Crize de nervi

08-08-2009
whatever
Nu este medic/terapeut
whatever
este vorba despre tatal meu...50 de ani, calm in marea parte a timpului, dar la cel mai mic lucru care il deranjeaza il apuca niste crize ingrozitoare de nervi, injura excesiv, arunca, tranteste.ii intradevar o perioda mai grea pt el acum, are multe pe cap, dar de la orice ii spui cand este putin nervos, trece deja la "un alt nivel".are momente frecvente in care nu mai vede bine cand se enerveaza asa.si nu vrea sa mearga sa isi faca analize.v-as fi recunoscator daca m-ati putea ajuta cu un sfat, eventual ceva pastile, sau stiti dvs mai bine.multumesc anticipat
14 comentarii
0
08-08-2009, ora 15:16
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Medicamentee alopate si tratamentul medicinei clasice nu ajuta si nu are cum sa ajute la o astfel de boala care este urmarea unei toxine prezente in corp si care poate fi anihilata NUMAI cu ajutorul unui remediu homeopat adecvat care cunoaste simptomele acestei boli.

Faceti o consultatie la un medic homeopat cu sau fara tatal dumnevaostra si medicul va va prescrie un remediu care intradevar il puteti vindeca si in acest mod si linisti pe tatal dumneavoastra.
0
08-08-2009, ora 16:46
eleni theutokopulis
Nu este medic/terapeut
eleni theutokopulis
dragaul meu scareface, ai asa mare incredere in homeopaite? Eu nu prea...
0
08-08-2009, ora 21:47
pulberedestele
Nu este medic/terapeut
pulberedestele
Nici eu nu prea am incredere in remediile homeopatice, daca ar fi asa grozave, n-ar mai avea medici si psihologiice sa trateze.Nu zic ca homeopatia n-ar fi utila, dar nu este un panaceu.
0
08-08-2009, ora 22:16
Psiholog Simina Munteanu
Psihologie, Sibiu
Psiholog Simina Munteanu
Whatever, daca este calm in marea parte a timpului, atunci nu se enerveaza din orice, nu? Spui ca are probleme la serviciu si cumva acestea ar justifica iritabilitatea accentuata. Atunci, in viziunea lui, nu ar avea motive sa-si faca analize, ci sa se enerveze si mai tare cand i se sugereaza asa ceva.

In primul rand, aceste descarcari de furie persista in comportamentul sau pentru ca acasa gasesc un mediu propice de manifestare. Cu alte cuvinte, atata vreme cat acest mecanism isi va atinge chiar si partial scopul (descarcarea tensiunii acumulate), el va continua sa functioneze si sa primeze in fata altor modalitati de a gestiona situatiile stresante.
In al doilea rand, faptul ca tatal are probleme la serviciu nu este doar treaba lui si nu va trece de la sine. Daca se manifesta in familie, este problema problema intregului sistem si in acest caz terapia de familie se impune, chiar daca nu vor fi prezenti (mereu) toti membrii, ci doar aceia care resimt cel mai neplacut consecintele comportamentului sau.

Succes si incredere!

Psiholog clinician,
Simina Munteanu
0
08-08-2009, ora 23:04
stevens
Nu este medic/terapeut
stevens
Buna seara !

Cauza crizelor de nervi este un ficat incarcat ! Pt lamurire ar fi bine sa-si faca analize de sange in special colesterol + cele pt ficat !

Cel mai celebru furios, Gigi Becali, a spus in repetate randuri ca este mare consumator de branza de oaie (care este cea mai grasa si cam de evitat) ! Desi este credincios, a cerut (si evident ca i s-a acordat !) dezlegare la branza si miercurea si vinerea ! Rezultatul se vede pe micile ecrane ! Si ati vazut ce bine ii iese !? :)..Fiindca o face in mod natural !

Deci..daca doriti sa aveti un tata calm, il bagati la regim de hepatita + ceaiurile amare aferente ! Fara gluma acuma ! :)

Sanatate tuturor !
0
08-08-2009, ora 23:20
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Ceai de anghinare pt ficat (sau mag-anghinar) si ceai de busuioc sau sunatoare (dar sunatoarea are f multe contraindicatii) pt starea psiho-afectiva.
Tatal dvs. are accese nevrotice inopinate (pe neasteptate dar determinate) datorita factorilor stresori extrem de puternici...in plus, este barbat...testosteron...dht...rezultatul il auziti si dvs.

Important este sa-l intelegeti, sa-l sprijiniti, sa-l ajutati, sa-l sfatuiti si sa-l consiliati!

Toate cele bune si multa sanatate!
0
10-08-2009, ora 12:09
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Cu homeopatia ca si cu orice altceva cu care omul nu este familiar este asa:
Este normal ca cineva sa nu creada in ceva care nu intelege, nu cunoaste si in plus are o gramada de prejudecati inoculate de altii. Astfel de oameni isi pot da numai cu parearea preconceputa iar argumentele ca "daca ar fi asa nu ar mai exista alta medicina" sunt argumente false, deoarece astfel de oameni gandesc de la incepu asa: "nu incerc ca oricum este o prostie si ca nu are cum sa functioneze, ca daca ar fi asa nu ar mai exista alta medicina"."Daca toti ar apela la o asemenea medicina as apela si eu"

In afara celor liber-cugetatori ci celor care s-au convins pe piele lor ca medicina clasica nu-i poate ajuta cu nimic, nu poate ajunge nimeni sa inteleaga ceva care nu au incercat sicare nu inteleg oricum.

Medicina traditionala chineza este opusa medicinii clasice, exista de cateva mii de ani, este neschimbata, functioneaza la fel ca acum cetava mii de ani. Ttotusi a aparut si in china atat medicina alopata care nu vindeca nimic cat si homeopatia.
Chinezii se lasa si ei pacaliti de alopatie dar cei mai multi nu cred in ea.

Chinezii nu au cunoscut nici una din molimele din europa si nici tratamentele nocive cu mercur, nitrat de argint, cositor si alte grozavenii ale medicinei din trecut, ceea ce se poate vedea usor in populatia chinei fata de cea aa europei.

Medicina moderna este urmasa directa a medicinei care inainte dadea mercur cu lingura ca sa vindece sifilisul si alte boli. Medicina moderna foloseste inca mercurul in plombe dentare si vaccine iar orice medicament este format din mai multe toxine bine cunoscute.
99 la suta din medicamente contin benzol, halogene (cl, br, b, f), alcaloizi si alte toxine.
Mult nu s-a schimbat de 500 de ani incoace.

Fiecare are dreptul sa ramana la preconceptiile si bolile inoculate sau sa se scape de ele.
Cum iti asterni asa dormi.
0
10-08-2009, ora 14:44
pulberedestele
Nu este medic/terapeut
pulberedestele
Eu unul nu cred o iota din ceea ce spuneti, nu stiu ce legatura au toxinele cu dezechilibrele neurotransmitatorilor si in ciuda unor concluzii pe care le considerati logice nu cred ca cheia tuturor bolilor este homeopatia.Doamne Fereste sa aveti intr-adevar o boala grava si o sa vedeti atunci ce inseamna medicina moderna.Nu vreau sa va supar, dar homeopatia nu este un remediu universal.
0
10-08-2009, ora 15:01
pulberedestele
Nu este medic/terapeut
pulberedestele
Psihicul uman este un univers si bolile psihice sunt complicate si adeseori, din pacate, foarte lungi.Cauzele sunt si ele ingropate intr-o mare de necunoscute, numai psihologii pot patrunde mai adanc acolo si numai medicatia moderna mai salveaza din simptomele atat de diverse si de sacaitoare.Sa nu spuneti Dumneavoastra ca homeopatia poate vindeca bolile psihice, de exemplu schizofrenia, si sa nu recomandati asta unui asemenea bolnav, pentru ca s-ar putea sa-l aveti pe constiinta.Totul este mai complicat fata de cum pare.Medicina clasica amelioreaza schizofrenia pana la un stadiu la care bolnavul sa se poata simti integrat in societate si stapan pe el, alta cale nu este.Intreruperea medicatiei in astfel de cazuri echivaleaza cu caderea in abis.Credeti-ma ca stiu despre ce vorbesc.
0
10-08-2009, ora 15:41
pulberedestele
Nu este medic/terapeut
pulberedestele
Trebuie sa recunosc insa ca pe alte afectiuni homeopatia poate sa dea rezultate, insa mai ales preventiv...Parerea mea, nu mi-o luati in nume de rau!
0
10-08-2009, ora 17:36
eleni theutokopulis
Nu este medic/terapeut
eleni theutokopulis
asa este. cat despre medicina chineza, era valabila acum mii de ani cand nu era poluare, E-uri etc.
Omenirea a mai evoluat! cat despre numarul populatiei Chinei, si suprafata tarii lor e mult mai mare ca Europa!
Am mai auzit teoria asta ca au scapat cu acupunctura toti chinezii de molime. Hai sa fim seriosi!
Nu a patruns microbul ca nu se calatorea asa mult ca azi, cand sunt avioane !
Homeopatia, acupunctura, bioenergia, masajul sunt bune intr-o masura dar sunt foarte slabe, nu scot omul din criza si nu il scapa de moarte.
Eu sunt bolnava de 17 ani de nervi si am incercat si medicina alopata si cea alternativa.
Niciuna nu este prefecta, dar cea alopata e mai verificata.
Sanatate tuturor!
0
11-08-2009, ora 11:01
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Hmm, sunteti tare tare nostimi cu afirmatiile voastre... :-) :-)
0
12-08-2009, ora 14:22
prozac
Nu este medic/terapeut
prozac
scarface, nu stiu daca afirmatiile sunt nostime sau nu, dar ele contin mult adevar.
hai sa nu mai consideram homeopatia un panaceu universal ca nu este deloc asa.
un doctor foarte bun in homeopatie si recunoscut in Romania prin tratamentele benefice si-a declinat competenta si m-a trimis la alopat. pur si simplu nu raspundeam la nici-un remediu.cum am inceput tratamentul cu antidepresiv la cateva sapatmani am inceput din nou sa zambesc.
ma rog, sa nu ma mai intind...ideea e urmatoarea: am apreciat extrem de mult gestul acelui mare doctor ca nu a stat sa-mi manance anii si tineretea luni de zile, a vazut cam dupa cateva luni ca nu-mi e bine, mi-a spus sa merg la altcineva de specialitate.
sanatate ca-i mai buna ca toate!
0
14-08-2009, ora 16:34
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
da prozac,
sunt nostime ca sunt naive si folosesc argumente false...
Vorbim de doua lucruri diferite si daca esti un om inteligent si binevoitor o sa-ti dai seama imediat:

"un doctor foarte bun in homeopatie si recunoscut in Romania prin tratamentele benefice si-a declinat competenta"
Nu confunda un medic homeopat cu homeopatia si nici nu compara cazul tau cu cazul la altii.
In plus eu nu am spus niciodata ca homeopatia vindeca pe absolut toti.
Folosesti inconstient o exagerare si comparatii false pt. ati sublinia punctul de vedere gresit.

Vindecarea nu depinde de homeopatia in sine ci de bolnav si de competenta homeopatului !
Nici fizica nu este de vina daca profesorul de la liceu este un post pedagog...
Daca un medic nu este in stare sau nu stie sa vindeca un pacient nu inseamna ca altul nu este in stare sa il vindece cu acelasi mijloacce si ca homeopatia nu poate vindeca ceva mai ales cand
medicina clasica nu are nici o sansa.

In homeopatie ceea ce este dificil si de care depinde vindecarea este alegerea remediului potrivit in intervalul si dilutia potrivita. Atat. Poate ca un student sa gaseasca remediul potrivit pe care un medic renumit nu il vede.

Multi pacientii nu pot fi vindecati intrader de homeopatie - si niciodata nu am spus vreodata ca toti pacientii pot fi vindecati prin homeopatie, asta este ce mi-ai pus tu in gura - dar cele mai multe cauze se gasesc tocmai in acesti bolnavi ( abuz de medicamente, nerabdare, blocade psihice, neincredere, bautul de cafea, si alte antidoate, etc) si in plus depinde de competenta medicului.

Deci problema este in intelegerea ta din ce am spus eu si nu in ce am spus eu de fapt.

In plus trebuie sa te gandesti ce ar fi mai intelept pentru un om care se considera un
HOMO SAPIENS sa foloseasca:

1. o arta de vindecare care vindeca peste 80% din boli fara a creea altele noi in acelasi timp
- fara efecte adverse
- fara aparate de diagnostic scumpe,
- cu costuri f. reduae la medicamentele date ( 80 globule = 6 lei in Romania, in medie 10 globuleajung pt,. vindecarea a 90% din afectiuni)
- foloseste aceleasi remedii ca acum 150 de ani (nici organismul nu s-a schimbat)
- care incearca sa vindeca cauza si nu simptomele
- care priveste mereu cele trei nivele ale omnului :trup, suflet si psihic si care incearca sa inteleaga intregul om
- care foloseste remedii care se pot antidota imediat si fara efecte negative daca au fost cumva administrate gresit


2. o arta de vindecare care este cauza deceselor nr 4 in tarile industriale, cu un succes de vindecare mai mic decat 3% si care este bazata pe
- simpla tratare a simptomelor aparute si nu a cauzelor lor
- trimiterea de la un specialist la altul fiecare specializat pe unul sau mai multe organe, dar nici unul care este in stare sa inteleaga tot omul si legatura dintre organe
- metode de diagnostic scumpe si cu efecte adverse cunoscute ( ct, radiografii, ultrasunete)
- foloseste in exclusivitate toxine chimice cu efect adevers care sunt chiar descrise pe hartia insotitoare
- care ignora pana astazi importanta problemelor sufletesti la aparita bolilor
- care scoate organe din corp in loc sa fie in stare sa le vindece
- o arat de vindecare cu profituri uriase si sustinuta cu mari eforturi de concernele farmaceutice si lobbyisti lor din guverne, lucru dovedit in multe tari intre timp
- care vinde medicamentele la preturi si profituri uriase (medicamente de leucemie costa peste 4000dolari pe luna, cele de AIDS au costat 3000 pe luna si acum costa inca in jur de 1000 pe luna pt. cateva pastile!)
- cu mai multe zeci de medicamente interzise ANUAL in urma deceselor si aversiunilor constatate

Pentru cei care au ramas sau vor sa ramana la stadiul HOMO NAIVUS, varianta 2 probabil va ramane mereu deschisa... cum iti asterni asa dormi

-
Mai jos profitele la cateva medicamente des folosite, daca cumva o granula homeopata de 0, 008 RONI ti se pare scumpa !

Profitul la unele medicamente este de peste 500.000 la suta (sic : cinci sute de mii la suta) iar la cele mai multe de peste 20.000 % !

Este ca si cum o paine care costa 1 leu sa o produci o vinzi cu 500.000 de lei la brutarie.

Numele Preţ de vânzare USD (100 tablete): Costul ingredientelor (USD) Profit in procente
Celebrex 100 mg 130, 27 0, 60 21.712%
Claritin 10 mg 215, 17 0, 71 30.306%
Keflex 250 mg 157, 39 1, 88 8.372%
Lipitor 20 mg 272, 37 5, 80 4.696%
Norvasec 10 mg 188, 29 0, 14 134.493%
Paxil 20 mg 220, 27 7, 60 2.898%
Prevacid 30 mg 44, 77 1, 01 34.136%
Prilosec 20 mg 360, 97 0, 52 69.417%
Prozac 20 mg 247, 47 0.11 224, 973%
Tenormin 50 mg 104, 47 0.13 80, 362%
Vasotec 10 mg 102.37 0, 20 51.185%
Zestril 20 mg 136, 79 0.024 569, 958%
Zithromax 600 mg 1, 482.19 18, 78 7.892%
Zocor 40 mg 350, 27 8, 63 4.059%
Zoloft 50 mg 206, 87 1, 75 11.821%
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Alte subiecte care v-ar putea interesa:

Mai multe informații despre: Nervii cranieni

Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: