CPK Foarte foarte mare

07-11-2021
Suparat 25
Nu este medic/terapeut
Suparat 25
Bună seara
Acum câțiva ani în urma am trăit ceva îngrozitor.
Într-o zi Țin minte eram destul de răcit. M-am dus și am jucat baschet apoi am mers acasă și am făcut haltere(greutăți ) după multă vreme de pauză.Pe seară ma apucat o durere de cap foarte foarte mare.M-am dus cu un prieten la spital repede.Era o durere foarte mare undeva in spatele cerului guri...O durere inexplicabilă de dureroasă.Mi au făcut niște analize și mi-au găsit CPK foarte crescut.La început erau câteva sute apoi treptat creștea până ce a ajuns la câteva mii!! 4000-5000mii nu mai țin minte.M-au ținut în spital mi-au băgat perfuzie non stop și m-au întrebat ce am făcut în ziua respectivă.Le am explicat tot și eii într-un fel mi-ar fi spus că asta sa întâmplat de la sportul care îl făcusem.
Am stat vre-o 2 zile in spital cu perfuzie și din ora in oră îmi testau cpk-u.Uni mi-au zis că nu au mai întâlnit în spitalul respectiv astfel de cazuri.Mi au zis să beau multe lichide pentru a urina frecvent pentru că așa se elimină enzima respectivă.Sa fi fost ceva mai grav? Dar nu și-au dat silința doctori? Am fost într-un spital din altă țară acolo am crescut.Aveti vreo părere? A trecut cineva prin ceva asemănător? Este posibil să fi fost un atac cerebral?
Orice părere sau orice poveste de genu trăită de altcineva este binevenită.Multumesc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns