Crestere in greutate
Buna ziua
Am 38 de ani,. 172 cm.inaltime si 50 kg. Am slabit in ultimele luni de zile aprox.5.kg si acum am ramas cu 50, chiar nu imi.place cum arat la inaltimea mea, sunt f slaba. Am mai avut aceeasi.problema acum 10 ani si am.luat Peritol, mi am revenit binisir, in sfarsit aratam bine. Acum.insa am senzatia de nod in gat, poate pt ca sufar de aerofagie si am des eructatii.
Dar simt de multe ori cum imi ramane mancarea in gat. De asta nu ma.pot alimenta corect, de multe ori ajung sa imi.pasez mancarea. Va rog dati mi.un sfat ce pot face. Cu siguranta sufar si de anxietate.si asta o.fi si alta cauza pt care ma simt asa. Pot lua Peritol la anii mei fara riscuri? Nu sunt in romania, si aici l am gasit. Multumesc
Am 38 de ani,. 172 cm.inaltime si 50 kg. Am slabit in ultimele luni de zile aprox.5.kg si acum am ramas cu 50, chiar nu imi.place cum arat la inaltimea mea, sunt f slaba. Am mai avut aceeasi.problema acum 10 ani si am.luat Peritol, mi am revenit binisir, in sfarsit aratam bine. Acum.insa am senzatia de nod in gat, poate pt ca sufar de aerofagie si am des eructatii.
Dar simt de multe ori cum imi ramane mancarea in gat. De asta nu ma.pot alimenta corect, de multe ori ajung sa imi.pasez mancarea. Va rog dati mi.un sfat ce pot face. Cu siguranta sufar si de anxietate.si asta o.fi si alta cauza pt care ma simt asa. Pot lua Peritol la anii mei fara riscuri? Nu sunt in romania, si aici l am gasit. Multumesc
1 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Durere care ma ingrijoreaza foarte mult-Va rog sa ma ajutati
- 25Nod in gat, flegma jenanta.
- 8Nod in gat, puroi.
- 8Puncte mici albe pe amigdale, usturime in gat si nod in gat
- 3Nod in gat de cateva zile
- 4Am ceva in gat, fara sa ma doara sau sa ma derajeze cand mananc sau inghit
- 17De unde stiu ca am glanda tiroida marita?
- 2nod in gat, senzatie ca nu pot inghite
- 0Buna seara nu stiu ce am !!! care ati trecut prin asa ceva datimi un sfat va rog
- 1Nod in gat
- 2Amigdale umflate
- 0Dureri de gat si limba
- 0Vocal Cord Disfunction sau laringita
- 1Nod in gat dupa ce fumez
- 9Nod in gat si senzatie de a-mi drege gatul
- 1Adolescent, Oboseală continuă, stări slăbiciune, nod in gat
- 2Nod in gat, gat uscat, mucozitati vascoase, durere retrosternala
- 3Probleme cu gatul
Mai multe informații despre: Aerofagia Senzatia de nod in gat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: