Crestere in greutate
Buna ziua
Am 38 de ani,. 172 cm.inaltime si 50 kg. Am slabit in ultimele luni de zile aprox.5.kg si acum am ramas cu 50, chiar nu imi.place cum arat la inaltimea mea, sunt f slaba. Am mai avut aceeasi.problema acum 10 ani si am.luat Peritol, mi am revenit binisir, in sfarsit aratam bine. Acum.insa am senzatia de nod in gat, poate pt ca sufar de aerofagie si am des eructatii.
Dar simt de multe ori cum imi ramane mancarea in gat. De asta nu ma.pot alimenta corect, de multe ori ajung sa imi.pasez mancarea. Va rog dati mi.un sfat ce pot face. Cu siguranta sufar si de anxietate.si asta o.fi si alta cauza pt care ma simt asa. Pot lua Peritol la anii mei fara riscuri? Nu sunt in romania, si aici l am gasit. Multumesc
Am 38 de ani,. 172 cm.inaltime si 50 kg. Am slabit in ultimele luni de zile aprox.5.kg si acum am ramas cu 50, chiar nu imi.place cum arat la inaltimea mea, sunt f slaba. Am mai avut aceeasi.problema acum 10 ani si am.luat Peritol, mi am revenit binisir, in sfarsit aratam bine. Acum.insa am senzatia de nod in gat, poate pt ca sufar de aerofagie si am des eructatii.
Dar simt de multe ori cum imi ramane mancarea in gat. De asta nu ma.pot alimenta corect, de multe ori ajung sa imi.pasez mancarea. Va rog dati mi.un sfat ce pot face. Cu siguranta sufar si de anxietate.si asta o.fi si alta cauza pt care ma simt asa. Pot lua Peritol la anii mei fara riscuri? Nu sunt in romania, si aici l am gasit. Multumesc
1 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Depresie anxioasa
- 12problema in gat fara diagnostic
- 12Am ceva in gat si ma doare pieptul
- 4Manifestari ciudate: senzatie de nod in gat, durere in piept, atacuri de panica
- 2O intrebare.
- 7Durere care ma ingrijoreaza foarte mult-Va rog sa ma ajutati
- 5Dureri de cap, ameteli, amortirea capului, intepaturi in cap, nod in gat, apasare in piept
- 10Jena permanenta in urechi (amorteala) si senzatie ca urechile sunt infundate
- 6de mai bine de 10 ani. simt ca am ceva in gat...
- 6Senzatia ca mi-a ramas ceva in gat partea dreapta...
- 4De ceva vreme incoace, am in permanenta un nod in gat
- 1lipsa de aer
- 4Problema nod in gat
- 1Nod in gat
- 0Senzatie de jena in gat
- 2Nod in gat si usoara intepatura in ureche
- 1Nod in gat si iritatie
- 9Glanda? Boala de reflux? Dereglare hormonala?
- 1Am senzația că am înghițit un rest de dinte în urma vizitei la stomatolog
- 2Nu pot respira în intregime
Mai multe informații despre: Aerofagia Senzatia de nod in gat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: