Crestere in greutate

Buna ziua
Am 38 de ani,. 172 cm.inaltime si 50 kg. Am slabit in ultimele luni de zile aprox.5.kg si acum am ramas cu 50, chiar nu imi.place cum arat la inaltimea mea, sunt f slaba. Am mai avut aceeasi.problema acum 10 ani si am.luat Peritol, mi am revenit binisir, in sfarsit aratam bine. Acum.insa am senzatia de nod in gat, poate pt ca sufar de aerofagie si am des eructatii.
Dar simt de multe ori cum imi ramane mancarea in gat. De asta nu ma.pot alimenta corect, de multe ori ajung sa imi.pasez mancarea. Va rog dati mi.un sfat ce pot face. Cu siguranta sufar si de anxietate.si asta o.fi si alta cauza pt care ma simt asa. Pot lua Peritol la anii mei fara riscuri? Nu sunt in romania, si aici l am gasit. Multumesc
Am 38 de ani,. 172 cm.inaltime si 50 kg. Am slabit in ultimele luni de zile aprox.5.kg si acum am ramas cu 50, chiar nu imi.place cum arat la inaltimea mea, sunt f slaba. Am mai avut aceeasi.problema acum 10 ani si am.luat Peritol, mi am revenit binisir, in sfarsit aratam bine. Acum.insa am senzatia de nod in gat, poate pt ca sufar de aerofagie si am des eructatii.
Dar simt de multe ori cum imi ramane mancarea in gat. De asta nu ma.pot alimenta corect, de multe ori ajung sa imi.pasez mancarea. Va rog dati mi.un sfat ce pot face. Cu siguranta sufar si de anxietate.si asta o.fi si alta cauza pt care ma simt asa. Pot lua Peritol la anii mei fara riscuri? Nu sunt in romania, si aici l am gasit. Multumesc
1 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Senzatie de nod in gat, dificultate de respiratie
- 6nod in gat, vomit des, respiratia urat mirositoare
- 108Senzatie ciudata in gat
- 4senzatia ca mi-a crescut ceva in gat
- 10Senzatie de os de peste in gat
- 3Gat uscat, senzatie de nod in gat
- 5corp strain blocat in gat
- 8Senzatie de nod in gat din ce in ce mai suparatoare
- 0nodul la gatulet va rog frumos sa-mi raspundeti..
- 4Am ceva in gat, fara sa ma doara sau sa ma derajeze cand mananc sau inghit
- 1Senzaţie de nod în gât
- 2Nod in Gat!
- 1Nod in gat
- 0Candida în gât.
- 2Senzatie de nod in gat
- 9Cred ca am depresie! Va rog, ajutati-ma cu un raspuns!
- 1Arsuri în gat
- 4Posibila costocondrita, recomandare specializare medicala
- 0Analize tiroida
- 1Gât uscat, nod in gât și edem pe aritenoizi
Mai multe informații despre: Aerofagia Senzatia de nod in gat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: