Crestere in greutate
Buna ziua
Am 38 de ani,. 172 cm.inaltime si 50 kg. Am slabit in ultimele luni de zile aprox.5.kg si acum am ramas cu 50, chiar nu imi.place cum arat la inaltimea mea, sunt f slaba. Am mai avut aceeasi.problema acum 10 ani si am.luat Peritol, mi am revenit binisir, in sfarsit aratam bine. Acum.insa am senzatia de nod in gat, poate pt ca sufar de aerofagie si am des eructatii.
Dar simt de multe ori cum imi ramane mancarea in gat. De asta nu ma.pot alimenta corect, de multe ori ajung sa imi.pasez mancarea. Va rog dati mi.un sfat ce pot face. Cu siguranta sufar si de anxietate.si asta o.fi si alta cauza pt care ma simt asa. Pot lua Peritol la anii mei fara riscuri? Nu sunt in romania, si aici l am gasit. Multumesc
Am 38 de ani,. 172 cm.inaltime si 50 kg. Am slabit in ultimele luni de zile aprox.5.kg si acum am ramas cu 50, chiar nu imi.place cum arat la inaltimea mea, sunt f slaba. Am mai avut aceeasi.problema acum 10 ani si am.luat Peritol, mi am revenit binisir, in sfarsit aratam bine. Acum.insa am senzatia de nod in gat, poate pt ca sufar de aerofagie si am des eructatii.
Dar simt de multe ori cum imi ramane mancarea in gat. De asta nu ma.pot alimenta corect, de multe ori ajung sa imi.pasez mancarea. Va rog dati mi.un sfat ce pot face. Cu siguranta sufar si de anxietate.si asta o.fi si alta cauza pt care ma simt asa. Pot lua Peritol la anii mei fara riscuri? Nu sunt in romania, si aici l am gasit. Multumesc
1 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 25senzatie de nod in gat
- 6nod in gat, vomit des, respiratia urat mirositoare
- 17Dilema, nod in gat permanent de 5-6 luni. Doresc o opinie
- 19ceva in gat
- 3de 3 sapt.am niste arsuri in piept, senzatie de nod in gat
- 3Durere in zona sternului, senzatie de nod in gat (gheara in gat etc)
- 5simt un nod in gat si am niste ameteli
- 2din decembrie am si eu ameteli si stare generala de rau, nod in gat...
- 8durere in piept partea dreapta si nod in gat
- 4Senzatie de Nod in Gat Permanenta.. ajutor chiar numai pot
- 5Nod in gat - atac de panica - teama de a nu ma ineca
- 2Diagnostic gat probleme
- 1Am senzatia ca am o coaja in gat
- 2Nod in gat si gat uscat
- 1Probleme cu gatul si pieptul
- 1Arsuri în gat
- 0Tiroida - simt un nod in gat, insomnii, senzația că nu am aer
- 2Jena in gat (disconfort general)
- 2Ajutor va rog, nod în gat, dificultate la înghițire!
- 1Harai și somt sa îmi dreg vocea-simt în gat ceva
Mai multe informații despre: Aerofagia Senzatia de nod in gat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: