Cred ca m-am indragostit, dar ea nu ma vrea...

79 comentarii 1 23 Înainte ›
0
06-03-2016, ora 16:57
Psiholog Stefan Liviu
Psihologie, Ploieşti
Psiholog Stefan Liviu
Buna Laurentiu! Intervin si eu cu parerea pe care o am despre ceea ce se intampla intre tine si colega ta de munca. Poate ca ea are dreptate atunci cand iti spune ca nu te merita, asta probabil pentru ca asa simte; ea pare ca se cunoaste destul de bine, si stie ce vrea acum. Si parca nu este genul care cauta echilibru, ci vrea sa-si satisfaca doar placerile ei. Mie asa imi pare, ce spui?
0
06-03-2016, ora 17:45
Laurentiu2016
Nu este medic/terapeut
Laurentiu2016
Aveti dreptate cu totii, dar tin sa va contrazic cu o parere, aceea despre excursie.Am colegi englezi, printre care si aceasta fata:fac toate sacrificiile posibile pentru a economisi bani de calatorii, sunt dependenti de asta.De la mancat numai sandwich-urile cele mai ieftine, zilnic, infinit chiar pana la a cumpara mancare de la supermarket-uri care mai are o zi, doua zile de valabilitate si astfel o cumpara cu 50% reducere.De haine nu mai spun, nici nu se pune problema sa isi cumpere ceva sau chiar ceva ieftin de la Primark, daca ii vedeti cum vin imbracati, noi suntem cu 10 ani inaintea lor.Am testat-o si cu banii, i-am aratat banii care ii am pe card, am primit bani inapoi de pe taxele platite si i-am aratat cat am primit, i-am spus ca ii cheltui cu ea, sa vad ce spune, ea mi-a spus sa imi cumpar o bicicleta si sa ne plimbam impreuna.Masina am in Anglia, masina normala de Romania, dar mult peste masinile lor din 2000 si alte masini de epoca.Nu pun lucru prea mare pe astea, daca ii place de tine, din prima seara ai norocul sa faci ceva.Stiu ca subiectul asta poate sa tina la infinit, sunt si eu incapatanat, nu ma impac cu ideea ca mi-a dat papucii asa usor, dar vreau sa o mai testez saptamana asta iar apoi vreau sa pun punct.O sa va urmez indeaproape sfaturile, o sa fiu indiferent si o sa astept precum un paianjen, cea mai mica vibratie a casei de paianjen, o sa astept prada.In caz ca o sa continue tot asa, o sa o las moale, o sa ma resemnez si de ce nu, mai bine acum, decat mai tarziu, in fond am pierdut o batalie, nu si un razboi.Este greu ca am tangente zilnic cu ea, o vad zilnic dar sper sa treaca.Mai stau si ma gandesc ca inainte sa plec in tara, a venit si m-a imbratisat, mi-a spus ce o sa se faca fara mine, am fost cam prost si in seara de revelion ca am petrecut-o impreuna, i-am spus ce o sa se intample apoi tot anul, am speriat-o cred, cu traditiile noastre romanesti.Cat am stat acasa in vacanta, i-am trimis poze cu parintii mei, tot felul de tampenii ca imi lipseste, si banuiesc ca am speriat-o si mai mult, probabil si-a facut impresia ca vreau sa ma casatoresc cu ea si cine stie ce mai.Inainte sa plec in tara, mi-am propus sa o termin cu ea dupa ce vin, am simtit-o de multe ori prefacandu-se, dar totul a luat o alta intorsatura cand ea mi-a spus stop, nu ma asteptam.O sa va tin la curent cu saptamana aceasta, cum o sa decurga eu o sa va urmez sfaturile, sunt un berbec incapatanat!
0
06-03-2016, ora 18:01
Psiholog Stefan Liviu
Psihologie, Ploieşti
Psiholog Stefan Liviu
Daca insisti si ne spui ca esti incapatanat, stii tu mai bine acest aspect despre tine. Eu nu am inteles insa ce ai avut in intentie atunci cand i-ai trimis poze cu parintii tai? Doreai sa ii cunoasca?
Cunosc colegi de munca care se simt ok impreuna la job, in afara programului de lucru, care isi satisfac impreuna nevoi si necesitati, care sunt prieteni. Dar la fel de bine ei si comunica, astfel incat cunosc unul despre altul ce intentii are, ce planuri isi construiesc, cum vad ei sa-si traiasca viata, cata libertate isi dau unul altuia...
0
06-03-2016, ora 18:07
Laurentiu2016
Nu este medic/terapeut
Laurentiu2016
Da, am vrut sa ii cunoasca, sa vada ca suntem oameni normali, cateodata simt ca ne privesc altfel, cu un gram de superioritate, dar banuiesc ca am speriat-o.
0
06-03-2016, ora 18:18
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Mie mi se pare ca daca tu ai vrea sa te casatoresti la 33 de ani e ceva normal.
Puteti sa va casatoriti si sa mergeti impreuna in Chile, daca sunt fonduri...
De ce nu ? :)

Daca ar fi o fata pe care sa te bizui, bineinteles...

Ai intrebat-o daca te ia si pe tine in Chile in gluma ?
0
06-03-2016, ora 18:54
stevens
Nu este medic/terapeut
stevens
E diferenta foarte mare de cultura, e normal sa se sperie de telemeua si casul de oaie vrac ! :)) Cu totul alta viziune asupra relatiilor si interactiunii intre sexe ! Se vede treaba ca serialul "Sex and the city" nu e chiar o fantezie cinematografica !
0
06-03-2016, ora 20:34
Laurentiu2016
Nu este medic/terapeut
Laurentiu2016
Mai in gluma au fost cateva momente cand mi-a spus sa merg cu ea in Chile fiindca stiu cateva cuvinte in spaniola(i-am spus ca am invatat din telenovele).Dar apoi mi-a spus ca eu vreau altceva, vreau sa lucrez si poate sa ma duc in excursie dar in concediu, ea vrea cu totul ceva diferit, sa renunte la job si sa se rupa de Anglia.Pe alta parte vrea sa emigreze in Australia, este saturata de emigrantii din Anglia, toti englezii simt ca tara nu mai este a lor, si-au pierdut tara in fata imigrantilor.Mi-a spus ca ma ia de barbat daca emigrez in Australia, tot in gluma...stiu nu e fata din povesti, dar totusi am momente si momente cand o vad, cand mi-o aduc aminte, cand o vreau langa mine...
0
06-03-2016, ora 20:45
cris_89
Nu este medic/terapeut
cris_89
Acum ca ne-ai dat mai multe detalii, eu mi-am facut o parere destul de conturata. In primul rand, ea nu e o fata care cauta stabilitatea unei familii si nici pe cineva cu bani. Ea, ca si multi de acolo vor alte lucruri de la viata, au alte prioritati. Cauta aventura, orice le ofera emotii puternice si ii scot din monotonie si banal. Asta e ea. Tu esti diferit, deci trebuie sa-ti pui intrebarea daca poti accepta o persoana cu toate defectele sale si sa nu incerci sa o schimbi. Pt ca asta a fost de fapt problema, tu i-ai vorbit de planurile tale, dar ea le avea pe a ei. Ea nu doreste ca tu sa o schimbi in ceva ce ea nu este. Nu vrea sa renunte la 'inner self-ul' ei pt tine. Si nici nu cred ca-i bine, tu nu cred ca ai renunta la ceea ce te defineste pt nimeni, nu-i asa?
Eu cred ca ei ii place de tine, dar faptul ca a avut relatii dureroase, a facut-o sa nu-si mai doreasca alte relatii ca sa nu sufere. Eu nu inteleg de nu le-a dat papucii (muult mai repede) celor care au 'tratat-o ca o carpa', in condidiile in care ea este o fata independenta care nu avea de ce sa accepte suferinta, dimpotriva, din primele zile cand si-a dat seama ca exact asta primeste, trebuia sa rupa legaturile si sa caute din nou bucuria vietii. Ai putea s-o intrebi asta? A fost o dependenta toxica sau ceva de genul? Pt ca acele relatii au marcat-o si au definit ceea ce e astazi: o fata care refuza iubirea de frica si cu sentimente de inferioritate. Pt ca asta pare, chiar daca tu poti crede ca se simte superioara, eu vad clar o atitudine de o victima a traumei. As compara-o cu o victima a unui viol (desi pare fortata comparatia si e la alt nivel) care, desi nu e vina ei ce i s-a intamplat si stie asta, ea se comporta de parca nu mai valoreaza nimic, are ganduri auto-distructive si tot are impresia ca nu merita nimic din tot ce-i bun...macar atitudinea aceasta din urma ti-e cunoscuta, asa-i?;) De asta cred ca nu te accepta, dar si pt ca nu e dispusa ca tu sa-i iei tot ce o consola si o facea sa se simta opusul a ceea ce a fost cand era tratata rau, nu vrea sa ajunga din nou in aceeasi stare, nu e dispusa sa piarda controlul. Tu esti cel care decide daca crezi ca merita sa sacrifici idealul tau de femeie pt ea. Eu sunt de parere ca idealul nu reprezinta nimic daca nu te face fericit. De ex sa zicem ca apare o fata frumoasa si exact genul tau si toate alea, doar constati ca nu simti nimic din ce simti pt cea care e opusul idealului. Crezi ca merita? Tu decizi.
0
06-03-2016, ora 21:21
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Nici ea nu simte ca Laurentiu e idealul ei, din moment ce il respinge.
Cred ca daca ar avea bani si ar fi de acord sa se mute cu ea in Australia, l-ar accepta.
0
06-03-2016, ora 21:25
Psiholog Valentina Dragomir
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Valentina Dragomir
Bună Laureţiu,

Mă gândeam că ceea ce experimentează cu tine ar fi o repetiţie a unui scenariu.
Tu, ca şi ceilalţi bărbaţi din alte ţări joci un rol în scenariul ei de viaţă. Când s-a eliberat postul de iubit exotic, a găsit un actor care să-l înlocuiască pe precedentul. Tu.

S-ar putea ca ea să aibă o atracţie specială pentru bărbaţi indisponibili. Mă gândesc că la un moment dat despărţirea şi distanţarea sau ieşirea din relaţie era iminentă, datorită ţărilor de origine a ei şi a foştilor ei parteneri.
Pe tine a încercat să te ţină pe poziţia de indisponibil, iar în momentul în care ai devenit disponibil spre trece la un alt nivel împreună cu ea, a încercat să te paseze şi altora.
Dacă te vezi cu alte colege, tot sub controlul ei te-ai afla, pentru că este tot parte din jocul ei. Probabil că dacă ai avea pe altcineva ai deveni "unavailble" pentru ea şi ar începe din nou să te dorească.

Persoanele cu acest tip de relaţionare (evitant) pot învăţa să să se simtă confortabil într-o relaţie de cuplu, să aibă încredere în partener, doar dacă sunt dispuse să facă asta, dacă conştientizează că modul lor de a se comporta în relaţie le face rău atât lor cât şi partenerului. Probabil că tu ai fi mentorul ei în acest caz, dar ai vrea să investeşti timp aici? Poate că nici nu e timp destul până în octombrie pentru ca tu să îi arăţi că este în siguranţă cu tine, că poate avea încredere în tine, că merită să fie iubită de un bărbat ca tine.
Deşi pare un paradox, în cazul persoanelor evitante, o relaţie sănătoasă de cuplu în care există iubire este o experienţă dureroasă, de aceea se ţin la distanţă. Contează foarte mult cum o faci pentru că asta înseamnă să îi schimbi scenariul, şi din păcate asta nu este confortabil deloc. E ca şi cum i-ai lua pământul de sub picioare.
0
06-03-2016, ora 22:07
Laurentiu2016
Nu este medic/terapeut
Laurentiu2016
Sarut mana tuturor doamnelor, salutare la baieti!Da, aveti cu totii dreptate, din ce v-am povestit ati reusit sa descifrati acest puzzle, ideile, gandurile mele despre aceasta fata sunt reconfirmate de dumneavoastra, acum negru pe alb, cu toate ca si eu stiam astea dar parca tot mai prelungeam agonia cu inca o zi si tot asa in ideea ca poate ceva se va schimba iar aceasta fata sa simta altceva pentru mine.Banuiesc ca in spatele ei, desi ajunsa la 25 de ani, se ascunde ceva traumatizant, poate...poate din cauza parintilor pe care nu i-a vazut impreuna, lipsa educatiei din partea parintilor, libertatea exagerata de care copiii englezi au parte, prieteni, aventuri cu diferiti, tigari, alcool, iarba, etc.Acum ati reusit intr-adevar sa-mi reconfirmati parerile despre aceasta fata, aveam cateva dar nu in totalitate, aveam nevoie de anumite sfaturi, sfaturi pe care mi le-ati dat si ma vor ajuta.Din ce am vazut la servici, daca o izolez si ma vede socializand cu altii, nu se simte in largul ei, probabil fiind mult mai indiferent si mai increzator in mine, as deruta-o un pic.Totusi, simt ca ar merita un ultim raspuns din partea mea, sa ii dovedesc ca nu am fost jucaria ei sau poate ar fi cazul sa imi vad de servici si sa ma concentrez pe tot ceea ce m-a facut sa ma simt bine si sa reusesc sa obtin un contract, sa fiu apreciat de colegi, sa imi regasesc aura pierduta dupa ce am cunoscut aceasta fata.Sunt convins ca sunteti sceptici, una spun, alta fac, dar o sa ma gandesc la sfaturile dumneavoastra, o sa mi le imaginez ca intr-o carte, poate a vietii si o sa incerc sa nu repet aceste greseli la infinit.Va multumesc foarte mult, o sa va tin la curent despre desfasurarea evenimentelor din aceasta saptamana!O seara buna va doresc!
0
07-03-2016, ora 10:26
Psiholog Valentina Dragomir
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Valentina Dragomir
Laurenţiu, vreau să mă asigur că înţelegi că dacă ea se poartă aşa în relaţie cu tine nu înseamnă că este o persoană rea sau cu intenţii malefice :) Ci înseamnă că nu cunoaşte alt fel de a relaţiona care să corespundă şi cu dorinţa ta. Ea nu este conştientă de motivele care o fac să aibe acest "fel de a fi".
Sigur că mândria masculină te împinge să îi demonstrezi că nu eşti jucăria ei. Dar crezi că are rost să faci asta? O comunicare deschisă despre felul în care te simţi, dorinţele tale şi graniţele pe care vrei să le stabileşti în relaţia cu ea are mai mult efect decât o demonstraţie. De ce să nu faci tu regulile de acum înainte comunicând deschis şi sincer.
Eu am încredere în tine.

Abia aştept veşti de la tine.
Psih. Valentina Dragomir
0
07-03-2016, ora 10:31
stevens
Nu este medic/terapeut
stevens
Din tot ce-ai scris aici deduc ca valoarea suprema pt aceasta fata este libertatea ! Toate actiunile si preferintele ei ma duc cu gandul spre aceasta concluzie : prefera un dildo in locul unui barbat care o iubeste sufocant, bicicleta in locul masinii si calatoriile lungi ca durata in locuri indepartate in locul muncii de rutina !
Ea fuge de tot ce este stabil si constrangator, deci daca ai vrut sa-i arati ca parintii tai sunt oameni normali, asezati la casa lor ai gresit grav ! Era mai bine daca-i spuneai ca sunt cersetori fara loc de munca si fara casa care stau cu chirie prin diverse locuri, atunci cred ca ar fi vrut sa-i cunoasca !:))
Probabil de asta prefera si parteneri de alte nationalitati, tocmai pt a iesi din tiparele obisnuite dar si pt a se putea debarasa de ei cat mai usor ! ;)
0
07-03-2016, ora 14:47
Laurentiu2016
Nu este medic/terapeut
Laurentiu2016
In momentul de fata sunt la servici, am socializat cu ea, chiar am intrebat-o cate ceva despre relatiile ele anterioare si mi-a spus ca a avut 3 relatii a cate un an, una cu un englez, una cu un mecican care a tratat-o urat, iar alta cand avea 16 ani.I-am spus ca mi-am dat seama de jocurile ei psihologice, spunea ca nu stie ce inseamna, apoi i-am spus ca ii plac partenerii din alte tari, dupa ce se foloseste de unul, il incearca pe altul, iar apoi a inceput sa rada.A continuat sa ma atinga, pe "nipples", i-am spus sa inceteze ca nu imi plac atingerile astea in calitate de prieten, coleg.M-a invitat sa mergem la o sala si sa ma invete sa inot, dar una spune, alta face, rade tot timpul, nu e serioasa.O sa o intreb mai multe astazi iar apoi o sa va spun!
0
07-03-2016, ora 16:43
stevens
Nu este medic/terapeut
stevens
Laurentiule lasa jocurile psihologice si maine propune-i un deal : sex pe bani, bineinteles la tarife studentesti de 10-15 Euro meeting-ul ! :) Asta va ofera amandoura o iesire onorabila, ei de a se razgandi in privinta intalnirilor cu tine iar tie un paravan sa nu mai pari asa indragostit de o vampa !:)
Din tariful ala ai si tu grija sa scazi trasul de 'nipples' 2-3 Euro, astfel nu te vei mai simti umilit la bunul ei plac ! Asa poate sa te traga cat doreste dar iti ramane datoare !:) Altfel nu-i mai permite sa se apropie de tine la mai mult de un metru ! Fii ferm in privinta asta !!

Spune-i si vezi ce zice si ea ! Scoate in evidenta avantajele pe care le poate in vederea calatoriei sale, beneficii reciproce si corectitudine in relatia dintre voi !
0
07-03-2016, ora 18:19
Laurentiu2016
Nu este medic/terapeut
Laurentiu2016
Nu am cum sa-i propun asa ceva Stevens :D Are bani suficienti, a "salvat" suficienti bani pentru calatoria ei tampita.Din ce am inteles astazi, spunea ca a avut un prieten care o controla, apoi am inteles ceva ca devine si geloasa.Este greu aici sa faci ceva pe bani, vorbind despre contactele care ti le faci la servici, in club...daca ii place de tine, in clipa urmatoare esti in patul ei, fata asta tampita care mi-a naucit mintile, a avut odata un moment ciudat cand m-a sarutat pe pantaloni(ma scuzati de expresie), apoi la decurs de 2 saptamani, s-a schimbat brusc.Asta nu inteleg, ma framanta, ma tot intreb de ce oare...stau ca prostul si nu mai am nici o motivatie din cauza ei, daca inainte treceam printr-un munte, acum ma topesc ca untul la soare cand e langa mine.Era bine daca nu eram colegi, dar avand in vedere ca suntem colegi, este greu sa ma motivez, asa cum eram inainte cand am venit in Anglia.Ma gandesc ca starea asta mi s-a amplificat si datorita faptului ca sunt plecat de acasa, sunt singur, lumea este diferita, ma trezesc printre straini, oricum ar zambi ei, tot simti ca nu te vor, ca iti spun direct sau indirect
0
07-03-2016, ora 21:58
Psiholog Stefan Liviu
Psihologie, Ploieşti
Psiholog Stefan Liviu
Sa fie o problema ca nu te simti acceptat? Dar motivatia pentru care ai ajuns in Anglia la munca care era sau inca mai este?
0
08-03-2016, ora 15:10
Laurentiu2016
Nu este medic/terapeut
Laurentiu2016
Am intrebat-o astazi de ce a pus punct si mi-a spus ca am batut-o la cap pe messenger, am pus prea multa presiune pe ea...dar observ ca tot zambeste, am atins-o pe sani, nu ma refuza
0
08-03-2016, ora 20:37
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Tu ai deschis topicul asta ca nu poti sa te culci cu una ?
Si 1.000 am sarit sa te ajutam de mila sa nu suferi ?

Nu iti dai seama de penibilitate ?
Incearca sa iti gasesti o fata serioasa, sa iti intemeiezi o familie. O fata pe care sa te bazezi si cu care sa iti faci un viitor solid. Nu una care se lasa pipaita. Asa cum o pipai tu acum, o pipaie si altii. Bleak. Cum poti sa te vezi in perspectiva alaturi de asemenea persoana ?
Familia ta nu se asteapta sa le aduci ca nora o englezoaica ce fumeaza iarba si ii plac excursii de 8 luni in Chile.

Incearca sa cobori cumva cu picioarele pe pamant. Ai 33 de ani. Nu mai esti un pustan.
0
08-03-2016, ora 22:04
Laurentiu2016
Nu este medic/terapeut
Laurentiu2016
Stiu, aveti dreptate cu totii.Nu ii mai dau prea mare importanta acestei fete, am inceput sa vorbesc cu ea fugitiv, ca "ce faci"...de joi o sa imi incarc timpul cu altceva, o sa incep sa merg la sala, o sa am activitate si nu o sa ma mai gandesc tot timpul la anumite fapte din trecut.Sunt o persoana ambitioasa, lupt pentru mine si pentru viitorul meu, dar recunosc ca asta este pentru prima data de cand sunt in Anglia, cand am "esuat".Va nultumesc tuturor, mi-ati spus exact ce este corect, normal, despre principiile de viata.O sa va scriu in continuare, sper ca data viitoare sa am cu ce ma "lauda" si sa va spun despre o fata cuminte si de casa.Va doresc tot ce este mai bun, sanatate si fericire alaturi de cei dragi!
0
08-03-2016, ora 22:28
Laurentiu2016
Nu este medic/terapeut
Laurentiu2016
Daca doriti sa imi scrieti in continuare, sa ma intrebati, o sa fiu incantat sa va raspund la orice intrebare, sa va spun ce s-a mai intamplat, dar mi-am propus sa nu mai stau prea mult la discutii cu aceasta fata, doar sa discut doar probleme colegiale.
0
08-03-2016, ora 23:09
cris_89
Nu este medic/terapeut
cris_89
Nu te supara, dar eu nu-ti recomand, cel putin pt moment sa iti cauti o "fata de casa". Stii de ce? Ca nu-i corect fata de nimeni (cu atat mai mult fatza de o fata nevinovata care nu ti-a gresit cu nimic) sa o tii de proasta in timp ce tu pipai si te lasi pipait de colege de serviciu. Nu e corect fata de ea dar nici fata de tine, sa pornesti la un drum cand tu ai in cap pe altcineva. Ca sa poti sa sa te gandesti la un alt drum, trebuie sa rupi orice legatura cu trecutul, nu neaparat sa parasesti locul de munca, dar sa ti-o scoti din inima pe fata asta care te-a tulburat atat de mult...daca pornesti in viata in trei nu in doi cum e normal, o s-o dai in bara rau de tot. Si nu e doar ca iti impui sa o uiti, trebuie sa simti asta, altfel e degeaba. Daca tie iti fac placere momentele petrecute cu ea si casual sex-ul, cu toata dragostea iti recomand sa ramai la genul asta de fete. Adica cine se aseamana sa se si adune, nu?
0
09-03-2016, ora 07:36
Laurentiu2016
Nu este medic/terapeut
Laurentiu2016
Da, asa este Chris, dar am decis sa fac o pauza, sa las lucrurile sa decurga normal, nu mai fortez nimic, vreau sa ma concentrez pe munca si de joi o sa am activitate, o sa incep la sala.Nu neaparat, caut pe cineva de moment, sa inlocuiesc acea "forma de viata", doar incerc sa ma impac cu mine, sa-mi regasesc starea sufleteasca si restul va veni pe parcurs, asa cum este normal :)
0
09-03-2016, ora 20:33
Laurentiu2016
Nu este medic/terapeut
Laurentiu2016
Nu mai inteleg nimic, ce vrea fata asta.Astazi fiindca era frig in incaperea in care lucram, mi-am pus gluga de la bluza pe cap, iar ea la sfarsitul zilei mi-a spus ca sunt 'hot' cu gluga.Am ajuns acasa, acum vad mesaj ca imi multumeste ca sunt prieten cu ea, ca o fac sa zambeasca si ca este fericita.Cred ca are ceva la cap, s-a jucat foarte mult cu mintea mea, nu stiu ce sa mai cred.
0
09-03-2016, ora 21:10
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Concepe ca un baiat si o fata pot fi si prieteni.

Eu am avut multi prieteni strict, baieti, in prima facultate. Fara atingeri si alte pipaieli. Au fost poate cele mai frumoase relatii din viata mea, in afara de casatoria cu sotul meu, desigur.
0
09-03-2016, ora 21:27
Laurentiu2016
Nu este medic/terapeut
Laurentiu2016
Pai si atunci de ce imi multumeste ca sunt prieten cu ea?!Nu am nevoie de 'multumesc-ul'ei prefacut, o sa ii si spun.Mi se pare ciudat, astazi nu am stat prea mult la discutii cu ea, am ignorat-o, am sicanat-o despre excursiile lor tampite si modul lor de viata, de a trai cu mama ei, in casa mamei ei fara a avea propriul ei apartament asa cum se intampla in Romania, cum isi doresc tinerii.Am tinut sa-i explic si sa-i arat anumite apartamente din Romania, sa invete si ei cate putin, cum ar trebui sa arate o lucuinta...apoi in marea parte a timpului meu am tratat-o cu indiferenta.De fapt, asta o sa se intample de acum incolo, genul asta de fete cam asta merita, ca se nunesc englezoaice, americance sau alta natie!
0
09-03-2016, ora 21:45
Laurentiu2016
Nu este medic/terapeut
Laurentiu2016
Cred ca tocmai ce am terminat-o cu ea I-am spus ca mi se pare ciudat sa-mi multumeasca ca suntem prieteni, am rugat-o sa ma lase in pace fiindca mai mult ma deruteaza, i-am spus ca vreau sa fiu fericit asa cun eram pana sa o cunosc.Chiar i-am dat un sfat sa-si schimbe stilul, daca vrea sa faca ceva cu viata ei.Decat sa ma tina in "friend zone" si de fraier, mai bine asa pentru mine!
0
09-03-2016, ora 23:08
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Nu trebuie sa fi rustic acum.
Fiecare tara are obiceiurile ei.
Trebuie sa ii accepti asa cum sunt.
Nu vor deveni niciodata romani ca mentalitate.

Comporta-te si tu civilizat cu fata.
Pacat ar fi sa pierzi o prietenie frumoasa.
0
10-03-2016, ora 01:09
Laurentiu2016
Nu este medic/terapeut
Laurentiu2016
Pai nu am cum sa mai fiu prieten cu ea, avand in vedere ca m-am simtit folosit, s-a folosit de mine pana s-a saturat.Acum singurul sentiment pe care il simt, este dispretul fata de ea.Mai bine asa, decat sa "atarn"la prietenia ei falsa si sa ma prefac cu sunt bine.Poate sunt incapatanat, dar in viata am preferat sa ma exprim, sa nu tin in mine, sa nu ma prefac, urasc oamenii astia.
0
10-03-2016, ora 01:37
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Eu cred ca tu esti mai matur ca ea. Ea e un pic cu sorcova. Dar daca te apreciaza, ai putea sa o pui in timp pe picioare.
Fetele admira barbatii de la care au ce invata. Sunt mai rari.
Adaugă un comentariu / răspuns
79 comentarii 1 23 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul