Crestere in greutate

Buna ziua
Am 38 de ani,. 172 cm.inaltime si 50 kg. Am slabit in ultimele luni de zile aprox.5.kg si acum am ramas cu 50, chiar nu imi.place cum arat la inaltimea mea, sunt f slaba. Am mai avut aceeasi.problema acum 10 ani si am.luat Peritol, mi am revenit binisir, in sfarsit aratam bine. Acum.insa am senzatia de nod in gat, poate pt ca sufar de aerofagie si am des eructatii.
Dar simt de multe ori cum imi ramane mancarea in gat. De asta nu ma.pot alimenta corect, de multe ori ajung sa imi.pasez mancarea. Va rog dati mi.un sfat ce pot face. Cu siguranta sufar si de anxietate.si asta o.fi si alta cauza pt care ma simt asa. Pot lua Peritol la anii mei fara riscuri? Nu sunt in romania, si aici l am gasit. Multumesc
Am 38 de ani,. 172 cm.inaltime si 50 kg. Am slabit in ultimele luni de zile aprox.5.kg si acum am ramas cu 50, chiar nu imi.place cum arat la inaltimea mea, sunt f slaba. Am mai avut aceeasi.problema acum 10 ani si am.luat Peritol, mi am revenit binisir, in sfarsit aratam bine. Acum.insa am senzatia de nod in gat, poate pt ca sufar de aerofagie si am des eructatii.
Dar simt de multe ori cum imi ramane mancarea in gat. De asta nu ma.pot alimenta corect, de multe ori ajung sa imi.pasez mancarea. Va rog dati mi.un sfat ce pot face. Cu siguranta sufar si de anxietate.si asta o.fi si alta cauza pt care ma simt asa. Pot lua Peritol la anii mei fara riscuri? Nu sunt in romania, si aici l am gasit. Multumesc
1 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4ceva in gat
- 12Am ceva in gat si ma doare pieptul
- 3nod in gat, lipsa apetitului, anemie..
- 4senzatia ca mi-a crescut ceva in gat
- 1simt un nod in gat
- 10ajutor sa ma ajute cineva, am probleme cu glanda?
- 3'nod' in gat
- 6In urma cu vreo 7 luni simteam ceva in gat mereu, mai ales cand dormeam
- 0nodul la gatulet va rog frumos sa-mi raspundeti..
- 2Lipsa de aer, nod in gat, balonare
- 1Senzaţie de nod în gât
- 5Probleme cu gatul
- 1Nod in gat
- 2Nod in gat
- 2Amigdale umflate
- 6Am făcut o mare prostie care s-ar putea să mă coste scump !
- 1Aerofagia
- 6Disconfort la nivelul esofagului / gatului / urechilor
- 6Nod in gat
Mai multe informații despre: Aerofagia Senzatia de nod in gat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: