-2013
evas
Nu este medic/terapeut
evas
Pentru coroane ceramice pentru dinti frontali devitalizati este nevoie de aparat dentar si tratament enododontic daca muscatura nu e normala si pacientul are bruxism?
3 comentarii
0
11-09-2013, ora 00:06
Dr. Dragomir (Parnia) Alina
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Dragomir (Parnia) Alina
Nu este prea clara intrebarea, incercati sa reformulati:)
0
12-09-2013, ora 14:43
Dr. Andreea Florea
Stomatologie, Craiova
Dr. Andreea Florea
Buna ziua,

Pentru muscatura se poate face tratament ortodontic, iar pt bruxism se face echilibrarea ocluziei prin slefuiri selective ce necesita mai multe sedinte de tratament. Abia dupa acestea, se poate vorbi de protezare ceramica.
0
10-01-2019, ora 20:31
gmarius
Nu este medic/terapeut
gmarius
Buna seara!
Tocmai ce mi-am facut 4 coroane individuale ceramica pe suport de zirconiu la dintii din fata sus si doamna doctor nu mi-a facut prag la ei(doresc sa precizez ca inainte au mai fost "imbracati" la alt cabinet). Eu am sustinut ca vreau sa imi faca cu prag(pentru ca a renuntat la pragul avut inainte) si mi-a spus ca este in regula si asa.
Aceste 4 coroane au fost trimise de 3 ori la tehnician pentru ca dintii erau strambi si nici acum nu a iesit foarte bine. Credeti ca o sa am probleme cu gingia din cauza lipsei pragului, intreb deoarece am suferit si un chiuretaj la gingie inainte de lucrare, fiind inflamata si nu vreau sa mai trec prin aceleasi probleme. Este o clinica, dar nu cred ca s-a lucrat corect din nici un punct de vedere, mai pot sa fac ceva(cimentarea a fost definitiva)
Va multumesc enorm pentru raspuns!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Copilul meu are nevoie de aparat dentar?
  • Aparatele dentare favorizează apariția cariilor?
  •