Criza varstei a 2 a

10-09-2019
Miriam70
Nu este medic/terapeut
Miriam70
Buna ziua am o problema acuma 4 ani am inceput o relatie cu un barbat foarte dificil as putea spune tinand cont ca e genul de barbat pentru care femeia e doar o sluga si care nu are voie sa vorbesca in fata lui am incercat in toti anii acestia sai fiu pe plac dar mereu e nemultumit si in ultimul timp chiar au inceput certuri dupa care el ma lasat doar pe mine sa fac primul pas sa ma umilesc si sa ma cred vinovata problemele grave au inceput acuma 2 saptamani in care ar fii trebuit sa fim plecati in concediu dar din cauze finaciare nu sa mai putut pleca de atunci mereu certuri si acuzatii făcându-ma vinovata de tot si refuza sa vorbim si sa avem raporturi sexuale sub motiv ca numai are erctie va rog sa ma ajutati sa pot sa salvez aceasta relatie sau sa ii pun punct nu stiu ce ar fii mai bine sa fac multumesc.
8 comentarii
2
10-09-2019, ora 10:11
Utilizator_210966
Nu este medic/terapeut
Utilizator_210966
Normal ca nu e bine sa fiti sluga barbatului, dar de ce a-ti stat cu el pana acum?
Concediul nu are legatura cu erectia, daca sunt probleme financiare e de înteles însă nu trebuie nimeni învinovățit pentru asta, e parerea mea.
1
10-09-2019, ora 11:20
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
De ce stati cu un barbat care va trateaza precum o sluga?
1
10-09-2019, ora 11:50
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Intr-o relație e nevoie în primul rând de respect și comunicare. Atunci când acestea nu există, relația nu funcționează. Când celălalt nu se conformează, e nevoie să puneți niște limite. Spuneti-i clar ce vă deranjează și cereți-i să vă respecte.
1
10-09-2019, ora 13:44
Psiholog Racheleanu Mioara
Psihologie, Galati
Psiholog Racheleanu Mioara
Buna ziua! va aflati intr-o relatie toxica. In primul rand aceasta situatie e nevoie sa o constientizati, al doilea lucru este ca nu puteti salva de una singura o relatie de cuplu, este nevoie de 2 persoane. Aveti nevoie de psihoterapie pentru a va cunoaste pe interior pentru a sti ce vi se intampla, de ce si mai ales ce decizii aveti de luat pentru a iesi din acest cerc vicios.
1
10-09-2019, ora 13:45
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Psihiatrie, Sibiu
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Buna ziua sfatul.meu este sa mergeți să discutați cu medicul n psiholog eventual să faceți terapie de cuplu
2
10-09-2019, ora 17:34
Psiholog Robu Madalina
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Robu Madalina
Buna, Miriam

Alegerea partenerului tine foarte mult de cum ai invatat sa iubesti si sa fii iubita in familie. Nu trebuie sa fii folosita ca sa meriti iubire si nici sa fii martira. Poate parea greu, dar o schimbare ti-ar face mai bine decat o stagnare in aceeasi situatie.

Numai bine!
0
10-09-2019, ora 20:05
Miriam70
Nu este medic/terapeut
Miriam70
Multumesc cred ca da asa ma gandeam si eu sa o iau de la capat
0
11-09-2019, ora 13:26
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Trebuie sa ai în vedere faptul ca fiecare relație își pune amprenta asupra noastră și poți face greseli în relațiile următoare comparând tot timpul si având impresia că anumite lucruri se repetă, chiar dacă nu au nici-o legătură. De aceea e nevoie să- ți lași un timp să te vindeci ca să te poți bucura pe urmă de un nou început
Eventual poți cere ajutor și de la un psiholog, care sa te ajute să te cunoști mai bine, să te prețuiești cu adevărat și să nu mai intri în relații care să te facă să suferi.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • MIT: Bărbații se confruntă cu criza vârstei a doua
  •