Cred ca am nisip/ pietre la rinichi

10-06-2018
Thewitcher
Nu este medic/terapeut
Thewitcher
Buna ziua,
Acum doua saptamani am fost la mama mea in Italia si am inceput sa am dureri de spate, in zona rinichilor. M-au durut, m-am plans, dar a trecut durerea dupa cateva zile. De vreo 3 zile, am inceput sa am dureri in zona omblicului. Dureri suportabile, in valuri, dar care deja persista de 3 zile. Nu as vrea sa fiu paranoica, dar acum cateva zile, imi amintesc ca am vazut pe hartia igienica, dupa urinare, o chestie micuta, gri, dadea mai mult a piatra decat a nisip. Nu am acordat atentie, dar acum, dupa ce mi-am amintit, parca ar fi legatura. Mentionez ca nu am sange in urina, un oarecare disconfort este la urinare si am senzatia ca am nevoie sa urinez, dar cand merg la baie, fac putin. Acum 4 zile mi-am facut toate analizele si astept rezultatul acestora, insa intre timp, voiam sa ma consult cu alte persoane.m-am speriat ca este apendicita, insa nu am alte semne. Mentionez faptul ca in data de 5 Iulie voi parasi Romania si voi lucra in SUA pentru 8 luni, cel putin.
Am 23 de ani si sunt destul de speriata. O sa merg sa imi fac si un ecograf.
Multumesc anticipat.
3 comentarii
0
10-06-2018, ora 23:59
Thewitcher
Nu este medic/terapeut
Thewitcher
De asemenea, as dori sa mentionez ca azi in timp ce faceam dus, am dat cu mana peste o bubita in zona vaginului. Nu este dureroasa, nu simt absolut nimic atunci cand o ating. Este posibil sa fie de la o infectie urinara, ca urmare a pietrilor la rinichi?!
Imi cer scuze pentru un eventual deranj.
0
11-06-2018, ora 15:05
Thewitcher
Nu este medic/terapeut
Thewitcher
Revin cu noutati. Nu as vrea sa ma exprim gresit, nu cunosc termeni medicali la un nivel foarte avansat, iar analizele nu le-am primit, insa am fost sunata de catre medic si mi s-a spus sa repet analiza de urina si de aceasta data sa fac si o urocultura, deoarece in proba de urina s-au gasit urme de sange si leucocite. Maine voi repeta analiza. Mentionez ca analiza a fost realizata in timpul menstrutiei insa doamnelor doctor le-am adus la cunostinta acest factor, inca din momentul in care mi-am facut programarea, insa mi s-a spus ca nu este nicio problema(iar azi, la aflarea rezultatelor, mi s-a spus ca totusi aceasta ar putea fi cauza prezentei sangelui in urina). Mi-am facut un set de analize complet, iar aceasta este singura problema aparuta. Mentionez ca analizele sunt facute pentru un job pe croaziera, prin urmare nu pot avea acces la nicio informatie suplimentara. Mi-ar fi de folos parerea unui specialist. Nu am mai trecut prin asa ceva si devine destul de traumatizant. Va multumesc.
0
26-06-2018, ora 00:37
Lozana
Nu este medic/terapeut
Lozana
Repetati analizele de urina, faceti o ecografie si efectuati tratamentul prescris de doctor.
Pana atunci, beti cat mai multe lichide, ceaiuri ( cozi de cirese, merisor, Diurosept; puteti incerca si comprimate de Uractiv cu albastru de metil ).
Nu tratati cu superficialitate aceasta problema, pt ca poate avea repercursiuni dificil de inlaturat, mai ales ca sunteti femeie si sunteti predispusa la infectii urinare ( va spune asta tot o femeie care se lupta anual cu infectii urinare).
Sanatate!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cum pot fi eliminate pietrele la rinichi
  • Schimbările climatice vor influența incidența cazurilor diagnosticate de pietre la rinichi
  •